![]() |
|
| |||
| |||
| i ir 32 bitu vista klēpjdators, kas darbojas uz 2 GIG DDR2 5.300 RAM un gribēju uzlabot vairāk RAM. kad es ieiet mana datora info tā sayd ka mans klēpjdators var sniegt atbalstu 64 bitu vista. bet kad es pievienoja 2 GIG chip (lai to līdz 3 GIG RAM) vienīgi atzītām 2 gb nevis trīs. viens no maniem sadarbības darba teikt, ka man vajadzēja uzlabot firmware mana MOBO, tāpēc bija jautājums, ja kāds būtu noderīgas palīdzību es varētu izmantot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja jums ir tikai 32-bitu nebūs redzēt pilnu summu, ja jūs vēlaties visas atmiņas redzējuši un ko izmanto, Jums būs nepieciešams atkārtoti instalēt ar 64 bitu versiju, ja esat iegādājies mazumtirdzniecībai versiju Vista, jāatrodas vienā DVD es domāju, tomēr, ja var iegādāties OEM versiju, jums būs jāiegādājas atkārtoti.
| |||
| |||
| tāpēc nav iespējams saglabāt os esmu un modernizāciju kuģa redzēt pievienotās ram? |
|
| |||
| |||
| Es tā nedomāju, bet jūs tad varētu atkārtoti instalēt 64 bitu versiju, un saglabājiet stuff uz datoru. Tomēr es ieteiktu jums back-up viss, ka jautājumi, kas pirms jūs mēģināt, tikai šajā gadījumā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas ir iespējams, ka jūsu integrēto grafikas ir ēšanas līdz atlikušo RAM, pēc tam atņemot summu, kas nav atzinusi XP.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit var atpazīt līdz 3.25gb RAM ....... mašīna es uzrakstot par tagad ir tieši tā.
Ir 2 x faktori šeit: 1.The Vista 32 ierobežojums un 2.Šī summa RAM Jūsu mātesplates var atbalstīt. Protams, ja jūsu mātes plates bija tikai, lai atbalstītu 2gb, tad šī būs jūsu problēma. Kas ir Make / Model of Laptop? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| hp pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Izšķiroša ziņojumi robežu 2Gb, bet reizēm ir nepareizi. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Saskaņā ar Būtisks savienojums, maksimālais atmiņas šā kuģa id 2gb: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Lols |