![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki atkal, man ir šī problēma, iesniedzot šo datoru, kurā CPU izmantošana vienmēr ir aptuveni 40-60% whe idle, es uzskatu, ka tas dīvaini, jo ir gandrīz jebkurš datora programmas. Lieta ir tad, kad es boot līdz drošajā režīmā, viss ir labi un CPU noslodze ir atpakaļ līdz 0% -10%. Specifikācija: AMD Athlon XP 1800 + 480MB RAM (32 MB shared ar grafiku) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Integrētās grafikā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai Jūs audzināt savu uzdevumu menedžeris (Ctrl-Alt-Delete) un veikt ekrānuzņēmums no tā, lai varam redzēt, kura programma izmanto visvairāk Līdzīgs šim
|
| |||
| |||
![]() Tur, nevaru redzēt whats ēšanas CPU jaudu. Tās samērā svaiga instalēt ir XP. tāpēc es havent got daudzas programmas, par to. Man ir skenēti sytem par spyware utt Nekas pienāca. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, ka tas ir diezgan normāli, CPU, kas darbojas, lai lielas
| |||
| |||
| Es nedomāju, raktuve darbojas tikai pie 1-2% brīvs no mana pic lielāka par 58%, jo man bija BF2142 darbojas fonā Tāpat kā jūs sakāt, ka nav kaut kas no parastu tur, tikai 29 procesi darbojas
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Yeah galvenās datoru manā mājā darbojas pie 0-5%, ja dīkstāves, un tas ir gandrīz pats procesors. Es tikai aprunāt domāju whats sapping CPU jaudu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ieteiktu šo:
1. palaist virus / spyware skenē, ja jūs havent jau 2. Uzsākšanai datoru un jāslēdz visas savas galvenās programmas (tostarp vīrusu pārbaudītāji utt.) Ja liela apgriezienu skaita tukšgaitas darbību aptur Jūs zināt, ka tas ir saistīts ar vienu no šīs programmas. Šādā gadījumā atsākt katras no kārtas, kamēr problēma sāk atkārtoties. Kad problēma sākas no jauna jūs zināt, kura programma vai to kombinācija var izraisīt to. Ja šī doesn't stop problēma, tad jūs zināt, tās saistītas ar kaut ko citu. Šajā gadījumā mēģiniet lejupielādēt kaut kas līdzīgs "Process Explorer" (Es neesmu pārliecināts, ja tā uz downloads sadaļu šeit, ja no tā būs downloads.com). Tas būs jums par visu, thats darbojas sīkāk un, cerams, kopā ar dažiem googling var jums palīdzēt noteikt problēmu. 3. Palaist HijackThis un pārbaudi žurnālā, vai pēc to šeit (jo attiecīgo sadaļu), kas ir kāds cits ņem izskatu. Dodiet mums zināt, ja kāda no šīm darbu. Mana sistēma: Elephant
|
|
| |||
| |||
| Sveiki, Man ir jādara spyware un vīrusu skenēšana, nothings ir palielinājies, man ir arī lejupielādēt process explorer, kas, aplūkojot diagrammas, daudz CPU lietošana aizņem aparatūra interupts, aptuveni 40-60% ir tas, ka slikts vai labs ? Es esmu ievietojis nolaupīt tas log in vīrusu sadaļā uc |
|
| |||
| |||
| Ja neviens no šo strādāja. Tad mēģināt šādi: 1. pārinstalēt dziņi Ja šī doesn't darbs tad doties Device Manager un atspējot nebūtiskus aparatūras elements (tikai atslēgt dont uninstall), piemēram, modemu uc Ja jūsu problēma pieturas, tad jūs zināt, tās ir saistītas ar vienu no tiem. Tad tikai atkārtoti iespējot, kamēr jūs atrast vainīgo. dodiet mums zināt, kā jums tālāk. |
|
| |||
| |||
| Lieta ir arī šis dators wasn't piegādā ar jebkuru disku utt So im pretty buggered ja man ir pārinstalēt neko. ![]() Es atslēgt dažas dziņi tagad, un es gribu jūs zināt, kā Man on. EDIT: Vai jums uzmeklēt kādu draiveri atspējot, kā es dont vēlaties atspējot neko būtiski sistēmu. |
![]() |
|
| Bookmarks |