![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| мій ноутбук підтримує ухвалення багато шуму Як мені дізнатися, що мені потрібно процесора звучить як і його боротьбі своє місце лише після Ive встановлена Windows Vista будь ласка допоможіть я хочу, щоб мої ungrade процесор допомогти, будь ласка |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, я цілком впевнений, ви не можете оновити ноутбук CPU. або те, що не є пам'яттю здебільшого
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це швидше за все буде вашим шанувальникам намагаючись охолодити надмірне тепло від компонентів, які були змушені бігти швидше тому всі жаркіше, в результаті оновлення до Vista.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які ваші специфікації системи?
| |||
| |||
| своєї появи ноутбуків 7088 будь ласка, допоможіть мені подяку |
|
| |||
| |||
| буде більше ОЗУ охолодження процесора від біт, якщо оновлення до 2 Гб будь ласка, допоможіть |
|
| |||
| |||
| Ну ось специфікації для вашого ноутбука: Процесор AMD Sempron Mobile 2800 + Набір мікросхем ATI Radeon Xpress 200 Об'єм пам'яті 512MB 200pin DDR-333 SODIMM (2 слота пам'яті. Макс 2GB) Жорсткий диск 60GB CD-привід DVD ± RW Екран широкоформатний 15.4 "TFT (рідний дозвіл 1280x800) Відео карта ATI Radeon Xpress 200M IGP (128 Мб) ** ....... і без жорсткої, це досить старі і застарілі кулі ... звичайно, не достатньо потужні, щоб запустити Vista. Ви можете спробувати додати оперативної пам'яті, це може допомогти небагато, але Sempron процесор повільний стара собака і vdeo карти не буде до роботи, якщо ви хочете, щоб побачити всі функції Vista. Шум ви чуєте, ймовірно, жорсткий диск працює понаднормово, створюючи / доступу файлу підкачки записів, тому що немає достатньо оперативної пам'яті. Я думаю, він мертвий, а повільний. Моя порада буде ... повернутися до XP, або, якщо необхідно мати Vista, розглянути новий ноутбук |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не говорите, яку версію Vista ви встановили. Якщо це премія, відключити функцію "Аеро 'Thats резидента як це ресурс свиней. Шасі ноутбука може прийняти ДО sodimms 2x512MB оперативної пам'яті, так що подвоєння ваша пам'ять допоможе. Vista Basic потрібно близько 512 МБ оперативної пам'яті для запуску гладко на типову установку. Premium (з Aero працює) вимагає близько 768 MB оперативної пам'яті, щоб працювати безперебійно. І це тільки для операційної системи, Nevermind, коли ви іншими додатками, запущеними.
|
| |||
| |||
| Що мені потрібно нове Procesor або щось таке, що якщо марка і модель буде працювати з моїм ноутбуком будь ласка, допоможіть |
|
| |||
| |||
| У мене Windows Vista Home Premium |