![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját laptop tartja, hogy egy csomó zaj Hogyan tudom megkeresni, milyen processzor van szükségem, hogy nem hangzik annak küzd a történtek óta csak ive telepített Windows Vista kérjük segítsenek akarok én ungrade feldolgozó segít legyen szíves |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hát, elég biztos vagyok, akkor nem tudja frissíteni a laptop cpu. vagy bármi, ami nem memória a legtöbb
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez minden valószínűség szerint a saját rajongó próbál kihűlni a többlet hőt a komponensek, hogy kénytelenek voltak gyorsabban fut, ezért kapok melegebb, így a korszerűsítés a kilátás.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a rendszer specs?
| |||
| |||
| annak a megjelenése 7088 laptop kérem, segítsen nekem köszönöm |
|
| |||
| |||
| tovább ram cool a processzor le egy kicsit, ha frissíti a 2 GB kérem, segítsen |
|
| |||
| |||
| Nos ezek azok a specs for your laptop: CPU AMD Mobile Sempron 2800 + Lapkakészlet ATI Radeon Xpress 200 200pin Memory 512MB DDR-333 SODimm (2 memóriát résidőket. Max 2GB) 60GB Hard Drive CD-meghajtó a DVD ± RW Képernyő 15,4 "widescreen TFT (natív felbontás 1280x800) Videó kártya ATI Radeon Xpress 200M IGP (128MB) ** ....... és anélkül, hogy durva, ez inkább egy régi és elavult darab ... biztosan nem elég erős Vista futtatására. Megpróbálhatja hozzátéve RAM, ez segít egy kicsit, de a Sempron CPU lassú öreg kutya és a vdeo kártya nem fogja fel a munkát, ha azt szeretné, hogy valamennyi jellemzőt a Vista. A zaj Ön tárgyaláson valószínűleg a HDD túlórázott, megteremtve / hozzáférés lapozófájl bejegyzéseket, mert nincs elegendő RAM. Úgy képzelem, hogy meghalt lassú is. Az én tanácsom lenne ... menj vissza az XP, vagy, ha kell a Vista, fontolja meg egy új laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem mondom, amit a Vista változat, amit telepíteni. Ha prémium, kapcsolja ki a "repülés" funkciót, mint amit honos ez egy forrás disznó. Az alvázát a laptop tudja elfogadni upto 2x512mb sodimms RAM, így a RAM kétszeresére fog segíteni. Vista alap kb 512MB RAM, hogy zökkenőmentesen egy tipikus telepíteni. Premium (az Aero fut) kb 768mb RAM, hogy zökkenőmentesen. És ez csak az operációs rendszer, Gyerünk, ha már más alkalmazások futtatását.
|
| |||
| |||
| Mi kell egy új procesor, vagy valami és ha igen, milyen gyártmányú és típusú működik a laptop én kérem, segítsen |
|
| |||
| |||
| I have Windows Vista Home Premium |