![]() |
|
| |||
| |||
| הנייד שלי ממשיך לבצע הרבה רעש כיצד אוכל לדעת מה אני צריך מעבד זה נשמע כאילו את struggling שלו רק קרה מאז ive מותקן Windows Vista בבקשה עזרה אני רוצה את המעבד ungrade עזרה בבקשה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אה, אני די בטוח שאתה לא יכול לשדרג מחשב נישא CPU. או כל דבר שאינו זיכרון לרוב
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה ככל הנראה להיות מגניב אוהדים מנסה את עודף החום שלך רכיבים היו נאלצים לרוץ מהר יותר ולכן מקבל hotter, כתוצאה לשדרג ל Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה מפרט המערכת שלך?
| |||
| |||
| its a 7088 ההתגלות הנייד בבקשה תעזור לי תודה |
|
| |||
| |||
| יהיה יותר מגניב רם המעבד ממני קצת אם אני משדרג ל 2 GB בבקשה עזרה |
|
| |||
| |||
| ובכן אלה הן עבור המחשב הנייד מפרט: מעבד AMD Sempron Mobile 2800 + שבבים ATI RADEON Xpress 200 זיכרון 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 משבצות זיכרון. מקסימלי 2GB) כונן קשיח 60GB כונן תקליטורים DVD ± RW מסך 15.4 "widescreen TFT (Native ברזולוציה 1280x800) כרטיס המסך ATI RADEON Xpress 200M IGP (128MB) ** ....... ובלי להיות קשים, זה די ישן ואת אסימון מיושן ... בהחלט לא חזק מספיק כדי להריץ Vista. אתה יכול לנסות להוסיף זיכרון RAM, זה עשוי לעזור קצת, אבל מעבד Sempron הוא איטי הישן הכלב ואת vdeo כרטיס לא יהיה עד את העבודה, אם אתה רוצה לראות את כל התכונות של Vista. הרעש שאתה שומע הוא כנראה HDD שלך עובד שעות נוספות, יצירת / גישה pagefile ערכי כי אין מספיק זיכרון RAM. אני מניח שהוא מת לאט גם כן. העצה שלי תהיה ... לחזור XP או, אם אתה חייב להיות Vista, שקול חדשה Laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא אומר מה גירסת Vista שכבר מותקן. אם היא Premium, לבטל את 'Aero' תכונה thats כפי שהוא תושב של משאב חזיר. על שלדה של המחשב הנישא יכול לקבל upto 2x512mb sodimms של רם, כך כפילה שלך ראם יעזור. Vista הבסיסית מחייבת סביב 512MB זיכרון RAM כדי לפעול בצורה חלקה על טיפוסית להתקין. מובחרת (עם Aero מפעיל) דורש כ 768mb של RAM כדי להפעיל בצורה חלקה. וזה רק עבור מערכת ההפעלה, כאשר nevermind שכבר אחר היישומים הרצים.
|
| |||
| |||
| מה אני צריך לעשות חדש procesor או משהו אם כן מה דגם יעבוד עם הנייד שלי, אנא עזור |
|
| |||
| |||
| יש לי Windows Vista Home Premium |