![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano nešiojamas kompiuteris palaiko padaryti daug triukšmo Kaip man sužinoti ką procesorius man reikia tai skamba kaip jos kovoja jo tik nutiko, nes IVE įdiegta "Windows Vista" Please help noriu ungrade mano procesorius help please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uh, I'm pretty tikrai negalima atnaujinti nešiojamojo kompiuterio procesoriaus. ar nieko, kad nėra atminties didžiąja dalimi
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis greičiausiai bus jūsų gerbėjai bando atvėsti šilumos perteklių iš savo komponentų, kurie buvo priversti bėgti greičiau, todėl vis dar šilčiau, kaip tobulinti, kad Vista rezultatas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koks yra jūsų sistemos specifikacija?
| |||
| |||
| jo Advent 7.088 nešiojamas Please help me Thanks |
|
| |||
| |||
| bus daugiau RAM Cool procesorius ne tiek jei aš atnaujinimas iki 2 GB Please help |
|
| |||
| |||
| Na tai yra jūsų nešiojamas Specifikacijos: CPU AMD Mobile Sempron 2800 + Chipset ATI Radeon Xpress 200 Atmintis 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 memory slots. Max 2GB) Kietasis diskas 60GB Kompaktinių diskų DVD ± RW Ekranas 15.4 "Widescreen TFT (native rezoliucija 1280x800) Vaizdo plokštė ATI Radeon Xpress 200M IGP (128) ** ....... ir be harsh, tai yra gana sena ir pasenusi, šliužas ... tikrai nėra pakankamai galingas, kad paleisti Vista. Galite bandyti pridėti RAM, tai gali padėti šiek tiek, bet Sempron procesorius yra lėtas, senas šuo, ir vdeo kortelė nebus iki darbą, jei norite pamatyti visus Vista ypatybės. Triukšmo esate posėdžiui tikriausiai savo HDD dirba viršvalandžius, sukurti / gauti pagefile įrašų, nes nėra pakankamai RAM. Įsivaizduoju, kad yra negyvas, taip pat lėtas. Mano patarimas būtų ... grįžti į XP, arba, jei turi Vista, apsvarstyti naujas nešiojamas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite pasakyti, ką versiją Vista įdiegsite. Jei tai premija, išjungti "Aero" funkcija thats gyvena kaip tai išteklių šernas. Nešiojamojo kompiuterio važiuoklė gali priimti net iki 2x512MB sodimms RAM, todėl padvigubinti savo RAM padės. Vista Basic, reikia maždaug 512 MB RAM paleisti sklandžiai tipiškų įdiegti. Premium (su Aero veikia) reikia apie 768MB RAM vyktų sklandžiai. Ir tai tik už OS, nevermind, kai esate kitos programos veikia.
|
| |||
| |||
| Ką reikia naujų procesorius ar kažkas jei taip, koks gamintojas ir modelis veiks su mano nešiojamas prašom padėti |
|
| |||
| |||
| Turiu Windows Vista Home Premium |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Per daug procesoriaus naudojama? | chrismorris730 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 16 rugsėjis 2008 11:28 |
| Kas procesorius do u turite? | nsood3 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 24 | 21 sausis 2008 20:32 |
| Reikia pagalbos dėl procesoriaus. | banjo7 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 29 gruodis 2007 10:14 |
| Kuris procesorius | deeajz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 22 gruodis 2007 16:20 |
| Kuris procesorius? | mcdden2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 18 spalis 2007 07:01 |
| Temos įrankiai | |
| |