![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello again, Imam ovaj problem s ovom računalu u kojem CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je uvijek oko 40-60% whe nezaposlen, JA nađi prema ovaj čudan, jer postoji jedva programa na PC-u. Stvar je kad ja to čizma in siguran način, sve je u redu i CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je povratak na 0% -10%. Specifikacije: AMD Athlon XP 1800 + 480MB RAM (32 MB shared s grafikom) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Integrirana grafika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li donijeti svoj zadatak upravnik (Ctrl-Alt-Delete) i uzeti screen shot od njega, tako da možemo vidjeti koji program se koristi većina Ovako
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
![]() Evo, ja ne mogu vidjeti što je jestivo procesorske snage. Njegova je relativno svjež uvesti koga u službu XP. tako da sam dobio utočište mnogi programi na njemu. Imam skenirane sytem za spyware i sl. nije bilo ništa gore. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da je prilično normalno za CPU za trčanje da visoke
| |||
| |||
| Ja ne mislim tako, moje jedini runs na 1-2% idle, iz mojih slika iznad njegove u 58%, jer sam imao BF2142 trčanje u pozadini Kao što ti kažeš da nije ništa neobično tamo, samo 29 prerađen trčanje
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Da glavno računalo u svojoj kući radi na 0-5% kada je nezaposlen, te ima gotovo isti procesor. JA pravedan licemjerje misliti koliko sapping procesorske snage. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htjela predlažemo sljedeće:
1. trčanje virus / spyware skenira ako luka već 2. Pokrenuti računalo i isključiti sve svoje glavne programe (uklj. virus dame, itd.). Ako visoko nezaposlen aktivnost zaustavlja ćete znati da se odnosi na jedan od tih programa. U tom slučaju ponovno pokretanje svaki jedan u nizu dok se problem ne počne opet. Kada se problem počinje opet ćete znati koji program ili kombinacija svibanj biti uzrokujući. Ako se to doesnt stop problem onda ćete znati svoje odnose na nešto drugo. U tom slučaju pokušajte preuzeti nešto poput 'Napredak Istraživač' (Im 'ne siguran ako svoj na downloads sekcija ovdje, ako ne i ona će biti na downloads.com). To će vam reći o svemu taj trčanje u više detalja i nadamo se u kombinaciji s nekim googling svibanj pomoći da identificirate problem. 3. Trčanje hijackthis klada i provjeriti, ili ga post ovdje (u relevantnom dijelu) i imaju nekoga drugoga pogledati. Pustiti nas znati ako bilo koji od ovih djela. My System: The slon
|
|
| |||
| |||
| Zdravo, Učinio sam spyware i virus skenira, propalica je pokupio, ja imati skidač napredak istraživač, koji je gledajući graf, puno CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj je uzeti gore mimo hardver interupts, oko 40-60% je to loše ili dobro ? Imam posted to hijack log in dijelu virusa itd. |
|
| |||
| |||
| Ako niti jedan od taj izrađen. Zatim pokušajte sljedeće: 1. reinstalirati hardver vozač Ako taj posao doesnt onda ići na sprava voditelj i onemogućiti ne bitne stvari hardver (samo onesposobiti not deinstalirati) kao što je modem, itd. Ako se vaš problem prestane onda ćete znati svoje odnose na jedan od tih. Tada samo re-ovlastiti dok ne pronađete krivac. da nas obavijestite kako ste dobili na. |
|
| |||
| |||
| Stvar je ipak to wasnt računalo isporučuje s diskovima i sl. Na taj način bilo prilično im buggered ako ja morati ponovo instalirati ništa. ![]() Ja ću onemogućiti neke upravljačke programe hardverskih sada, a ja htijenje pustiti te znati kako sam dobio na. EDIT: može li neki popis vozač onemogućiti, kao što JA dont ištanje to onesposobiti ništa vitalnog značaja za sustav. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Operacija nedosljedan, na Idle 100% | flgmchbttrnw | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 26 kolovoz 2009 10:50 |
| Visoka memorija običaj s Internet Explorerom | shenfei | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 1. lipnja 2009 14:23 |
| Za dobru Rad OS System, CPU Usage Treba biti visoka? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 4 | 24. svibanj 2009 10:27 |
| Svchost.exe prikazuju vrlo visoko u mem korištenja | craiig | Windows Operating Systems | 3 | 28. travanj 2008 06:30 |
| 55c na praznom hodu | pete21 | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 5. travanj 2008 14:08 |
| Thread Tools | |
| |