![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
eu am un laptop Vista pe 32 de biţi pe care se execută la data de 2 gig de memorie DDR2 5300 RAM şi am vrut să faceţi upgrade la berbec mai mult. cînd i du-te în info computerul meu este sayd că laptop-ul meu poate suporta 64 bit vista. dar când am adăugat un 2 gig cip (pentru ao până la 3 berbec GIG) a recunoscut-o numai 2 GB în loc de trei. unul dintre lucrători co meu a spus că am nevoie să faceţi upgrade de placa de baza firmware-ul meu, aşa că am fost mirat dacă cineva a avut nici un ajutor util i-ar putea folosi.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dacă aveţi doar 32 de biţi, nu vor vedea suma totală, dacă doriţi toate memorie văzute şi utilizate, va trebui să re-a instala cu 64-bit traducere, Daca ati cumparat de vânzare cu amănuntul traducere de Vista, aceasta ar trebui să fie de pe DVD aceeaşi cred că, cu toate acestea, dacă aţi cumpărat versiunea OEM, va trebui să cumpere din nou.
|
|||
|
|||
|
astfel încât nu există nici o modalitate de a menţine i os au şi modernizarea bord pentru a vedea berbec adăugat?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred acest lucru, cu toate acestea s-ar putea fi capabil la spre re-a instala versiunea pe 64 de biţi şi să păstraţi toate lucrurile de pe computer. Cu toate acestea iti recomand sa de back-up tot ceea ce conteaza pentru tine înainte de a încerca, doar în cazul în care.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Este probabil ca dvs. grafice integrate sunt mananca pana RAM rămase, dupa scaderea suma nu recunoscut de XP.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vista pe 32 de biţi poate recunoaşte până la 3.25gb de Ram ....... Machine I sînt tastând pe are acum exact asta.
Există 2 factori x aici: 1.The Vista 32-limită şi 2.The cantitatea de RAM placa de bază poate suporta. Evident, dacă placa dvs. de bază a fost de numai conceput pentru a sprijini 2GB, atunci care va fi problema ta. Care este Marcă / model de laptop? Sistemul meu: Home Build
|
|
|
|||
|
|||
|
dv6235nr HP Pavilion
|
|
|
|||
|
|||
|
Rapoartele Crucial o limită de 2GB, dar uneori este greşit.
http://www.crucial.com/uk/store/list...ion 20dv6235nr%
|
|||
|
|||
|
Potrivit crucial, de memorie maxim pentru acest program id 2GB: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion 20dv6235nr%
|
|
|
|||
|
|||
|
Snap! Hohot de râs
|