![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| meu laptop păstrează o mulţime de a face zgomot Cum aflu ce procesor am nevoie, pare sa se luptă doar sa întâmplat deoarece ive instalat Windows Vista, vă rugăm să ajute Vreau să-mi ungrade procesor ajuta, vă rugăm să |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aaa, eu sunt destul de sigur ca nu poate un laptop upgrade CPU. sau ceva de memorie care nu este în cea mai mare parte
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acesta va fi cel mai probabil vă fani care încearcă să se răcească în exces de energie termică din componentele care au fost forţaţi să ruleze mai rapid, prin urmare, obtinerea mai fierbinte, ca urmare a upgrade la Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care vă sunt specificatiile de sistem?
| |||
| |||
| sale un Advent 7088 laptop te rog ajută-mă mulţumesc |
|
| |||
| |||
| va mai ram misto de procesor de pe un pic daca as face upgrade la 2 GB, vă rugăm să ajute |
|
| |||
| |||
| Ei bine acestea sunt specificatiile pentru laptop: CPU AMD Sempron Mobile 2800 + Chipset ATI Radeon Xpress 200 Memorie 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 sloturi de memorie. Max 2GB) Hard Drive 60GB Unitate CD DVD ± RW Ecran 15.4 "TFT widescreen (nativ rezoluţie 1280x800) Placă video ATI Radeon Xpress 200m IGP (128MB) ** ....... şi fără a fi aspru, aceasta este mai degrabă un vechi şi depăşite melc ... cu siguranta nu suficient de puternic pentru a rula Vista. Ai putea să încerci să adăugaţi RAM, acest lucru poate ajuta un pic, dar o Sempron CPU este un vechi lent de câine şi de vdeo card nu va fi de până la locul de muncă, dacă doriţi să vedeţi toate caracteristicile în Vista. Nivelul de zgomot pe care o audiere este probabil vă HDD orele suplimentare de lucru, crearea / accesarea pagefile intrări, deoarece nu există destulă memorie RAM. Îmi imaginez ce este mort lente, de asemenea. Sfatul meu ar fi ... du-te inapoi la XP sau, dacă trebuie să aveţi Vista, ia în considerare un nou laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu spune ce versiune de Vista pe care le-aţi instalat. Daca este prima, a dezactiva "Aero" facilitate thats rezident ca este o resursă porc. Şasiu de laptop poate accepta până la 2x512MB sodimms de RAM, deci dublarea memoriei RAM vă va ajuta. Bază Vista cere în jur de 512MB de RAM pentru a rula bine pe un tipic instala. Premium (cu Aero rulează) cere în jur de 768MB de RAM pentru a rula bine. Şi acesta este doar pentru os, Nu, atunci când v-aţi alte aplicaţii care rulează.
|
| |||
| |||
| De ce am nevoie de un nou procesor, sau ceva în caz afirmativ, care ar face şi model de lucru cu laptop-ul meu, vă rugăm să ajute |
|
| |||
| |||
| Am Windows Vista Home Premium |
![]() |
|
| Marcaje |