по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Висока натоварването на процесора, когато бездейства

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 Sep 2007, 04:11
Член Група

Default Висока натоварването на процесора, когато бездейства

Здравейте отново, аз имам този проблем с този компютър, в които използването на процесора винаги е около 40-60% whe бездейства, да намеря този странен, защото там почти всички програми на компютъра. Работата е там, когато аз обувка в безопасен режим, всичко е наред и натоварването на процесора е обратно към 0% -10%.

Спецификациите:

AMD Athlon XP 1800 +
От 480MB RAM (32 MB споделен с графики)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage интегрирана графика.
Old 11 Sep 2007, 05:09
Модератор Група

Може ли да си задача ръководител (Ctrl-Alt-Изтриване) и взема екрана изстрел от него, така че да можем да видим кои програма е чрез използване на най -
Подобно на това

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11 Sep 2007, 08:01
Член Група

Ето, аз арго видите какво яде на CPU мощност. Неговата относително свежи се инсталира XP. затова havent има много програми за него. Имам сканирани в режим за шпионски др Нищо не излезе.
Old 11 Sep 2007, 08:17
Номер на групата

Мисля, че това е доста нормално за процесора да работи, че високите

Моята система: Персонализирано Вграден v1.2

Процесор (и):
Интер Dual Core E2160@3.02Ghz
Дънната платка:
Asus P5PL2-E
RAM памет:
2 х 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Графична карта (и):
NVidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Western Digital 160GB SATA HDD
Оптично устройство (а):
LG DVD-ROM и LiteOn 20x DVD-RW
Дело / PSU:
Cooler Master случай и ANTEC PSU
Охлаждане:
2x ANTEC Fans
Мрежа / Интернет:
БТ Високоскоростен
Монитор (и):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Операционна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Sep 2007, 08:26
Модератор Група

Аз не мисля така, мина само пистите на 1-2% обороти на място, от моя снимка по-горе му в 58%, защото имах BF2142 работи във фонов режим
Както вие казвате там не е нещо необичайно там само 29 процеси текат

Old 11 Sep 2007, 08:34
Член Група

Да главния компютър в дома ми тече по 0-5%, когато работя, и то е почти същия процесор. Аз просто невъзможен мисля какво sapping на CPU мощност.
Old 11 Sep 2007, 16:19
Номер на групата

Аз ще предложа следното:

1. Пусни вирус / шпионски софтуер сканира ако вече havent

2. Стартиране на компютъра и го изключите всички основни програми (вкл. вируса шпиони и т.н.). Ако при високи обороти на място дейност спирки ще познаете, че той е свързан с една от тези програми. В този случай рестартирайте всеки един в последователност, докато проблемът започва отново. Когато проблемът започва отново ще знаете програма или комбинация, която може да се причинява тя. Ако това doesn't спрете проблем тогава вие ще знаете, свързаните с него на нещо друго. В този случай опитайте изтегляне нещо като "процес Explorer" (не съм сигурен дали му за изтегляне точка тук, ако не и той ще бъде на downloads.com). Това ще ти разкажа за всичко, този вървят по-подробно и да се надяваме, комбиниран с малко googling вас може да помогне за идентифициране на проблема.

3. Пусни Hijackthis и поставете отметка в дневника, или след него тук (в съответната част) и някой друг да погледна.

Нека се знае, ако някой от тези работи.

Моята система: Слонът

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad Q6600
Дънната платка:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM памет:
2GB корсар XMS
Графична карта (и):
Asus EN8600GT Тиха
Звукова карта:
Hard Drive (и):
Samsung HD501
Оптично устройство (а):
Asus DRW-1814BLT
Дело / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Охлаждане:
Thermalright Ultra-120 екстремни
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Dell 2005FPW 20 инча
Операционна система (и):
Windows Vista Home Premium
Old 12 Sep 2007, 07:52
Член Група

Привет,

Аз направих шпионски софтуер и вируси сканира, nothings е качват, аз също са изтеглили процес Explorer, с които търсят най-графики, много от натоварването на процесора е взето от хардуера interupts, около 40-60%, че е лошо или добро ?

Имам отчете отвличане това влезте в вируса точка др
Old 12 Sep 2007, 09:20
Номер на групата

Ако нито един от които работи. Тогава опитайте следното:

1. преинсталирането на хардуера шофьори

Ако това doesn't работа след това отидете в Device Manager и прекратяваме несъществени елементи хардуер (Просто изключете DONT деинсталиране), като модем и др Ако проблемът ви спира тогава вие ще знаете, свързаните с него на един от тях. Тогава просто си активирате, докато не намерим виновника.

споделите с нас как да Включено.
Old 12 Sep 2007, 09:24
Член Група

Работата е там, че този компютър wasn't доставят с всички дискове др Така Im доста buggered ако аз трябва да преинсталирате нищо.

Аз ще изключите някои хардуерни драйвери сега, и Аз ще ви позволи да знам как съм се качил на.

АТРИБУТИ: Мога ли списък някои шофьори да деактивирате, както DONT искате да изключите нещо жизненоважно значение за системата.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Непоследователно операция, на празен ход 100% flgmchbttrnw Процесори, дънни платки & RAM 1 26-ти Август, 2009 10:50
Висока памет с Internet Explorer shenfei Браузъри Уеб & FTP клиенти 0 1-во Юни 2009 14:23
За добро работно OS система, Ако използването на процесора да е висока? Theresonly1 Windows операционни системи 4 24 май 2009 г. 10:27
Svchost.exe вървят много високо в Памет ползване craiig Windows операционни системи 3 28 април 2008 06:30
55c най бездейства pete21 Процесори, дънни платки & RAM 6 5-и парламентарен Апр 2008 14:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc