![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| мој лаптоп држи макинг пуно буке Како ћу сазнати шта процесор требам што звучи попут својих боре се догодило само од својих имам инсталиран Уиндоуси видик угодити помоћ ја желим да мој процесор унграде помоћ молим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ух, ја сам прилично сигуран да не можете надоградити лаптоп ЦПУ. или било шта што није меморије за већи део
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће највероватније бити ваш навијача покушава цоол вишак топлоте из Вашег компонентама који су присиљени да се, дакле, трчање брже добијање хоттер, као резултат надоградње на Виста.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Које су ваше наочаре систем?
| |||
| |||
| један њен наступ 7088 лаптоп угодити помоћ мене хвала |
|
| |||
| |||
| ће више РАМ-а цоол процесор офф залогај ако ја надоградити до 2 ГБ угодити помоћ |
|
| |||
| |||
| Па то су наочаре за Ваш Лаптоп: ЦПУ АМД Семпрон Мобиле 2800 + Цхипсет АТИ Радеон Кспресс 200 Меморы 512МБ 200пин ДДР-333 СОДИММ (2 меморијски слот. Макс 2ГБ) Хард Дриве 60ГБ ЦД погон ДВД ± РУ Екран 15/4 "уидесцреен ТФТ (нативе резолуцији 1280кс800) Графичку картицу АТИ Радеон Кспресс 200м ИГП (128МБ) ** ....... и без опорот, ово је прилично стара и застарела жетона ... сигурно није довољно снажни за покретање Виста. Могло би пробати додајући РАМ, овај мај помоћи мало, али Семпрон ЦПУ је споро стари пас и вдео картици неће бити до посла, ако желите видети све опције Виста. Буке сте расправи је вероватно ваш ХДД раде прековремено, производ / приступање пагефиле уносе јер нема довољно РАМ-а. ЈА замислити то је сасвим лагано ас уелл. Мој савет би био ... повратак на КСП, или, ако морате имати Видик, размислите о новом Лаптоп |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не кажем шта верзију Виста коју сте инсталирали. Ако је премија, искључите "Аеро" функција тај становник као то је ресурс свиња. Шасије вашег лаптоп може прихватити упто 2кс512мб содиммс РАМ-а, тако да ваш дублирање овна ће помоћи. Виста основних захтева око 512МБ РАМ-а за покретање глатко на типичан инсталирате. Премиум (са приказивањем Аеро) захтева око 768мб РАМ-а за покретање глатко. И ово је само за ОС, Нема везе када друге апликације приказују.
|
| |||
| |||
| Шта ми треба нови процесор или нешто ако је тако шта направити и модел ће радити с мој лаптоп угодити помоћ |
|
| |||
| |||
| Имам Уиндоус Виста Хоме Премиум |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Превише се користи процесор? | цхрисморрис730 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 16. сеп 2008 11:28 |
| Који процесор чинити у имати? | нсоод3 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 24 | 21 јануар 2008 20:32 |
| Требате ли помоћ на процесор. | бањо7 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 29 децембар 2007 10:14 |
| Који процесор | дееајз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 22 децембар 2007 16:20 |
| Који процесор? | мцдден2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 18 октобар 2007 07:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |