![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| mój laptop trzyma czyniąc wiele hałasu Jak mogę dowiedzieć się, jakie procesora i trzeba to brzmi jak jego trudem tylko jej się stało, ponieważ ive zainstalowany system Windows Vista można znaleźć pomoc i wanna ungrade mój procesor help please |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| uh, I'm pretty sure you can't upgrade laptopa CPU. ani żadnej rzeczy, która nie jest pamięci w większości
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będzie on najprawdopodobniej być fanów próbuje schłodzić nadmiaru ciepła z komponentów, które zostały zmuszone do uruchomienia szybciej zatem coraz hotter, w wyniku uaktualnienia do Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie są wasze systemu specyfikacją?
| |||
| |||
| swój nadejściem 7088 laptopa proszę mi pomóc dzięki |
|
| |||
| |||
| będzie więcej pamięci RAM schłodzić procesor off trochę i jeżeli uaktualnienia do 2 GB pomóż |
|
| |||
| |||
| Cóż to za Laptop specyfikacje: Procesor Mobile AMD Sempron 2800 + Chipset ATI Radeon Xpress 200 Pamięć 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 sloty pamięci. Maks. 2GB) Twardy dysk 60GB CD Drive DVD ± RW Ekran 15,4 "panoramiczny TFT (natywna rozdzielczość 1280x800) Karta wideo ATI Radeon Xpress 200M IGP (128mb) ** ....... i bez trudnych, jest to raczej stare i przestarzałe Slug ... z pewnością nie wystarczy, aby uruchomić potężny Vista. Można spróbować dodać RAM, może to trochę pomóc, ale Sempron CPU jest powolne starego psa i vdeo karta nie będzie się do pracy, jeśli chcesz zobaczyć wszystkie funkcje Vista. Hałas masz słuchu jest prawdopodobnie twój HDD pracy w godzinach nadliczbowych, tworzenie / dostępie stronicowania pozycji, ponieważ nie ma wystarczającej ilości pamięci RAM. Mogę sobie wyobrazić, to jest martwe, jak również powolne. Moja rada jest ... powrót do XP, lub jeśli muszą Vista rozważenia nowego laptopa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie powiem, co wersja Vista już zainstalowane. Jeśli jest to premia, wyłącz "Aero" thats funkcji rezydenta w jego zasobów wieprz. Podwozie Twojego laptopa może przyjąć sodimms upto 2x512MB RAM, więc podwojenie swój barana pomoże. Vista Basic wymaga ok. 512 MB pamięci RAM, aby uruchomić płynnie na typowej instalacji. Premium (z Aero jazdy) wymaga około 768MB pamięci RAM, aby uruchomić sprawnie. I to jest właśnie dla os, nevermind Po inne aplikacje uruchomione.
|
| |||
| |||
| Czego potrzebuję nowego Procesor czy coś jeśli tak, to jakie marki i modelu będzie działał z moim laptopie proszę pomóc |
|
| |||
| |||
| Mam Windows Vista Home Premium |
![]() |
|
| Zakładki |