![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав опет имам проблема са овог рачунара у којима је употреба ЦПУ је увек око 40-60% ухе мирује, мислим да ово чудно јер постоје готово ни програмима на рачунару. Ствар је кад сам боот у сафе моду, све је у реду и ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА обичај се вратио на 0% -10%. Спецификације: АМД Атхлон КСП 1800 + 480МБ РАМ (32 МБ дељене са графику) Уин КСП Хоме 40ГБ ХД С3 ПроСаваге Интегрисана графика. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли да донесе свој задатак Манагер (Цтрл-Алт-Делете) и предузети сцреен схот то тако да можемо видети које програм користи већина Овако
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
![]() Ето, ја не могу да видим шта је јело ЦПУ снаге. Његова релативно свјежа је инсталирате КСП. па сам лука је добио многе програме на њега. Ја сам се сытем за скенирање спыуареа, итд Ништа не изађе. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је то прилично нормалне за ЦПУ који се изводи на високој
| |||
| |||
| Ја не мислим тако, моја једина прометују на 1-2% мирује, из мојих слика горе на 58% својих јер сам имао БФ2142 изводи у позадини Као што ти кажеш нема ништа од обичних тамо, само 29 приказују процесе
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Да главном рачунару у моју кућу прометују на 0-5% кад мирује, а то је готово исти процесор. ЈА праведан лицемјерје мислите колико саппинг ЦПУ снаге. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтјела предлажемо следеће:
1. трчање вирус / спыуаре скенира ако већ лука 2. Покренути рачунар и искључити све своје главне програми (Инц вирус даме, итд). Ако је висока активност зауставља неприсутан знат ћете да је везана за један од ових програма. У том случају сваки рестарт један у слиједи док се проблем не почне поново. Кад се проблем почиње поново да ћете знати који програм или комбинацију мај бити узрок томе. Ако се тај проблем се зауставити онда ћете знати њене односе на нешто друго. У том случају покушајте да преузмете нешто попут 'Процесс Експлорер' (Им 'не сигуран ако на својој секцији доунлоадс овде, ако не и она ће бити на доунлоадс.цом). То ће вам рећи о свему тај приказују на више детаља и, надамо се, у комбинацији са неким гооглинг мај вам помоћи идентификовати проблем. 3. Покрени Хијацктхис лог и да проверите, или пост је овде (у релевантном делу) и имају некога другога погледати. Јавите нам ако било који од тих рад. Мы Сыстем: Тхе слон
|
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам испуњавања спыуаре и вирус скенира, нотхингс је покупили сам преузели процес Експлорер, што гледањем на графовима, много ЦПУ употреба је преузета од стране хардвера интеруптс, око 40-60% је то лоше или добре ? Имам један постед киднаповати пријавите у овој секцији вирус итд |
|
| |||
| |||
| Ако ниједна од које је радио. Затим покушајте следеће: 1. поново инсталирате хардвер дривер Ако то раде онда се отићи у девице манагер и онемогућите нису битни хардвер ставке (само онемогућити донт деинсталирали) као што је модем, итд Ако ваш проблем престаје онда ћете знати њене односе на један од њих. Затим поново омогућити све док се не нађе кривац. можете нам рећи како да вам се он. |
|
| |||
| |||
| Иако је ово рачунар није испоручен са свим дисковима итд Тако им прилично буггеред ако сам инсталирати ништа. ![]() Ја ћу онемогућите неки хардвер возачи сада, и ја ћу вас обавестили о томе како сам добио. Едит: може ли неки списак возачи онемогућите, као што сам ја донт оскудица за онемогућити било од виталног значаја за систем. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Операција неконзистентна у мировање 100% | флгмцхбттрну | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 26 Авг 2009 10:50 |
| Висока меморија обичај са Интернет Експлорер | схенфеи | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 1. јуна 2009 14:23 |
| За добру Рад ОС Сыстем, ЦПУ Усаге Треба бити висока? | Тхересонлы1 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 24 мај 2009 10:27 |
| Свцхост.ексе приказују врло високо у мем коришћења | цраииг | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 28 април 2008 06:30 |
| 55ц на празном ходу | пете21 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 5 април 2008 14:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |