![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам 32 залогај видик лаптоп на којем је покренут на 2 харпун од ДДР2 РАМ-а 5300 и ЈА оскудица за модернизирати на више РАМ-а. кад сам отићи у мој рачунар инфо он саыд да мој лаптоп може подржати 64 залогај видик. но кад сам додао 2 харпун цхип (да га доведе до 3 харпун РАМ) призната само 2 ГБ, уместо на три. један од мојих цо радника, рекао је да је потребно за надоградњу фирмуаре мој мобо, па био сам задивљен ако неко има било какве корисне помоћ ја могао користити. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако имате само 32-битни неће видети пуни износ, ако желите да сви виде меморије и користе ћете морати да поново инсталирате са 64-битну верзију, ако сте купили у малопродаји верзију Виста, он треба бити на истом ДВД Мислим, међутим, ако купио ОЕМ верзију, мораћете да га купите опет.
| |||
| |||
| тако да не постоји начин вођења ос имам и доградњу одбора да видите додао рам? |
|
| |||
| |||
| Ја не мислим тако, међутим, можда ћете бити у могућности то ре-инсталирате 64-битну верзију и задржати све што имате на рачунару. Међутим ја бих вам препоручити бацк-уп за све ствари које сте пре него што пробати, само у случају. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је вероватно да ваш интегрисана графика су јели се преостали РАМ, након субтрацтинг износ не препознаје КСП.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виста 32бит може препознати до 3.25гб РАМ ....... машина сам куцате на сада има управо то.
Постоје 2 кс фактора овде: 1.Тхе Виста 32 ограничити и количина РАМ-а 2.Тхе ваше матичне плоче могу подржати. Очито ако ваша матична плоча је дизајнирана само за подршку 2ГБ, затим да ће се ваш проблем. Шта је то Маке / Модел за Лаптоп? Мы Сыстем: Почетна Буилд
|
|
| |||
| |||
| хп павиљон дв6235нр |
|
| |||
| |||
| Пресудно извјештаја лимит од 2ГБ, али се понекад у криву. хттп://ууу.цруциал.цом/ук/сторе/лист...ион% 20дв6235нр
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Према пресудно, максимална меморије за овај одбор ид 2ГБ: хттп://ууу.цруциал.цом/ук/сторе/лист...ион% 20дв6235нр |
|
| |||
| |||
| Снап! Лол |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Надоградњом на Видик са КСП - Фулл Упграде или ЦД-у потребна | јоселисео | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 24 мај 2009 17:01 |
| Надоградња меморије Асус еее 1000ХА Нетбоок | ханкфаркас | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 13 март 2009 12:32 |
| Надоградњом на Виста Ултимате 64-бит. Плеасе хелп. | АМД4ЛИФЕ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 2 јануар 2008 07:45 |
| Хоће надоградњом меморије убрзати мој рачунар? | тиггытуиггы01 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 9 | 31. јула 2007 13:02 |
| Рачунар - Надоградња меморије Делл Дименсион 2400 сериес | Глитцх | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 5 октобар 2006 13:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |