![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 32 bit vista laptop, ktorý beží na 2 vystúpenie DDR2 5300 ram a chcel som prejsť na väčšiu ram. keď idem do môjho počítača informácie Sayd to, že môj notebook podporuje 64 bit vista. ale keď som pridal 2 koncert čip (tak, aby bol do 3 koncert ram) len uznané 2 gb namiesto troch. jeden z mojich spolupracovníkov povedal, že som potreboval upgrade firmwaru môjho mobo, tak ma napadlo, či niekto mal nejaké užitočné pomôcť by som mohol použiť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte len 32-bitové nebude vidieť v plnej výške, ak chcete vidieť všetky pamäte a používať, budete musieť opäť-dosadiť s 64-bitovú verziu, Ak ste si kúpili maloobchodné verziu Vista, že by mala byť na rovnakej DVD myslím, že ak sa však niekto kúpil OEM verziu, budete musieť kúpiť znova.
| |||
| |||
| takže nie je žiadny spôsob, ako udržať os já mať a modernizácia palube vidieť pridanej ram? |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že áno, ale môžete byť schopní re-inštalovať 64-bitovej verzie, a nechať všetky veci na počítači. Avšak by som odporučil you back-up všetko, čo sa ťa, ako sa pokúsite, len pre prípad. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je pravdepodobné, že vaša integrovaná grafika je jesť sa zostávajúce RAM, po odpočítaní sumy, ktorá nie je uznaný XP.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit dokáže rozoznať až o 3,25 gb Ram ....... Stroj som písanie na teraz presne to.
K dispozícii sú 2 x faktory tu: 1.všeobecné Vista 32 a limit 2. Suma pamäte RAM základnej dosky môže podporiť. Samozrejme, ak vaša základná doska len na podporu 2 GB, potom bude váš problém. Aký je Značka a model notebooku? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Zásadné správy limit 2 GB, ale to je niekedy zle. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Podľa Kľúčové je maximálna pamäť pre tento klub id 2 GB: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Váľať sa |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Upgrade na Vista z XP - Plný alebo Upgrade CD Potrebné | joseliseo | Operačné systémy Windows | 1 | 24. máj 2009 17:01 |
| Upgrade Memory Asus Eee 1000H Netbook | hankfarkas | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 13. Marec 2009 12:32 |
| Upgrade na Vista Ultimate 64-bit. Prosím pomôžte. | AMD4LIFE | Operačné systémy Windows | 8 | 2. januára 2008 07:45 |
| Bude modernizácia pamäte urýchli môj počítač? | tiggytwiggy01 | Procesory, základné dosky & RAM | 9 | 31. júla 2007 13:02 |
| Computer - Upgrade pamäte Dell Dimension 2400 séria | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 5. októbra 2006 13:20 |
| Thread Tools | |
| |