mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Aukštos CPU naudojimas, kai nenaudojamas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 11, 2007, 04:11
Narys

Default Aukštos CPU naudojimas, kai nenaudojamas

Sveiki dar kartą Turiu problemą su šio kompiuterio kurioje procesoriaus naudojimas visuomet yra apie 40-60% WHE tuščiąja eiga, manau, tai keista, nes beveik nėra ant PC programos. Dalykas yra, kai i boot į saugų režimą, viskas yra gerai, ir CPU naudojimas yra Grįžti į 0% -10%.

Specifikacijos:

AMD Athlon XP 1800 +
480Mb RAM (32 MB shared su grafika)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage Integruota grafika.
Old Rugsėjis 11, 2007, 05:09
Moderatorius Grupė

Ar jums auklėti savo Task Manager (Ctrl-Alt-Delete) ir imtis fotografiją ekrano taip, kad mes galime matyti, kuri programa naudoja labiausiai
Panašios prekės

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Rugsėjis 11, 2007, 08:01
Narys

Yra, i cant see whats valgo procesoriaus galios. Jos gana šviežiai įdiegti yra XP. taip i havent got daug programų jame. Turiu nuskaityti abroad šnipinėjimo programų ir tt Nieko atėjo.
Old Rugsėjis 11, 2007, 08:17
Donorų grupės

Manau, kad tai gana normalus CPU rodyti, kad aukštos

Mano sistema: Custom Built V1.2

Procesorius (-iai):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5PL2-E
RAM atmintis:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Graphics Card (-ai):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-ROM ir LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master byla ir Antec PSU
Aušinimas:
2x Antec Fanai
Tinklas / Internetas:
Broadband
Monitorius (-ai):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old Rugsėjis 11, 2007, 08:26
Moderatorius Grupė

I don't think so, mano veikia tik 1-2% idle, mano pic virš jo bent 58%, nes turėjau BF2142 fone
Kaip pasakyti nėra nieko neįprasta ten tik 29 procesai veikia

Old Rugsėjis 11, 2007, 08:34
Narys

Jo pagrindinis kompiuteris mano namuose veikia ne 0-5%, kai švenčia, ir ji turi beveik tą patį procesorių. I just cant think what sapping procesoriaus galios.
Old Rugsėjis 11, 2007, 16:19
Donorų grupės

Siūlyčiau taip:

1. paleisti virusas / spyware scans, jei jūs neturite jau

2. Paleiskite kompiuterį ir išjungti visus savo pagrindinių programų (įskaitant virusus šaškės ir tt). Jeigu varikliui dirbant tuščiąja eiga veikla stotelių jūs žinosite, kad ji yra susijusi su viena iš šių programų. Tokiu atveju paleiskite kiekvienos iš eilės, kol viena problema prasideda iš naujo. Jei problema paleidus vėl jūs žinosite, kokios programos ar jų derinys gali būti sukelia jį. Jei tai nepadės sustabdyti problema tada jūs žinosite, kad jos susijusios su kažkuo kitu. Šiuo atveju pabandykite atsisiųsti kažką panašaus į "Process Explorer" (aš nesu tikras, jei jos dėl parsisiųsti skirsnis čia, jeigu ji bus downloads.com). Tai jums papasakoti apie viską, thats rodyti daugiau informacijos ir galbūt kartu su kai kuriais "Google" paiešką, gali padėti jums identifikuoti problemą.

3. Paleiskite HijackThis ir patikrinti žurnalą, ar po to čia (į atitinkamą skyrių), ir kas nors kitas imasi ieškoti.

Praneškite mums, jei bet kurio iš šių darbų.

Mano sistema: Dramblys

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad Q6600
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS
Graphics Card (-ai):
Asus EN8600GT Silent
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Samsung HD501
Optical Drive (s):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
Antec P180/Corsair HX620
Aušinimas:
Thermalright Ultra-120 Extreme
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Dell 2005FPW 20 colių
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista Home Premium
Old Rugsėjis 12, 2007, 07:52
Narys

Labas,

Aš padariau, šnipinėjimo programų ir antivirusinių programų, Nothings jau pakėlė, aš taip pat atsisiuntė Process Explorer, o žiūrint į grafikus, ir CPU naudojimas partijos paimtų aparatūros interupts, apie 40-60%, kad blogai ar gerai ?

Turiu Posted svetimą šio viruso skyrių žurnalas ir tt
Old Rugsėjis 12, 2007, 09:20
Donorų grupės

Jei nė vienas, kad dirbo. Tada pabandykite atlikti šiuos veiksmus:

1. naujo aparatinės tvarkyklės

Jei tai neveikia, tada nueikite į Device Manager ir išjungti neesminėmis aparatinės įrangos (tiesiog išjungti dont pašalinti) tokių kaip modemą ir tt Jei jūsų problema nustoja tada jūs žinosite, kad jos susijusios su viena iš jų. Tada vėl įjungti tol, kol rasite kaltininkas.

mumis, kaip jums toliau.
Old Rugsėjis 12, 2007, 09:24
Narys

Tai, nors šiame kompiuteryje wasnt tiekiamos su bet diskai ir tt Taigi im pretty buggered jei turiu ką nors naujo.

Aš išjungti kai įrenginių tvarkykles dabar, ir aš jus, kaip aš ant.

EDIT: galite sąrašas kai vairuotojai, norėdami išjungti, nes I dont wanna išjungti nieko svarbu sistema.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Robots operacijos, Mažuoju 100% flgmchbttrnw CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Rugpjūtis 26, 2009 10:50
High Memory Usage su Internet Explorer shenfei Naršyklėms & FTP Klientai 0 1 birželis 2009 14:23
Už gerus darbo OS, turėtų CPU naudojimas bus didelis? Theresonly1 Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 24, 2009 10:27
Svchost.exe veikia labai dideli MEM naudojimas craiig Windows "operacinės sistemos 3 Balandis 28, 2008 06:30
55c tuščiąja eiga pete21 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 6 5 balandis 2008 14:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.