![]() |
|
| |||
| |||
| φορητό υπολογιστή μου κρατά μια παρτίδα του θορύβου Πώς μπορώ να μάθω τι χρειάζεται επεξεργαστή I ακούγεται σαν τη αγωνίζεται μόνο συμβεί από την IVE εγκατεστημένα τα Windows Vista βοηθήσει παρακαλώ θέλω να μου ungrade επεξεργαστή βοηθήσει παρακαλώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εεε, είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε ένα laptop cpu. ή κάτι που δεν είναι της μνήμης κατά το μεγαλύτερο μέρος
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατά πάσα πιθανότητα θα σας οπαδούς να προσπαθεί να ψυχθεί η πλεονάζουσα θερμότητα από σας στοιχεία που έχουν αναγκαστεί να τρέχει γρηγορότερα, επομένως, να θερμότερος, ως αποτέλεσμα της αναβάθμισης σε Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι το σύστημα σας specs;
| |||
| |||
| την έλευση ενός laptop 7088 παρακαλώ βοηθήστε με χάρη |
|
| |||
| |||
| θα ζευγαρώσει πιο δροσερό τον επεξεργαστή λίγο εκτός αν κάνω αναβάθμιση σε 2 GB παρακαλώ βοήθεια |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν αυτά είναι τα specs για το laptop: CPU Mobile AMD Sempron 2800 + Chipset ATI Radeon Xpress 200 512MB Memory 200pin DDR-333 SODIMM (2 μνήμης διαθέσιμου χρόνου χρήσης. Max 2GB) Σκληρός Δίσκος 60GB CD DVD ± RW Drive Οθόνη 15.4 "TFT widescreen (native ψήφισμα 1280x800) Κάρτα οθόνης ATI Radeon Xpress 200μ IGP (128MB) ** ....... και χωρίς να σκληρή, αυτό είναι μάλλον μια παλιά και ξεπερασμένη γυμνοσάλιαγκας ... σίγουρα δεν είναι αρκετά ισχυρός για να τρέχει Vista. Μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε μνήμη RAM, αυτό μπορεί να βοηθήσει λίγο, αλλά μια Sempron CPU είναι μια αργή και το παλιό σκυλί vdeo κάρτα δεν θα είναι μέχρι τη θέση εργασίας, αν θέλετε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά σε Vista. Ο θόρυβος που σας ακρόαση είναι ίσως το HDD της υπερωριακής εργασίας, της δημιουργίας / πρόσβασης σελιδοποίησης καταχωρήσεις, επειδή δεν υπάρχει αρκετή μνήμη RAM. Φαντάζομαι ότι είναι νεκρό και αργή. Η συμβουλή μου θα ήταν ... go back to XP, ή, αν πρέπει να έχετε Vista, θα εξετάσει ένα νέο Laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν έχετε πει ποια έκδοση των Vista που έχετε εγκαταστήσει. Εάν είναι πριμοδότησης, απενεργοποιήστε το "Aero" χαρακτηριστικό thats ως κάτοικος είναι ένας πόρος γουρούνι. Η εξέδρα του το laptop μπορεί να δεχτεί μέχρι 2x512mb sodimms RAM, διπλασιάζοντας έτσι ram θα σας βοηθήσει. Vista βασικού απαιτεί περίπου 512MB μνήμης RAM για την ομαλή διεξαγωγή για μια τυπική εγκατάσταση. Premium (με το Aero λειτουργίας) απαιτεί περίπου 768mb της μνήμης RAM για την ομαλή διεξαγωγή. Και αυτό είναι μόνο για το λειτουργικό σύστημα, nevermind όταν έχετε άλλες εφαρμογές που εκτελούνται.
|
| |||
| |||
| Τι χρειάζομαι ένα νέο procesor κάτι ή αν ναι, τι κάνουν και το μοντέλο θα συνεργαστεί με φορητό υπολογιστή μου, παρακαλώ βοήθεια |
|
| |||
| |||
| Έχω Windows Vista Home Premium |