az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Reply

Konu Araçları
Old 11 Eyl 2007, 04:11
Üye Grubu

Çünkü zor PC'de herhangi bir programları vardır Yeniden merhaba, ben bu CPU kullanımı her zaman 40-60% whe boş civarındadır bu bilgisayarda bu sorun var, bu garip bulmak. Şey zaman güvenli moduna i önyükleme, herşey ve CPU kullanımı iyi bir geri 0% -10% etmektir.

Özellikler:

AMD Athlon XP 1800 +
480MB RAM (32 Mb grafik paylaşılan)
Win XP Home
40GB HD
S3 ProSavage Entegre grafik.
Old 11 Eyl 2007, 05:09
Moderatör Grubu

Size (Ctrl-Alt-Sil) için görev yöneticisi ekrana getirmek ve bir ekran almak onu böylece programın en da kullanıldığını görebilirsiniz vurdu
Bu gibi

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 11 Eyl 2007, 08:01
Üye Grubu

İşte, ben Whats CPU güç yemek görmek cant. Bu nispeten yüklemek taze XP ise. Ben de pek çok programları var havent. Ben casus yazılım için hiçbir şey vb kadar gelen sytem taranan var.
Old 11 Eyl 2007, 08:17
Bağış Grubu

Ben oldukça yüksek çalışan CPU için normal olduğunu düşünüyorum

Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili

İşlemci (ler):
Inter Çift Çekirdekli E2160@3.02Ghz
Anakart:
Asus P5PL2-E
RAM hafıza:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optik Sürücü (ler):
LG DVD-ROM ve LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Soğutucu Ana Gövde ve antec PSU
Soğutma:
2x antec Fanlar
BT broadband
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Old 11 Eyl 2007, 08:26
Moderatör Grubu

Çünkü BF2142 arka planda çalışan vardı öyle, benim sadece% 1-2 boş at benim kendi at 58% yukarıdaki resim çalışması sanmıyorum
Gibi orada bir şey olmadığını söyleyin orada normal sadece 29 programlarını

Old 11 Eyl 2007, 08:34
Üye Grubu

Evet benim evde ana bilgisayar 0-5% zaman boş at çalışır ve yaklaşık aynı işlemci var. I just cant Whats CPU güç sapping düşünüyorum.
Old 11 Eyl 2007, 16:19
Bağış Grubu

Ben aşağıdaki tavsiye ediyor:

1. çalıştırmak virüs / casus yazılım tarar halihazırda havent

2. Bilgisayarı başlatın ve aşağı tüm ana programlar (Inc virüs dama vb) çeneni. Eğer yüksek boş etkinliği, onun bu programlardan birine ilgili bilecek durur. Kadar sorun yeniden başlar Bu durumda sırası ile her birini yeniden başlatın. Ne zaman sorunu tekrar size program veya kombinasyon bu neden olabilir biliyor olacaksınız başlar. Bu doesnt sonra biliyorsun edeceğiz sorunu durdurmak ve başka bir şey ile ilgili. Bu durumda '(I'm not sure Process Explorer' gibi bir şey indirmeyi deneyin eğer onun için indirme bölümü burada, eğer downloads.com Mayıs) olacak değil. Bu her şey şu daha ayrıntılı olarak çalışıyor ve size umarım bazı Googling ile sorunu belirlemeye yardımcı olabilir kombine.

3. Çalıştır'ı Hijackthis ve günlük onay veya buraya sonrası (ilgili bölümde) ve başka birinin bir göz var.

Bize bildirin varsa bu iş.

Benim Sistemi: Fil

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad Q6600
Anakart:
Asus P5K-E/Wi-fi
RAM hafıza:
2GB korsan XMS
Grafik Kartı (ler):
Asus EN8600GT Silent
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Samsung HD501
Optik Sürücü (ler):
Asus DRW-1814BLT
Case / PSU:
ANTEC P180/Corsair HX620
Soğutma:
Thermalright Ultra-120 aşırı
Monitör (ler):
Dell 2005FPW 20 inç
İşletim Sistemi (ler):
Windows Vista Home Premium
Old 12 Eyl 2007, 07:52
Üye Grubu

Merhaba,

Ben sözler aldım sonra, ben de süreci indirdiğiniz bu grafikleri at CPU kullanımı bir çok bakarak yaklaşık 40-60% kadar kötü veya iyi donanıma interupts, tarafından alınır explorer, casus yazılım ve virüs tarama yaptım ?

Bir uçak kaçırma, virüs bölümünde bu günlük vb göndermiştiniz
Old 12 Eyl 2007, 09:20
Bağış Grubu

Bu hiçbiri çalıştı. Sonra, aşağıdakileri deneyin:

1. donanım sürücüleri yeniden yükleme

Eğer o doesnt iş sonra cihaz yöneticisi ve devre dışı bırakmak olmayan temel donanım öğeleri sorununuzu sonra biliyor olacaksınız durur Eğer modemi gibi (sadece devre dışı bırakmak dont kaldırma) gibi girmek ve bunlarla ilgili. Sonra, yeniden etkinleştirmek siz suçlu bulmak.

Bize nasıl başlamak bildirin.
Old 12 Eyl 2007, 09:24
Üye Grubu

Ancak bu bilgisayarda herhangi bir wasnt diskler vb Eğer her şey yeniden yüklemek zorunda Çok tatlı buggered Sohbet birlikte şey.

Şimdi bazı donanım sürücüleri devre dışı bırakmak, ve sana nasıl bindi bildiririz.

I dont devre dışı bırakmak gibi bir şey sistem için hayati istiyorum EDIT: devre dışı bırakırsanız, bazı sürücüler listeleyebilirsiniz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından