![]() |
|
| |||
| |||
| my laptop uztur padarot lielu troksni, kā es varu uzzināt kādi procesora i need izklausās tāpat kā tās cenšas tās vienīgais noticis kopš IVE uzstādīta Windows Vista, please help i wanna ungrade mana procesora palīdzību lūdzu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uh, es esmu diezgan pārliecināts, ka jums nevar jaunināt klēpjdators CPU. vai kaut kas nav atmiņas lielākā daļa
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas visticamāk ir jūsu fani mēģina atdzist lieko siltumu no Jūsu komponentiem, kas ir spiesti braukt ātrāk, tāpēc arvien karstāka, kā rezultātā uzlabojumus vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kādas ir jūsu sistēma specs?
| |||
| |||
| tā Advent 7.088 klēpjdators please help me thanks |
|
| |||
| |||
| būs vairāk ram atdzist procesors pie mazliet, ja es uzlabotu to 2 gb please help |
|
| |||
| |||
| Nu tie ir jūsu klēpjdatoru specs: CPU AMD Sempron Mobile 2800 + Chipset ATI Radeon Xpress 200 Memory 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 memory slots. Max 2GB) Cietais disks 60GB CD Drive DVD ± RW Screen 15.4 "Widescreen TFT (native resolution 1280x800) Video karte ATI Radeon Xpress 200M IGP (128mb) ** ....... un bez bargas, šis ir diezgan vecs un novecojušas lode ... protams, nav pietiekami jaudīgs, lai palaistu Vista. Jūs varat mēģināt pievienot RAM, tas var palīdzēt mazliet, bet Sempron CPU ir lēns vecs suns un vdeo kartes nebūs līdz pat darbu, ja vēlaties redzēt visas funkcijas Vista. Troksnis Jums ir dzirdes, iespējams, jūsu HDD strādā virsstundas, radot / piekļūtu pagefile entries jo nav pietiekami daudz RAM. Es domāju, tas ir miris lēni, kā arī. Mans padoms būtu ... iet atpakaļ uz XP, vai, ja jums ir Vista, uzskata, jaunu klēpjdatoru |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nav pateikt, kāda versija Vista uzinstalēju. Ja tas ir premium, izslēdziet "Aero" īpašība Tas ir iedzīvotājs, kā tas ir resursu bullēns. Jūsu klēpjdatora šasija var pieņemt līdz pat 2x512MB SODIMMs RAM, tādējādi dubultojot jūsu ram palīdzēs. Vista pamata prasa ap 512mb RAM sekmīgai norisei par tipisku instalēt. Premium (ar Aero rādīt) prasa ap 768MB RAM sekmīgai norisei. Un tikai tas ir os, nevermind, kad esat citas lietojumprogrammas darbojas.
|
| |||
| |||
| Kas man vajadzīgs jauns Procesor vai kaut ko, ja tā ir kāda marka un modelis varētu strādāt ar savu portatīvo datoru please help |
|
| |||
| |||
| Man ir Windows Vista Home Premium |