![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Лаптоп пази ми направи много шум как мога да разбера какъв процесор ми трябва, че звучи като му се борят само му се случи, тъй като Айв инсталирана Windows Vista, моля помогне искам да ungrade процесор ми помогне, моля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ъ-ъ, аз съм красива, че не можете да надстроите лаптоп CPU. или нещо, което не е памет за по-голямата си част
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това най-вероятно ще ви бъде феновете опитва да се охлади излишната топлина от компонентите, които са били принудени да бягам по-бързо да се hotter, че в резултат на повишаване на Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са вашите система очила?
| |||
| |||
| му един Адвент 7088 лаптоп, моля да ми помогне благодаря |
|
| |||
| |||
| няма по-готино овен преработвателят се малко, ако ъпгрейд до 2 GB харесвам помагам |
|
| |||
| |||
| Ами това са спецификациите за вашия лаптоп: CPU AMD SEMPRON 2800 + мобилен Чипсет ATI Radeon Xpress 200 Памет 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 памет слотове. Макс 2GB) Hard Drive 60GB CD Drive DVD ± RW Екран 15.4 "широкоекранен TFT (роден резолюция 1280x800) Видео карта ATI Radeon Xpress 200м IGP (128MB) ** ....... и без да е грубо, това е доста стар и остарели гол охлюв ... със сигурност не е достатъчно силен да тече Vista. Може да опитате добавяне RAM, това може да помогне малко, но SEMPRON CPU е бавен старите кучета и vdeo карта няма да бъде до работа, ако искате да видите всички функции в Vista. Шумът сте изслушване е вероятно вашите HDD извънреден труд, създаване / pagefile достъп до записите, тъй като няма достатъчно RAM. Мисля, че е мъртъв, както и бавно. Моят съвет ще бъде ... Връщане към XP или, ако трябва да имате Vista, помислете нов лаптоп |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не казвам коя версия на Vista, които сте инсталирали. Ако това е премията, изключете "Аеро" черта този пребиваващ, както това е ресурс свиня. Шасито на вашия лаптоп може да приеме до 2x512mb sodimms на овен, така удвояващ овен, ще ви помогнем. Изглед основните изисква около 512MB от овен да тече гладко по типичен инсталирате. Premium (с текат Aero) изисква около 768mb на овена да тече гладко. И това е само за OS, Няма значение, когато сте други приложения вървят.
|
| |||
| |||
| Какво трябва нов procesor, или нещо, ако е така каква марка и модел ще работи с моя лаптоп харесвам помагам |
|
| |||
| |||
| Имам Windows Vista Home Premium |