kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Magas CPU ha tétlen

Reply

Téma eszközök
Old 11 Sep 2007, 04:11
Csoport tagja

Default Magas CPU ha tétlen

Hello újra, van ez a probléma, ezen a gépen, ahol a CPU-használat mindig körülbelül 40-60% whe tétlen, úgy ez a furcsa, mivel alig van olyan programokat a számítógépen. Dolog, mikor indul el a biztonságos módot, minden rendben van, és a CPU-használat van vissza a 0% -10%.

Specs:

AMD Athlon XP 1800 +
480MB RAM (32 MB megosztott grafikával)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage integrált grafika.
Old 11 Sep 2007, 05:09
Moderátor Csoport

Tudna hozni fel Feladatkezelő (Ctrl-Alt-Delete), és a képernyőn megjelenő kép is, hogy láthatjuk, amely a program segítségével a legtöbb
Mint ez

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 11 Sep 2007, 08:01
Csoport tagja

Ott, I cant see whats eszik a CPU erejét. A viszonylag friss felszerel a XP. úgyhogy havent sok program van rajta. Nekem van a beolvasott Sytem a kémprogramok stb semmi nem jött be.
Old 11 Sep 2007, 08:17
Donor Group

Azt hiszem, elég normális, a CPU, hogy fut, hogy a magas

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Sep 2007, 08:26
Moderátor Csoport

Nem hiszem, hogy igen, az enyém csak akkor fut a 1-2% tétlen, az én pic feletti a 58%-os mert BF2142 fut a háttérben
Mint mondja, nincs valami szokatlant ott csak 29 futó folyamatok

Old 11 Sep 2007, 08:34
Csoport tagja

Persze a fő számítógépet a házba fut a 0-5%-ot, ha üresjáratban, és csaknem ugyanolyan processzort. I just cant think whats sapping a CPU erejét.
Old 11 Sep 2007, 16:19
Donor Group

Azt javasoljuk a következőket:

1. run vírus / spyware scans ha már havent

2. Start a számítógépet, és állítsa le az összes fontosabb programok (beleértve a vírus ellenőrök, stb.) Ha a magas alapjárati tevékenység megáll, akkor tudni fogja, hogy az egyik ilyen program. Ebben az esetben indítsa újra az egyes sorban, amíg a probléma indul újra. Ha a probléma indul újra tudni fogja, melyik program, vagy azok kombinációja is okozza azt. Ha ez a probléma doesnt megáll, akkor tudni fogja, hogy az valami más. Ebben az esetben próbálja letölteni valami ilyesmi: "Process Explorer" (Nem vagyok biztos abban, hogy a letöltések részben itt, ha nem ez lesz a downloads.com). Ez megmondja neked mindent amit fut részletesebben és remélhetőleg együtt néhány googling segíthet azonosítani a problémát.

3. Run Hijackthis és ellenőrzi a naplóban, vagy post it here (a vonatkozó szakasz), és valaki nézzem.

Tudassa velünk, ha minden ilyen jellegű munka.

My System: Elefántos

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad Q6600
Alaplap:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM memória:
2 GB Corsair XMS
Grafikus kártya (k):
Asus EN8600GT Silent
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Samsung HD501
Optikai meghajtó (k):
Asus DRW-1814BLT
Case / tápegység:
Antec P180/Corsair HX620
Hűtés:
Thermalright Ultra-120 szélsőséges
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Dell 2005FPW 20 hüvelykes
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista Home Premium
Old 12 Sep 2007, 07:52
Csoport tagja

Helló,

Én megtettem a kémprogramok és a víruskeresés, semmiségeket már felvette, én is letölthető Process Explorer, ami megnézi a grafikonok, sok a CPU hoz létre hardver interupts, körülbelül 40-60% az, hogy rossz vagy jó ?

I have posted a megrabol ez a napló a vírus szakasz stb
Old 12 Sep 2007, 09:20
Donor Group

Ha az sem, hogy bejött. Ezután próbálja meg a következők:

1. újratelepíteni a hardvermeghajtó

Ha ez nem dolgozik majd az Eszközkezelőben, és letiltja a nem alapvető hardver elem (csak disable dont uninstall), mint a modem, stb Ha leáll, a probléma akkor tudom, hogy az egyik ilyen. Akkor most újra, hogy amíg meg nem találja a tettes.

let us know how you get on.
Old 12 Sep 2007, 09:24
Csoport tagja

Dolog, de ez a számítógép wasn't szállított bármely lemezek stb Szóval im szép homokos, ha kell újratelepíteni semmit.

Majd néhány disable hardvermeghajtó most, és én is vele tudom, hogy megvan már.

Edit: tud lista egyes járművezetők tiltani, ahogy én akarom, hogy ne tiltsa le semmit fontosságú a rendszer.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Következetlen működtetése Idle 100% flgmchbttrnw Processzorok, alaplapok és RAM 1 Augusztus 26, 2009 10:50
Magas memória használat az Internet Explorer shenfei Web böngésző és FTP Clients 0 1. június 2009 14:23
Egy jól működő operációs rendszer, ha a CPU használat magas? Theresonly1 A Windows operációs rendszerek 4 24. május 2009 10:27
Svchost.exe működik nagyon magas mem usage craiig A Windows operációs rendszerek 3 28. április 2008 06:30
55C üresjáratban pete21 Processzorok, alaplapok és RAM 6 5. április 2008 14:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.