![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, έχω αυτό το πρόβλημα με αυτόν τον υπολογιστή με τον οποίο η χρήση της CPU είναι πάντα γύρω στο 40-60% whe αδράνειας, να βρω αυτό το περίεργο, διότι υπάρχουν σχεδόν όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή. Πράγμα είναι όταν στην εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, όλα είναι καλά και η χρήση της CPU είναι πίσω στο 0% -10%. Χαρακτηριστικά: AMD Athlon XP 1800 + 480MB μνήμης RAM (32 Mb κοινού με γραφικά) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Ολοκληρωμένη γραφικά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσατε να μας φέρει μέχρι το καθήκον του διαχειριστή (Ctrl-Alt-Delete) και να λάβει ένα στιγμιότυπο οθόνης του έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε ποιο πρόγραμμα και με τις πιο Όπως αυτό
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
![]() Εκεί, θα δείτε επίκλισης whats τρώει η ισχύς της CPU. Η σχετικά νέα εγκατάσταση είναι XP. έτσι havent έχεις πολλά προγράμματα για αυτό. Έχω την σάρωση sytem για spyware κλπ. Τίποτα δεν ήταν. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νομίζω ότι είναι πολύ φυσικό για την CPU να τρέχει ότι τα υψηλά
| |||
| |||
| Δεν το πιστεύω, μόνο η δική μου τρέχει στο 1-2% σε αδράνεια, από τα παραπάνω μου pic στο 58% επειδή είχα BF2142 εκτελούνται στο παρασκήνιο Όπως είπατε, δεν υπάρχει τίποτε το ιδιαίτερο στο σημείο αυτό, μόνο το 29 διαδικασίες λειτουργίας
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ναι, το κύριο υπολογιστή στο σπίτι μου τρέχει στο 0-5%, όταν σε κατάσταση αδράνειας, και έχει σχεδόν το ίδιο επεξεργαστή. Απλά πιστεύω επίκλισης whats sapping την δύναμη της CPU. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρότεινα τα εξής:
1. τρέχει ιός / spyware scans αν havent ήδη 2. Εκκίνηση του υπολογιστή και να κλείσουν όλα τα κύρια προγράμματα (συν ιού πούλια, κτλ). Εάν η δραστηριότητα σταματά σε υψηλές στροφές θα ξέρετε ότι έχει σχέση με ένα από αυτά τα προγράμματα. Στην περίπτωση αυτή επανεκκίνηση κάθε μία στη σειρά, μέχρι το πρόβλημα ξεκινά και πάλι. Όταν το πρόβλημα ξεκινά και πάλι θα γνωρίζετε ποιο πρόγραμμα ή ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει αυτό. Αν αυτό doesn't σταματήσει το πρόβλημα τότε θα το μάθετε τις σχετικές με το κάτι άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση δοκιμάστε τηλεφόρτωση κάτι σαν 'Process Explorer "(Δεν είμαι σίγουρος αν τα σχετικά με την ενότητα downloads εδώ, αν δεν θα είναι για downloads.com). Αυτό θα σας πει για όλα thats τρέχει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ευελπιστούμε ότι σε συνδυασμό με ορισμένα Googling μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε το ζήτημα. 3. Run Hijackthis και ελέγξτε το αρχείο καταγραφής, ή μετά το εδώ (στο σχετικό τμήμα) και κάποιος άλλος να ρίξω μια ματιά. Ας γνωρίζουμε αν κάποια από αυτές τις εργασίες. Το σύστημά μου: Ο Ελέφαντας
|
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω κάνει και spyware ιός σαρώνει, nothings έχει αποκατασταθεί, έχω επίσης διαδικασία εξερευνητής, ο οποίος, εξετάζοντας τα διαγράμματα, ένα μεγάλο μέρος της χρήσης CPU έχει ληφθεί από το υλικό interupts, περίπου το 40-60% είναι ότι η κακή ή καλή ; Έχω δημοσιεύσει εισβάλει σε αυτό το ημερολόγιο του ιού τμήμα κλπ. |
|
| |||
| |||
| Αν όλα αυτά δεν λειτούργησε. Στη συνέχεια, δοκιμάστε τα ακόλουθα: 1. επανεγκατάσταση του υλικού τους οδηγούς Αν η εργασία doesn't τότε πηγαίνετε στο Device Manager και απενεργοποιήστε μη ουσιώδη στοιχεία του υλικού (απλά απενεργοποιήστε dont απεγκαταστήσετε) όπως μόντεμ, κλπ. Αν το πρόβλημά σας σταματά στη συνέχεια θα το μάθετε τις σχετικές με ένα από αυτά. Στη συνέχεια, μόλις ενεργοποιήσετε ξανά μέχρι να βρεθεί ο ένοχος. να μας ενημερώσετε σχετικά με το πώς θα αποκτήσετε. |
|
| |||
| |||
| Πράγμα είναι αν αυτός ο υπολογιστής wasn't που παρέχεται με κάθε δίσκους κλπ. Έτσι im pretty buggered αν έχω την επανεγκατάσταση τίποτα. ![]() Θα απενεργοποιήσετε κάποια προγράμματα οδήγησης υλικού τώρα, και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο έχω. EDIT: μπορείτε να μας λίστα για να απενεργοποιήσετε κάποια προγράμματα οδήγησης, όπως εγώ dont θέλετε να απενεργοποιήσετε οτιδήποτε ζωτικής σημασίας για το σύστημα. |