![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
môj notebook čo vedie veľa hluku Ako môžem zistiť, aký procesor i need to znie ako jeho Pachten sa stalo, pretože jeho jediným IVE inštalovaný systém Windows Vista, prosím pomôžte chcem ungrade môj procesor pomozte prosím
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ehm, som si istá, že nemôžete upgrade notebooku CPU. alebo čokoľvek, čo nie je pamäti z veľkej časti
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bude sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude vaša fanúšikov snažia cool prebytočné teplo z vašich zložiek, ktoré boli nútené bežať rýchlejšie preto dostáva teplejšie, v dôsledku upgradu na Vista.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aký je váš systém brejle?
|
|||
|
|||
|
jeho jedno advent 7088 laptop, prosím pomôžte mi děkuji
|
|
|
|||
|
|||
|
bude viac v pohode ram procesor trochu mimo, ak aj upgrade na 2 GB, prosím pomôžte
|
|
|
|||
|
|||
|
Tak to sú parametre pre váš notebook:
CPU AMD Mobile Sempron 2800 + Čipová sada ATI Radeon Xpress 200 Pamäť 512mb 200pin DDR-333 SODIMM (2 pamäťové sloty. Max 2GB) Pevný disk 60 GB. CD mechanika DVD ± RW Obrazovka 15,4 "širokouhlý TFT (natívne rozlíšenie 1280x800) Grafická karta ATI Radeon Xpress 200m IGP (128megabajt) ** ....... a bez toho, aby bola krutá, to je dosť starý a zastaraný Slug ... určite nie je dostatočne silný, aby spustiť Vista. Mohli by ste skúsiť pridaním RAM, čo môže trochu pomôcť, ale Sempron CPU je pomalý starý pes a vdeo karte nebudú do zamestnania, ak chcete vidieť všetky funkcie Vista. Hluk ste vypočutie je asi váš HDD pracuje nadčas, tvorba / prístup stránkovacej položky, pretože nie je dostatok pamäte RAM. Predstavujem si, že je mŕtva, rovnako pomalé. Moja rada by ... späť na XP, alebo ak je nutné mať Vista, zvážte novú Laptop
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nemusíte hovoriť, čo verziu Vista inątalovaní.
Ak je to prémia, vypnite 'Aero' vlastnosť to je rezidentom, ak je to zdroj brav. Podvozku vášho notebooku môže prijať až 2x512MB sodimms z barana, takže zdvojnásobenie vašej ram pomôže. Vista základné vyžaduje okolo 512 MB RAM bežať hladko na typickú inštaláciu. Premium (s Aero systémom) vyžaduje približne 768 megabajt pamäte bežať hladko. A to je len na nás, nevadí, keď ste iných aplikácií.
|
|
|
|||
|
|||
|
Čo potrebujem nový procesor alebo niečo, a ak áno, aké značky a modelu by fungovať s mojím notebookem, prosím pomôžte
|
|
|
|||
|
|||
|
Mám Windows Vista Home Premium
|