manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Visoka uporabu procesora kada neprisutan

Reply

Thread Tools
Old 11 rujan 2007, 04:11
Member Group

Default Visoka uporabu procesora kada neprisutan

Hello again, Imam ovaj problem s ovom računalu u kojem CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je uvijek oko 40-60% whe nezaposlen, JA nađi prema ovaj čudan, jer postoji jedva programa na PC-u. Stvar je kad ja to čizma in siguran način, sve je u redu i CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je povratak na 0% -10%.

Specifikacije:

AMD Athlon XP 1800 +
480MB RAM (32 MB shared s grafikom)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage Integrirana grafika.
Old 11 rujan 2007, 05:09
Moderator / ica grupe

Možete li donijeti svoj zadatak upravnik (Ctrl-Alt-Delete) i uzeti screen shot od njega, tako da možemo vidjeti koji program se koristi većina
Ovako

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11 rujan 2007, 08:01
Member Group

Evo, ja ne mogu vidjeti što je jestivo procesorske snage. Njegova je relativno svjež uvesti koga u službu XP. tako da sam dobio utočište mnogi programi na njemu. Imam skenirane sytem za spyware i sl. nije bilo ništa gore.
Old 11 rujan 2007, 08:17
Donatorska Grupa

Mislim da je prilično normalno za CPU za trčanje da visoke

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11. Ruj 2007, 08:26
Moderator / ica grupe

Ja ne mislim tako, moje jedini runs na 1-2% idle, iz mojih slika iznad njegove u 58%, jer sam imao BF2142 trčanje u pozadini
Kao što ti kažeš da nije ništa neobično tamo, samo 29 prerađen trčanje

Old 11 rujan 2007, 08:34
Member Group

Da glavno računalo u svojoj kući radi na 0-5% kada je nezaposlen, te ima gotovo isti procesor. JA pravedan licemjerje misliti koliko sapping procesorske snage.
Old 11 rujan 2007, 16:19
Donatorska Grupa

Htjela predlažemo sljedeće:

1. trčanje virus / spyware skenira ako luka već

2. Pokrenuti računalo i isključiti sve svoje glavne programe (uklj. virus dame, itd.). Ako visoko nezaposlen aktivnost zaustavlja ćete znati da se odnosi na jedan od tih programa. U tom slučaju ponovno pokretanje svaki jedan u nizu dok se problem ne počne opet. Kada se problem počinje opet ćete znati koji program ili kombinacija svibanj biti uzrokujući. Ako se to doesnt stop problem onda ćete znati svoje odnose na nešto drugo. U tom slučaju pokušajte preuzeti nešto poput 'Napredak Istraživač' (Im 'ne siguran ako svoj na downloads sekcija ovdje, ako ne i ona će biti na downloads.com). To će vam reći o svemu taj trčanje u više detalja i nadamo se u kombinaciji s nekim googling svibanj pomoći da identificirate problem.

3. Trčanje hijackthis klada i provjeriti, ili ga post ovdje (u relevantnom dijelu) i imaju nekoga drugoga pogledati.

Pustiti nas znati ako bilo koji od ovih djela.

My System: The slon

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad Q6600
Matične ploče:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memorija:
2GB gusar XMS
Grafička kartica (e):
Asus EN8600GT Silent
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
Samsung HD501
Optički pogon (e):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Hlađenje:
Thermalright Ultra-120 krajnost
Network / Internet:
Monitor (e):
Dell 2005FPW 20 inch
Operacijski sustav (e):
Windows Vista Home Premium
Old 12 rujan 2007, 07:52
Member Group

Zdravo,

Učinio sam spyware i virus skenira, propalica je pokupio, ja imati skidač napredak istraživač, koji je gledajući graf, puno CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je uzeti gore mimo hardver interupts, oko 40-60% je to loše ili dobro ?

Imam posted to hijack log in dijelu virusa itd.
Old 12 rujan 2007, 09:20
Donatorska Grupa

Ako niti jedan od taj izrađen. Zatim pokušajte sljedeće:

1. reinstalirati hardver vozač

Ako taj posao doesnt onda ići na sprava voditelj i onemogućiti ne bitne stvari hardver (samo onesposobiti not deinstalirati) kao što je modem, itd. Ako se vaš problem prestane onda ćete znati svoje odnose na jedan od tih. Tada samo re-ovlastiti dok ne pronađete krivac.

da nas obavijestite kako ste dobili na.
Old 12 rujan 2007, 09:24
Member Group

Stvar je ipak to wasnt računalo isporučuje s diskovima i sl. Na taj način bilo prilično im buggered ako ja morati ponovo instalirati ništa.

Ja ću onemogućiti neke upravljačke programe hardverskih sada, a ja htijenje pustiti te znati kako sam dobio na.

EDIT: može li neki popis vozač onemogućiti, kao što JA dont ištanje to onesposobiti ništa vitalnog značaja za sustav.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Operacija nedosljedan, na Idle 100% flgmchbttrnw CPU, Matične ploče i RAM 1 26 kolovoz 2009 10:50
Visoka memorija običaj s Internet Explorerom shenfei Web Browsers & FTP Klijenti 0 1. lipnja 2009 14:23
Za dobru Rad OS System, CPU Usage Treba biti visoka? Theresonly1 Windows Operating Systems 4 24. svibanj 2009 10:27
Svchost.exe prikazuju vrlo visoko u mem korištenja craiig Windows Operating Systems 3 28. travanj 2008 06:30
55c na praznom hodu pete21 CPU, Matične ploče i RAM 6 5. travanj 2008 14:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.