![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mam laptopa Vista 32 bit, że jest uruchomiony na 2 koncert pamięci DDR2 5300 RAM i chciałem uaktualnić go do większej ilości pamięci RAM. kiedy idę do mojego komputera, sayd info, że mój laptop obsługuje 64-bitowe Vista. ale kiedy dodaje chip 2 koncert (w celu dostosowania go do 3 koncert pamięci RAM) jest uznawane tylko 2 GB zamiast trzech. jeden z moich pracowników, co powiedział, że muszę zaktualizować firmware mojego mobo, tak ja był dziwić się jeśli ktoś miał wszelkie użyteczne i pomocy mogą korzystać. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli masz tylko 32-bitowa nie będzie zobaczyć w pełnej wysokości, jeżeli chcesz, aby wszystkie logowanie pamięci i wykorzystać, trzeba będzie ponownie zainstalować w wersji 64-bitowej, Jeśli kupiłeś detalicznej wersji Vista, powinny być na tym samym DVD Myślę jednak, jeśli kupiony w wersji OEM, będziesz musiał kupić go ponownie.
| |||
| |||
| więc nie ma sposobu prowadzenia os mam i modernizacji statku, aby zobaczyć dodał baran? |
|
| |||
| |||
| I don't think so, jednak będzie można ponownie zainstalować w wersji 64-bitowej i zachować wszystkie swoje rzeczy na komputerze. Jednak nie polecam Ci zapasowych wszystkich sprawach, które do was, zanim spróbujesz, na wszelki wypadek. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest prawdopodobne, że zintegrowana karta graficzna jest jedzenie do pozostałych RAM, po odjęciu kwoty nie są rozpoznawane przez ten system.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit może rozpoznać do 3.25gb Ram ....... Maszyna do pisania na jestem teraz dokładnie to.
Są to 2 x czynniki tutaj: 1.W Vista 32 i 2. ograniczyć ilość pamięci RAM, płyta główna może obsługiwać. Oczywiście, jeśli tylko płyta główna została zaprojektowana w celu wsparcia 2GB, to będzie problem. Co to jest Marka / model laptopa? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Crucial sprawozdań limit 2 GB, ale czasami jest to złe. 20dv6235nr% http://www.crucial.com/uk/store/list...ion
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Według Crucial, maksymalną ilość pamięci dla tego forum id 2GB: 20dv6235nr% http://www.crucial.com/uk/store/list...ion |
|
| |||
| |||
| Snap! Lol |
![]() |
|
| Zakładki |