![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello újra, van ez a probléma, ezen a gépen, ahol a CPU-használat mindig körülbelül 40-60% whe tétlen, úgy ez a furcsa, mivel alig van olyan programokat a számítógépen. Dolog, mikor indul el a biztonságos módot, minden rendben van, és a CPU-használat van vissza a 0% -10%. Specs: AMD Athlon XP 1800 + 480MB RAM (32 MB megosztott grafikával) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage integrált grafika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tudna hozni fel Feladatkezelő (Ctrl-Alt-Delete), és a képernyőn megjelenő kép is, hogy láthatjuk, amely a program segítségével a legtöbb Mint ez
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
![]() Ott, I cant see whats eszik a CPU erejét. A viszonylag friss felszerel a XP. úgyhogy havent sok program van rajta. Nekem van a beolvasott Sytem a kémprogramok stb semmi nem jött be. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem, elég normális, a CPU, hogy fut, hogy a magas
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy igen, az enyém csak akkor fut a 1-2% tétlen, az én pic feletti a 58%-os mert BF2142 fut a háttérben Mint mondja, nincs valami szokatlant ott csak 29 futó folyamatok
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Persze a fő számítógépet a házba fut a 0-5%-ot, ha üresjáratban, és csaknem ugyanolyan processzort. I just cant think whats sapping a CPU erejét. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt javasoljuk a következőket:
1. run vírus / spyware scans ha már havent 2. Start a számítógépet, és állítsa le az összes fontosabb programok (beleértve a vírus ellenőrök, stb.) Ha a magas alapjárati tevékenység megáll, akkor tudni fogja, hogy az egyik ilyen program. Ebben az esetben indítsa újra az egyes sorban, amíg a probléma indul újra. Ha a probléma indul újra tudni fogja, melyik program, vagy azok kombinációja is okozza azt. Ha ez a probléma doesnt megáll, akkor tudni fogja, hogy az valami más. Ebben az esetben próbálja letölteni valami ilyesmi: "Process Explorer" (Nem vagyok biztos abban, hogy a letöltések részben itt, ha nem ez lesz a downloads.com). Ez megmondja neked mindent amit fut részletesebben és remélhetőleg együtt néhány googling segíthet azonosítani a problémát. 3. Run Hijackthis és ellenőrzi a naplóban, vagy post it here (a vonatkozó szakasz), és valaki nézzem. Tudassa velünk, ha minden ilyen jellegű munka. My System: Elefántos
|
|
| |||
| |||
| Helló, Én megtettem a kémprogramok és a víruskeresés, semmiségeket már felvette, én is letölthető Process Explorer, ami megnézi a grafikonok, sok a CPU hoz létre hardver interupts, körülbelül 40-60% az, hogy rossz vagy jó ? I have posted a megrabol ez a napló a vírus szakasz stb |
|
| |||
| |||
| Ha az sem, hogy bejött. Ezután próbálja meg a következők: 1. újratelepíteni a hardvermeghajtó Ha ez nem dolgozik majd az Eszközkezelőben, és letiltja a nem alapvető hardver elem (csak disable dont uninstall), mint a modem, stb Ha leáll, a probléma akkor tudom, hogy az egyik ilyen. Akkor most újra, hogy amíg meg nem találja a tettes. let us know how you get on. |
|
| |||
| |||
| Dolog, de ez a számítógép wasn't szállított bármely lemezek stb Szóval im szép homokos, ha kell újratelepíteni semmit. ![]() Majd néhány disable hardvermeghajtó most, és én is vele tudom, hogy megvan már. Edit: tud lista egyes járművezetők tiltani, ahogy én akarom, hogy ne tiltsa le semmit fontosságú a rendszer. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Következetlen működtetése Idle 100% | flgmchbttrnw | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 26, 2009 10:50 |
| Magas memória használat az Internet Explorer | shenfei | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 1. június 2009 14:23 |
| Egy jól működő operációs rendszer, ha a CPU használat magas? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 24. május 2009 10:27 |
| Svchost.exe működik nagyon magas mem usage | craiig | A Windows operációs rendszerek | 3 | 28. április 2008 06:30 |
| 55C üresjáratban | pete21 | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 5. április 2008 14:08 |
| Téma eszközök | |
| |