![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki dar kartą Turiu problemą su šio kompiuterio kurioje procesoriaus naudojimas visuomet yra apie 40-60% WHE tuščiąja eiga, manau, tai keista, nes beveik nėra ant PC programos. Dalykas yra, kai i boot į saugų režimą, viskas yra gerai, ir CPU naudojimas yra Grįžti į 0% -10%. Specifikacijos: AMD Athlon XP 1800 + 480Mb RAM (32 MB shared su grafika) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Integruota grafika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jums auklėti savo Task Manager (Ctrl-Alt-Delete) ir imtis fotografiją ekrano taip, kad mes galime matyti, kuri programa naudoja labiausiai Panašios prekės
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
![]() Yra, i cant see whats valgo procesoriaus galios. Jos gana šviežiai įdiegti yra XP. taip i havent got daug programų jame. Turiu nuskaityti abroad šnipinėjimo programų ir tt Nieko atėjo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai gana normalus CPU rodyti, kad aukštos
| |||
| |||
| I don't think so, mano veikia tik 1-2% idle, mano pic virš jo bent 58%, nes turėjau BF2142 fone Kaip pasakyti nėra nieko neįprasta ten tik 29 procesai veikia
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Jo pagrindinis kompiuteris mano namuose veikia ne 0-5%, kai švenčia, ir ji turi beveik tą patį procesorių. I just cant think what sapping procesoriaus galios. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siūlyčiau taip:
1. paleisti virusas / spyware scans, jei jūs neturite jau 2. Paleiskite kompiuterį ir išjungti visus savo pagrindinių programų (įskaitant virusus šaškės ir tt). Jeigu varikliui dirbant tuščiąja eiga veikla stotelių jūs žinosite, kad ji yra susijusi su viena iš šių programų. Tokiu atveju paleiskite kiekvienos iš eilės, kol viena problema prasideda iš naujo. Jei problema paleidus vėl jūs žinosite, kokios programos ar jų derinys gali būti sukelia jį. Jei tai nepadės sustabdyti problema tada jūs žinosite, kad jos susijusios su kažkuo kitu. Šiuo atveju pabandykite atsisiųsti kažką panašaus į "Process Explorer" (aš nesu tikras, jei jos dėl parsisiųsti skirsnis čia, jeigu ji bus downloads.com). Tai jums papasakoti apie viską, thats rodyti daugiau informacijos ir galbūt kartu su kai kuriais "Google" paiešką, gali padėti jums identifikuoti problemą. 3. Paleiskite HijackThis ir patikrinti žurnalą, ar po to čia (į atitinkamą skyrių), ir kas nors kitas imasi ieškoti. Praneškite mums, jei bet kurio iš šių darbų. Mano sistema: Dramblys
|
|
| |||
| |||
| Labas, Aš padariau, šnipinėjimo programų ir antivirusinių programų, Nothings jau pakėlė, aš taip pat atsisiuntė Process Explorer, o žiūrint į grafikus, ir CPU naudojimas partijos paimtų aparatūros interupts, apie 40-60%, kad blogai ar gerai ? Turiu Posted svetimą šio viruso skyrių žurnalas ir tt |
|
| |||
| |||
| Jei nė vienas, kad dirbo. Tada pabandykite atlikti šiuos veiksmus: 1. naujo aparatinės tvarkyklės Jei tai neveikia, tada nueikite į Device Manager ir išjungti neesminėmis aparatinės įrangos (tiesiog išjungti dont pašalinti) tokių kaip modemą ir tt Jei jūsų problema nustoja tada jūs žinosite, kad jos susijusios su viena iš jų. Tada vėl įjungti tol, kol rasite kaltininkas. mumis, kaip jums toliau. |
|
| |||
| |||
| Tai, nors šiame kompiuteryje wasnt tiekiamos su bet diskai ir tt Taigi im pretty buggered jei turiu ką nors naujo. ![]() Aš išjungti kai įrenginių tvarkykles dabar, ir aš jus, kaip aš ant. EDIT: galite sąrašas kai vairuotojai, norėdami išjungti, nes I dont wanna išjungti nieko svarbu sistema. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Robots operacijos, Mažuoju 100% | flgmchbttrnw | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 26, 2009 10:50 |
| High Memory Usage su Internet Explorer | shenfei | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | 1 birželis 2009 14:23 |
| Už gerus darbo OS, turėtų CPU naudojimas bus didelis? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 24, 2009 10:27 |
| Svchost.exe veikia labai dideli MEM naudojimas | craiig | Windows "operacinės sistemos | 3 | Balandis 28, 2008 06:30 |
| 55c tuščiąja eiga | pete21 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 5 balandis 2008 14:08 |
| Temos įrankiai | |
| |