μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Υψηλή χρήση CPU όταν βραδυπορείας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Σεπ 2007, 04:11
Μέλος Ομάδα

Default Υψηλή χρήση CPU όταν βραδυπορείας

Γεια σας και πάλι, έχω αυτό το πρόβλημα με αυτόν τον υπολογιστή με τον οποίο η χρήση της CPU είναι πάντα γύρω στο 40-60% whe αδράνειας, να βρω αυτό το περίεργο, διότι υπάρχουν σχεδόν όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή. Πράγμα είναι όταν στην εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, όλα είναι καλά και η χρήση της CPU είναι πίσω στο 0% -10%.

Χαρακτηριστικά:

AMD Athlon XP 1800 +
480MB μνήμης RAM (32 Mb κοινού με γραφικά)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage Ολοκληρωμένη γραφικά.
Old 11 Σεπ 2007, 05:09
Συντονιστής Ομάδας

Θα μπορούσατε να μας φέρει μέχρι το καθήκον του διαχειριστή (Ctrl-Alt-Delete) και να λάβει ένα στιγμιότυπο οθόνης του έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε ποιο πρόγραμμα και με τις πιο
Όπως αυτό

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11 Σεπ 2007, 08:01
Μέλος Ομάδα

Εκεί, θα δείτε επίκλισης whats τρώει η ισχύς της CPU. Η σχετικά νέα εγκατάσταση είναι XP. έτσι havent έχεις πολλά προγράμματα για αυτό. Έχω την σάρωση sytem για spyware κλπ. Τίποτα δεν ήταν.
Old 11 Σεπ 2007, 08:17
Ομάδα Δωρητών

Νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό για την CPU να τρέχει ότι τα υψηλά

Το σύστημά μου: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-Ε
Μνήμες:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
Western Digital Sata 160GB HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom και LiteOn 20x DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
Cooler Master υπόθεση και Antec PSU
Ψύξη:
2x Antec Ανεμιστήρες
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (ες):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Σεπ 2007, 08:26
Συντονιστής Ομάδας

Δεν το πιστεύω, μόνο η δική μου τρέχει στο 1-2% σε αδράνεια, από τα παραπάνω μου pic στο 58% επειδή είχα BF2142 εκτελούνται στο παρασκήνιο
Όπως είπατε, δεν υπάρχει τίποτε το ιδιαίτερο στο σημείο αυτό, μόνο το 29 διαδικασίες λειτουργίας

Old 11 Σεπ 2007, 08:34
Μέλος Ομάδα

Ναι, το κύριο υπολογιστή στο σπίτι μου τρέχει στο 0-5%, όταν σε κατάσταση αδράνειας, και έχει σχεδόν το ίδιο επεξεργαστή. Απλά πιστεύω επίκλισης whats sapping την δύναμη της CPU.
Old 11 Σεπ 2007, 16:19
Ομάδα Δωρητών

Θα πρότεινα τα εξής:

1. τρέχει ιός / spyware scans αν havent ήδη

2. Εκκίνηση του υπολογιστή και να κλείσουν όλα τα κύρια προγράμματα (συν ιού πούλια, κτλ). Εάν η δραστηριότητα σταματά σε υψηλές στροφές θα ξέρετε ότι έχει σχέση με ένα από αυτά τα προγράμματα. Στην περίπτωση αυτή επανεκκίνηση κάθε μία στη σειρά, μέχρι το πρόβλημα ξεκινά και πάλι. Όταν το πρόβλημα ξεκινά και πάλι θα γνωρίζετε ποιο πρόγραμμα ή ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει αυτό. Αν αυτό doesn't σταματήσει το πρόβλημα τότε θα το μάθετε τις σχετικές με το κάτι άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση δοκιμάστε τηλεφόρτωση κάτι σαν 'Process Explorer "(Δεν είμαι σίγουρος αν τα σχετικά με την ενότητα downloads εδώ, αν δεν θα είναι για downloads.com). Αυτό θα σας πει για όλα thats τρέχει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ευελπιστούμε ότι σε συνδυασμό με ορισμένα Googling μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ζήτημα.

3. Run Hijackthis και ελέγξτε το αρχείο καταγραφής, ή μετά το εδώ (στο σχετικό τμήμα) και κάποιος άλλος να ρίξω μια ματιά.

Ας γνωρίζουμε αν κάποια από αυτές τις εργασίες.

Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας

Processor (s):
Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard:
Asus P5K-E/Wi-fi
Μνήμες:
2GB Corsair XMS
Κάρτα γραφικών (ες):
Asus EN8600GT Silent
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Υπόθεση / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Ψύξη:
Thermalright Ultra-120 ακραίες
Network / Internet:
Monitor (ες):
Dell 2005FPW 20 ιντσών
Operating System (s):
Windows Vista Home Premium
Old 12 Σεπ 2007, 07:52
Μέλος Ομάδα

Γειά,

Έχω κάνει και spyware ιός σαρώνει, nothings έχει αποκατασταθεί, έχω επίσης διαδικασία εξερευνητής, ο οποίος, εξετάζοντας τα διαγράμματα, ένα μεγάλο μέρος της χρήσης CPU έχει ληφθεί από το υλικό interupts, περίπου το 40-60% είναι ότι η κακή ή καλή ;

Έχω δημοσιεύσει εισβάλει σε αυτό το ημερολόγιο του ιού τμήμα κλπ.
Old 12 Σεπ 2007, 09:20
Ομάδα Δωρητών

Αν όλα αυτά δεν λειτούργησε. Στη συνέχεια, δοκιμάστε τα ακόλουθα:

1. επανεγκατάσταση του υλικού τους οδηγούς

Αν η εργασία doesn't τότε πηγαίνετε στο Device Manager και απενεργοποιήστε μη ουσιώδη στοιχεία του υλικού (απλά απενεργοποιήστε dont απεγκαταστήσετε) όπως μόντεμ, κλπ. Αν το πρόβλημά σας σταματά στη συνέχεια θα το μάθετε τις σχετικές με ένα από αυτά. Στη συνέχεια, μόλις ενεργοποιήσετε ξανά μέχρι να βρεθεί ο ένοχος.

να μας ενημερώσετε σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε.
Old 12 Σεπ 2007, 09:24
Μέλος Ομάδα

Πράγμα είναι αν αυτός ο υπολογιστής wasn't που παρέχεται με κάθε δίσκους κλπ. Έτσι im pretty buggered αν έχω την επανεγκατάσταση τίποτα.

Θα απενεργοποιήσετε κάποια προγράμματα οδήγησης υλικού τώρα, και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο έχω.

EDIT: μπορείτε να μας λίστα για να απενεργοποιήσετε κάποια προγράμματα οδήγησης, όπως εγώ dont θέλετε να απενεργοποιήσετε οτιδήποτε ζωτικής σημασίας για το σύστημα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.