![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| můj notebook což vede hodně hluku Jak mohu zjistit, jaký procesor i need to zní jako jeho pachtění se stalo, protože jeho jediným IVE instalován systém Windows Vista, prosím pomozte chci ungrade můj procesor pomozte prosím |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ehm, jsem si jistá, že nemůžete upgrade notebooku CPU. nebo cokoli, co není paměti z velké části
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude se s největší pravděpodobností bude vaše fanoušky snaží cool přebytečné teplo z vašich složek, které byly nuceny běžet rychleji proto dostává teplejší, v důsledku upgradu na Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je váš systém brejle?
| |||
| |||
| jeho jedno advent 7088 laptop, prosím pomozte mi děkuji |
|
| |||
| |||
| bude víc v pohodě ram procesor trochu mimo, pokud i upgrade na 2 GB, prosím pomozte |
|
| |||
| |||
| Tak to jsou parametry pro Váš notebook: CPU AMD Mobile Sempron 2800 + Čipová sada ATI Radeon Xpress 200 Paměť 512mb 200pin DDR-333 SODIMM (2 paměťové sloty. Max 2GB) Pevný disk 60 GB. CD mechanika DVD ± RW Obrazovka 15,4 "širokoúhlý TFT (nativní rozlišení 1280x800) Grafická karta ATI Radeon Xpress 200m IGP (128megabajt) ** ....... a aniž by byla krutá, to je dost starý a zastaralý slug ... určitě není dostatečně silný, aby spustit Vista. Mohli byste zkusit přidáním RAM, což může trochu pomoci, ale Sempron CPU je pomalý starý pes a vdeo kartě nebudou do zaměstnání, pokud chcete vidět všechny funkce Vista. Hluk jste slyšení je asi váš HDD pracuje přesčas, tvorba / přístup stránkovací položky, protože není dostatek paměti RAM. Představuji si, že je mrtvá, stejně pomalé. Moje rada by ... zpět na XP, nebo pokud je nutné mít Vista, zvažte novou Laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusíte říkat, co verzi Vista nainstalování. Pokud je to prémie, vypněte 'Aero' vlastnost to je rezidentem, pokud je to zdroj vepř. Podvozku vašeho notebooku může přijmout až 2x512mb sodimms z berana, takže zdvojnásobení vaší ram pomůže. Vista základní vyžaduje kolem 512 mb RAM běžet hladce na typickou instalaci. Premium (s Aero systémem) vyžaduje přibližně 768 megabajt paměti běžet hladce. A to je jen na nás, nevadí, když jste jiných aplikací.
|
| |||
| |||
| Co potřebuji nový procesor nebo něco, a pokud ano, jaké značky a modelu by fungovat s mým notebookem, prosím pomozte |
|
| |||
| |||
| Mám Windows Vista Home Premium |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Příliš mnoho procesorů používá? | chrismorris730 | Obecné Software Chat | 7 | 16. Září 2008 11:28 |
| Co dělat u procesoru mít? | nsood3 | Procesory, základní desky & RAM | 24 | 21 ledna 2008 20:32 |
| Potřebujete pomoc na procesoru. | banjo7 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. prosince 2007 10:14 |
| Který procesor | deeajz | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 22. prosinec 2007 16:20 |
| Který procesor? | mcdden2 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 18. října 2007 07:01 |
| Thread Nástroje | |
| |