![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam ponownie, mam ten problem z tego komputera, w którym użycie procesora jest zawsze około 40-60% whe bezczynności, Uważam, że jest to dziwne, ponieważ nie ma prawie żadnych programów na komputerze. Rzeczą jest, kiedy i rozruchu w trybie awaryjnym, wszystko jest w porządku i użycie procesora jest z powrotem do 0% -10%. Specyfikacja: AMD Athlon XP 1800 + 480MB RAM (32 MB współdzielonej z grafiką) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Zintegrowana grafika. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mógłbyś przynieść swoje zadanie (Ctrl-Alt-Delete) i podjęcie screenshot to, abyśmy mogli zobaczyć, który program jest przy zastosowaniu najbardziej Podobnie jak w tym
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
![]() Nie, I cant patrz whats eating zasilania procesora. Jej stosunkowo świeże instalacji XP. I havent got tak wiele programów na jej temat. Mam zeskanowane w sytem dla spyware itp. Nic nie wracała. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślę, że to całkiem normalne dla procesora do jazdy, że wysokie
| |||
| |||
| I don't think so, kopalnia działa tylko na 1-2% bezczynności, z mojego pic na powyżej 58%, ponieważ miałem BF2142 uruchomione w tle Jak można powiedzieć, że nie ma nic poza zwykłym tam tylko 29 procesów uruchomionych
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Tak głównego komputera w domu jest na 0-5% przy bezczynności, i ma prawie taki sam procesor. I just cant think whats sapping układem zasilania procesora. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chciałbym zaproponować następujące brzmienie:
1. uruchomienie wirusa / spyware skanuje jeśli wcześniej nie miałaś 2. Uruchom komputer i zamknij wszystkie główne programy (wirus Inc checkers, itp). Jeśli wysokie bezczynności działalności przestaje będziesz wiedzieć, że jest powiązany z jednym z tych programów. W takim przypadku ponowne uruchomienie każdego z nich w kolejności, aż problem ponownie się uruchomi. Gdy problem zaczyna się znowu będziesz wiedzieć, który program lub połączenie może być przyczyną jej. Jeśli tego nie robi problemu zatrzymać to, związane z jej coś innego. W takim przypadku spróbuj pobrać coś takiego jak "Process Explorer" (Nie wiem, czy jej w sekcji do pobrania tutaj, jeśli nie będzie na downloads.com). To powiem ci o wszystkim thats działa w sposób bardziej szczegółowy i nadzieję w połączeniu z niektórymi guglanie może Ci pomóc zidentyfikować problem. 3. Uruchom program HijackThis i sprawdzić dziennik, lub po to tutaj (w odpowiedniej części) i ktoś uwagę. Daj nam znać, jeśli żadna z tych prac. My System: The Elephant
|
|
| |||
| |||
| Witaj, Uczyniłem spyware i skanowanie wirusów, słówka został odebrany, mam także pobrać proces explorer, które patrząc na wykresy, wiele wykorzystanie procesora jest uwzględniona przez sprzęt interupts, około 40-60% jest to, że złe lub dobre ? Mam opublikował przejęcie tego dziennika w sekcji wirusa itp. |
|
| |||
| |||
| Jeżeli żadna z tym pracował. Następnie spróbuj wykonać następujące czynności: 1. ponowne zainstalowanie sterowników sprzętu Jeśli tego nie robi praca następnie przejdź do menedżera urządzeń i wyłączenia innych niż istotne elementów sprzętowych (tylko wyłączyć dont odinstalować), takie jak modem, itp. Jeśli problem przestanie będziesz wiedzieć jego powiązanego z jednym z nich. Następnie ponownie włączyć aż znajdziesz sprawcy. let us know how you get on. |
|
| |||
| |||
| Jest to jednak ten komputer wasnt dostarczany z każdą dyski itp. Więc im całkiem buggered jeśli mam ponowna niczego. ![]() Będę wyłączyć niektóre sterowniki sprzętowe teraz, i let you know how I got on. EDIT: możesz lista kierowców wyłączyć, jak I dont wanna wyłączyć niczego istotnego dla systemu. |