![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý den, opět jsem tento problém s počítačem, ve kterém CPU je vždy kolem 40-60% whe nečinnosti jsem našel podivné, protože se téměř všechny programy na PC. Věc je, když i boot do nouzového režimu, vše je v pořádku a CPU je zpátky na 0% -10%.
Specs: AMD Athlon XP 1800 + 480 mb RAM (32 MB sdílená s grafikou) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage integrované grafiky. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohl byste uvést svůj úkol manager (Ctrl-Alt-Delete) a vezměte obrazovku zastřelil ho, takže můžeme vidět, které program používá většina
Takhle
|
|
|
|||
|
|||
![]() Tam, já dotírat vidět, co jíte CPU výkon. Jeho poměrně čerstvá instalace XP. tak jsem havent mám mnoho programů na to. Mám naskenované na sytem spyware atd. Nic přišel. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Myslím, že je to docela normální, že CPU se systémem, že vysoké
|
|||
|
|||
|
Já si nemyslím, důl funguje pouze na 1-2% v nečinnosti, z mého pic nad 58%, protože jsem měl BF2142 běžící na pozadí
Stejně jako vy na to není nic z běžného tam jen 29 procesů probíhajících
|
|||
|
|||
|
Jo hlavního počítače v mém domě běží na 0-5% při nečinnosti, a má téměř stejný procesor. Jen jsem cant think co sapping procesoru moc.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chtěl bych navrhnout následující:
1. spustit virus / spyware prohledává pokud jste již havent 2. Start do počítače a vypnout všechny vaše hlavní programy (včetně viru dáma, atd.). Pokud se při vysokém volnoběhu aktivity zastaví budete vědět, že je ve spojení s jedním z těchto programů. V tomto případě restartujte každý z nich v pořadí, dokud se problém začíná znova. Pokud se problém začne zase budete vědět, který program nebo kombinace může být příčinou to. Je-li tato doesnt stop problém pak budete vědět, vztahující se k jeho něco jiného. V takovém případě zkuste stahování něco jako 'Process Explorer' (I'm not sure, pokud na jeho sekci Ke stažení zde, pokud ne, bude o downloads.com). To vám řekne, to je asi vše, co běží na více podrobností, a doufejme, že v kombinaci s některými googling vám může pomoci určit problém. 3. Spustit Hijackthis a zkontrolovat log, nebo poštou je zde (v příslušné rubrice) a někdo se na ni podívat. Dejte nám vědět, pokud některé z těchto prací. Můj systém: Slona
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
Jsem udělal spyware a virus testuje, nesouvislá byl zvedl jsem také stáhli Process Explorer, který by při pohledu na grafy, hodně na CPU je převzat do hardwaru interupts, asi 40-60% je to špatné nebo dobré ? I zaslali únos záznam v sekci virus atd. |
|
|
|||
|
|||
|
Pokud žádný ze které pracoval. Pak vyzkoušejte následující:
1. přeinstalovali hardwarových ovladačů Pokud to doesnt práce pak běžte do správce zařízení a vypnout mimo základní hardware položek (jen vypnout dont odinstalovat) jako modem, atd. Je-li váš problém se zastaví, pak budeš vědět, její spojení s jedním z nich. Pak jen znovu zapnout-až najdete viníka. dejte nám vědět, jak se dostat dále. |
|
|
|||
|
|||
|
Věc, když je tento počítač wasn't dodáván s veškerými disky atd. Takže im pretty buggered pokud jsem přeinstalovat cokoli.
![]() Budu zakázat některé hardwarové ovladače hned, a já vám vědět, jak mám dále. EDIT: můžete seznam některých řidičů vypnout, as I dont chtějí zakázat něco životně důležité pro systém. |