![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrý deň, opäť som tento problém s počítačom, v ktorom CPU je vždy okolo 40-60% Whe nečinnosti som našiel podivné, pretože sa takmer všetky programy na PC. Vec je, keď aj boot do núdzového režimu, všetko je v poriadku a CPU je späť na 0% -10%.
Specs: AMD Athlon XP 1800 + 480 MB RAM (32 MB zdieľaná s grafikou) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage integrovanej grafiky. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mohli by ste uviesť svoju úlohu manager (Ctrl-Alt-Delete) a vezmite obrazovku zastrelila ho, takže môžeme vidieť, ktoré program používa väčšina
Takhle
|
|
|
|||
|
|||
![]() Tam, já dotírat vidieť, čo jete CPU výkon. Jeho pomerne čerstvá inštalácia XP. tak jsem havent mám veľa programov na to. Mám naskenovanej na sytem spyware atď Nič prišiel. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Myslím, že je to celkom normálne, že CPU sa systémom, že vysoké
|
|||
|
|||
|
Já si nemyslím, baňa funguje len na 1-2% v nečinnosti, z môjho pic nad 58%, pretože som mal BF2142 bežiaci na pozadí
Rovnako ako vy na to nie je nič z bežného tam len 29 procesov prebiehajúcich
|
|||
|
|||
|
Jo hlavného počítača v mojom dome beží na 0-5% pri nečinnosti, a má takmer rovnaký procesor. Len som cant think čo sapping procesora moc.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chtěl bych navrhnúť nasledovné:
1. spustiť vírus / spyware prehľadáva ak ste už havent 2. Štart do počítača a vypnúť všetky vaše hlavné programy (vrátane vírusu dáma, atď). Ak sa pri vysokých otáčkach aktivity zastaví budete vedieť, že je v spojení s jedným z týchto programov. V tomto prípade reštartujte každý z nich v poradí, kým sa problém začína znova. Ak sa problém začne zase budete vedieť, ktorý program alebo kombinácia môže byť príčinou to. Je-li táto doesnt stop problém potom budete vedieť, vzťahujúce sa k jeho niečo iného. V takom prípade skúste sťahovanie niečo ako 'Process Explorer' (I'm not sure, ak na jeho sekcii Na stiahnutie tu, ak nie, bude o downloads.com). To vám povie, to je asi všetko, čo beží na viac podrobností, a dúfajme, že v kombinácii s niektorými googling vám môže pomôcť určiť problém. 3. Spustit Hijackthis a skontrolovať log, alebo poštou je tu (v príslušnej rubrike) a niekto sa na ňu pozrieť. Dajte nám vedieť, ak niektoré z týchto prác. Môj systém: Slona
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj,
Jsem udělal spyware a vírus testuje, čiastočná bol zdvihol som tiež prevzali Process Explorer, ktorý by pri pohľade na grafy, hodně na CPU je prevzatý do hardvéru interupts, asi 40-60% je to zlé alebo dobré ? I poslali únos záznam v sekcii virus atď |
|
|
|||
|
|||
|
Ak žiadny z ktorej pracoval. Potom vyskúšajte nasledovné:
1. přeinstaloval hardvérových ovládačov Ak to doesnt práce potom bežte do správcu zariadení a vypnúť mimo základný hardware položiek (len vypnúť dont odinštalovať) ako modem, atď Ak je váš problém sa zastaví, potom budeš vedieť, jej spojenie s jedným z nich. Potom len znova zapnúť-až nájdete vinníka. dajte nám vedieť, ako sa dostať ďalej. |
|
|
|||
|
|||
|
Prípad, keď je tento počítač wasn'ta dodávaný so všetkými disky atď Takže im pretty buggered ak som preinštalovať čokoľvek.
![]() Budem zakázať niektoré hardvérové ovládače hned, a já vám vedieť, ako mám ďalej. EDIT: môžete zoznam niektorých vodičov vypnúť, as I dont chcú zakázať niečo životne dôležité pre systém. |