![]() |
|
| |||
| |||
| שוב שלום, יש לי בעיה עם המחשב הזה שבו שימוש ב-CPU היא תמיד סביב 40-60% whe סרק, אני מוצא את זה מוזר כי אין כמעט תוכניות במחשב. העניין הוא שאני בעת האתחול כדי במצב בטוח, הכל בסדר ואת השימוש ב-CPU הוא Back to 0% -10%. מפרט: AMD Athlon XP 1800 + 480MB של RAM (32 MB shared עם גרפיקה) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage גרפי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול להעלות את מנהל המשימות (Ctrl-Alt-Delete) ולקחת שוט של המסך זה כדי שנוכל לראות איזו תוכנית משתמשת ביותר כמו זה
|
| |||
| |||
![]() שם, אני לא יכולה לראות Whats אכילה כוח המעבד. טרי יחסית שלו היא להתקין XP. אז אני havent יש תוכניות רבות על זה. יש לי סקר sytem תוכנות ריגול וכו 'שום דבר לא עלה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני חושב שזה די נורמלי למעבד כי כדי לרוץ גבוה
| |||
| |||
| אני לא חושב כך, רק שלי רץ 1-2% בטלה, מן התמונות שלי בבית שלה מעל 58% כי היו לי BF2142 פועל ברקע כמו שאתה אומר אין שום דבר יוצא דופן שם, רק 29 תהליכים רצים
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כן המחשב הראשי שלי בבית רץ על 0-5%, כאשר בטלה, ויש לה מעבד כמעט זהה. אני רק חושב צביעות Whats sapping כוח המעבד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי מציע הבאים:
1. לרוץ וירוס / סורק תוכנות ריגול, אם כבר havent 2. התחל את המחשב סגור את כל התוכניות שלך הראשי דמקה Inc (וירוס, וכו '). אם פעילות סרק גבוה מפסיק תדע שזה קשור לאחת מהתוכניות האלה. במקרה כזה כל אחד מחדש ברצף עד הבעיה מתחילה שוב. הבעיה מתחילה כאשר שוב תדע איזו תוכנית או שילוב זה עלול לגרום. אם זו הבעיה doesn't להפסיק ואז תדע הקשורות משהו אחר שלה. במקרה זה לנסות להוריד משהו כמו 'Process Explorer "(אני לא בטוח אם בקטע הורדות שלו כאן, אם לא יהיה על downloads.com). זה אספר לך על הכל thats פועל באופן מפורט יותר, ובתקווה יחד עם כמה Googling יכולה לעזור לך לזהות את הבעיה. 3. הפעל HijackThis וסמן יומן, או לכתוב אותו כאן (בסעיף הרלוונטי) ויש לי מישהו אחר לקחת מבט. יידע אותנו אם כל העבודה האלה. המערכת שלי: של פיל
|
|
| |||
| |||
| שלום, עשיתי סריקות וירוסים תוכנות ריגול, דברי כבר הרים, יש לי הורידו גם Process Explorer, אשר על ידי הסתכלות על גרפים, הרבה CPU Usage הוא נלקח על ידי interupts חומרה, בערך 40-60% האם זה רע או טוב ? אני פרסמת לחטוף זה התחבר בסעיף וירוס וכו ' |
|
| |||
| |||
| אם כל זה לא עבד. לאחר מכן נסה הבאים: 1. התקנה מחדש של מנהלי התקנים לחומרה אם זה doesn't עבודה ואז נכנס מנהל ההתקן ופריטים חיוניים שאינם להשבית חומרה (להסיר רק להשבית dont) כגון מודם, הבעיה שלך וכו 'אם אתה מפסיק אז תדע הקשורים אחד מאלה שלו. ואז פשוט להפעיל מחדש עד שתמצא את האשם. יידע אותנו איך אתה מסתדר. |
|
| |||
| |||
| דבר זה אף wasn't המחשב מסופק עם כל הדיסקים וכו 'אז די IM buggered אם אני צריך להתקין מחדש שום דבר. ![]() אני תשבית חלק מנהלי התקני חומרה עכשיו, ואני אתן את יודעת איך הגעתי ב. עריכה: אתה יכול קצת רשימת מנהלי להשבית, כמו אני לא רוצה להשבית שום דבר חיוני למערכת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מבצע עקבית, ב 100% המתנה | flgmchbttrnw | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 אוגוסט 2009 10:50 |
| השימוש בזיכרון גבוהה עם Internet Explorer | shenfei | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | ב -1 יוני 2009 14:23 |
| עבודה טובה עבור מערכת ההפעלה, האם השימוש ב CPU גבוה? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 24 מאי 2009 10:27 |
| היישום Svchost.exe להופיע מאוד גבוה מ שימוש ב | craiig | מערכות ההפעלה Windows | 3 | -28 לאפריל 2008 06:30 |
| 55c ב לפהות | pete21 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | ה -5 בחודש אפריל 2008 14:08 |
| שרשרת כלים | |
| |