![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є 32-бітної Vista ноутбук, який працює на 2 гігабайти оперативної пам'яті DDR2 5300, і я хотів перейти на більш оперативної пам'яті. Коли я йду в мій комп'ютер інформації Сайд, що це мій ноутбук може підтримувати 64-бітної Vista. але коли я додав 2 концерти чіп (довести його до 3 концерти RAM) вона визнала тільки 2 ГБ замість трьох. один з моїх працівників співпраці сказав, що мені потрібно оновити прошивку мого Mobo, тому мені було цікаво, якщо хто-небудь будь-якої корисної і допоможе могли б використовувати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас тільки 32-бітові він не побачить у повному обсязі, якщо ви хочете все бачили пам'яті і використовується, вам буде потрібно заново встановити з 64-бітної версії, якщо ви купили роздрібної версії Vista, то повинна бути на одному DVD Я думаю, однак, якщо ви купили ОЕМ-версія, Ви будете змушені купувати його знову.
| |||
| |||
| тому немає способу утримати ОС я і модернізацію ради до додаткових ОЗУ? |
|
| |||
| |||
| Я так не думаю, однак, Ви могли б повторно встановити 64-розрядну версію і зберегти всі речі на вашому комп'ютері. Однак я б порекомендував вам резервну все, що важливо для вас, перш ніж спробувати, про всяк випадок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цілком можливо, що ваші інтегрованою графікою їдять залишилися ОЗУ, після вирахування суми не визнаються XP.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vista 32bit може розпізнавати до 3.25gb Рам ....... Машина я набрав по теперішній час саме на це.
Є 2 х чинниками тут: 1.The Vista 32 обмеження і 2.The обсяг оперативної пам'яті вашої материнської плати можуть підтримати. Очевидно, що якщо ваша материнська плата була призначена тільки для підтримки 2GB, то це буде ваша проблема. Що таке Марка / Модель ноутбука? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| HP Pavilion dv6235nr |
|
| |||
| |||
| Crucial доповідей межа 2Gb, але іноді неправильно. 20dv6235nr http://www.crucial.com/uk/store/list...ion%
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Згідно Crucial, максимальний обсяг пам'яті для цієї плати ID 2GB: 20dv6235nr http://www.crucial.com/uk/store/list...ion% |
|
| |||
| |||
| Snap! Ха-ха-ха |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Оновлення для Vista від XP - Повний або оновлення CD Необхідні | joseliseo | Операційні системи Windows | 1 | 24 травня 2009 17:01 |
| Відновлення пам'яті Asus Eee 1000HA Netbook | hankfarkas | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 13 березня 2009 12:32 |
| Оновлення для Vista Ultimate 64-біт. Please Help. | AMD4LIFE | Операційні системи Windows | 8 | 2 січня 2008 07:45 |
| Чи буде модернізація швидкість пам'яті мого комп'ютера? | tiggytwiggy01 | Процесори, материнські плати RAM & | 9 | 31 липня 2007 13:02 |
| Комп'ютер - Відновлення пам'яті Dell Dimension 2400 Series | Glitch | Генеральний обладнання чат | 5 | 5 жовтня 2006 13:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |