![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте отново, аз имам този проблем с този компютър, в които използването на процесора винаги е около 40-60% whe бездейства, да намеря този странен, защото там почти всички програми на компютъра. Работата е там, когато аз обувка в безопасен режим, всичко е наред и натоварването на процесора е обратно към 0% -10%. Спецификациите: AMD Athlon XP 1800 + От 480MB RAM (32 MB споделен с графики) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage интегрирана графика. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може ли да си задача ръководител (Ctrl-Alt-Изтриване) и взема екрана изстрел от него, така че да можем да видим кои програма е чрез използване на най - Подобно на това
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
![]() Ето, аз арго видите какво яде на CPU мощност. Неговата относително свежи се инсталира XP. затова havent има много програми за него. Имам сканирани в режим за шпионски др Нищо не излезе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че това е доста нормално за процесора да работи, че високите
| |||
| |||
| Аз не мисля така, мина само пистите на 1-2% обороти на място, от моя снимка по-горе му в 58%, защото имах BF2142 работи във фонов режим Както вие казвате там не е нещо необичайно там само 29 процеси текат
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да главния компютър в дома ми тече по 0-5%, когато работя, и то е почти същия процесор. Аз просто невъзможен мисля какво sapping на CPU мощност. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз ще предложа следното:
1. Пусни вирус / шпионски софтуер сканира ако вече havent 2. Стартиране на компютъра и го изключите всички основни програми (вкл. вируса шпиони и т.н.). Ако при високи обороти на място дейност спирки ще познаете, че той е свързан с една от тези програми. В този случай рестартирайте всеки един в последователност, докато проблемът започва отново. Когато проблемът започва отново ще знаете програма или комбинация, която може да се причинява тя. Ако това doesn't спрете проблем тогава вие ще знаете, свързаните с него на нещо друго. В този случай опитайте изтегляне нещо като "процес Explorer" (не съм сигурен дали му за изтегляне точка тук, ако не и той ще бъде на downloads.com). Това ще ти разкажа за всичко, този вървят по-подробно и да се надяваме, комбиниран с малко googling вас може да помогне за идентифициране на проблема. 3. Пусни Hijackthis и поставете отметка в дневника, или след него тук (в съответната част) и някой друг да погледна. Нека се знае, ако някой от тези работи. Моята система: Слонът
|
|
| |||
| |||
| Привет, Аз направих шпионски софтуер и вируси сканира, nothings е качват, аз също са изтеглили процес Explorer, с които търсят най-графики, много от натоварването на процесора е взето от хардуера interupts, около 40-60%, че е лошо или добро ? Имам отчете отвличане това влезте в вируса точка др |
|
| |||
| |||
| Ако нито един от които работи. Тогава опитайте следното: 1. преинсталирането на хардуера шофьори Ако това doesn't работа след това отидете в Device Manager и прекратяваме несъществени елементи хардуер (Просто изключете DONT деинсталиране), като модем и др Ако проблемът ви спира тогава вие ще знаете, свързаните с него на един от тях. Тогава просто си активирате, докато не намерим виновника. споделите с нас как да Включено. |
|
| |||
| |||
| Работата е там, че този компютър wasn't доставят с всички дискове др Така Im доста buggered ако аз трябва да преинсталирате нищо. ![]() Аз ще изключите някои хардуерни драйвери сега, и Аз ще ви позволи да знам как съм се качил на. АТРИБУТИ: Мога ли списък някои шофьори да деактивирате, както DONT искате да изключите нещо жизненоважно значение за системата. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Непоследователно операция, на празен ход 100% | flgmchbttrnw | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26-ти Август, 2009 10:50 |
| Висока памет с Internet Explorer | shenfei | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 0 | 1-во Юни 2009 14:23 |
| За добро работно OS система, Ако използването на процесора да е висока? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 4 | 24 май 2009 г. 10:27 |
| Svchost.exe вървят много високо в Памет ползване | craiig | Windows операционни системи | 3 | 28 април 2008 06:30 |
| 55c най бездейства | pete21 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 5-и парламентарен Апр 2008 14:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |