![]() |
|
| |||
| |||
| Daha fazla RAM yükseltmek istedim bu DDR2 5300 RAM 2 iş ve i çalıştıran bir 32 bit Vista dizüstü bilgisayar var. Ne zaman bilgisayar bilgi olarak bu benim laptop 64 bit Vista destekleyebilir sayd gidin. Ama 2 flika çip eklenen (3 iş koç kadar) sadece yerine üç 2 GB tanınan bu geçin. one of my işbirliği işçilerin bu benim mobo bir yazılım yükseltmesi için gerekli, bu yüzden herkesin kullanabileceği bir faydalı yardım I had I was wondering söyledi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sadece 32-bit var bunu tam tutarından göremezsiniz, eğer tüm bellek görülen ve kullanılan istiyorsanız, to re-64-bit sürümü yükledikten Vista ve perakende sürümünü satın gerekir bu Aynı DVD Bence üzerinde olması Ancak eğer OEM sürümü satın gerektiğini tekrar satın almak olacaktır.
| |||
| |||
| bu nedenle bütün I ve katma koç görmek için yönetim kurulu yükseltiyorsanız tutarak hiçbir yolu nedir? |
|
| |||
| |||
| Ben de öyle, ancak daha sonra yeniden olabilirler-64-bit sürümü ve bilgisayardaki tüm şeyleri saklamak yüklemek sanmıyorum. Ancak ben sizi tavsiye ederim yukarı herşeyi bu konularda daha önce düşüncesiyle çalışın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muhtemelen entegre grafik, miktarı XP tarafından tanınmıyor subtracting sonra kalan RAM kadar yiyorsun olasıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit 3.25gb Ram ....... kadar tanıması için Şimdi tam olarak sahip yazarken am makine bu.
There are 2 x faktör var: 1.The Vista'nın 32 sınırı ve anakart destekler RAM 2. tutar. Açıkçası, eğer anakart sadece, daha sonra bu sorun olacaktır 2GB desteklemek için tasarlanmıştır. Ne hale getirilmesidir / Modeli Dizüstü mi? Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| HP Pavillion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Önemli raporlar 2Gb bir sınırı, ancak bazen yanlış. http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Crucial göre, bu yönetim kurulu için maksimum 2GB bellek id: http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% 20dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Snap! Çok komik |
![]() |
|
| Bookmarks |