![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Çünkü zor PC'de herhangi bir programları vardır Yeniden merhaba, ben bu CPU kullanımı her zaman 40-60% whe boş civarındadır bu bilgisayarda bu sorun var, bu garip bulmak. Şey zaman güvenli moduna i önyükleme, herşey ve CPU kullanımı iyi bir geri 0% -10% etmektir.
Özellikler: AMD Athlon XP 1800 + 480MB RAM (32 Mb grafik paylaşılan) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage Entegre grafik. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Size (Ctrl-Alt-Sil) için görev yöneticisi ekrana getirmek ve bir ekran almak onu böylece programın en da kullanıldığını görebilirsiniz vurdu
Bu gibi
Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
|
|||
|
|||
![]() İşte, ben Whats CPU güç yemek görmek cant. Bu nispeten yüklemek taze XP ise. Ben de pek çok programları var havent. Ben casus yazılım için hiçbir şey vb kadar gelen sytem taranan var. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben oldukça yüksek çalışan CPU için normal olduğunu düşünüyorum
|
|||
|
|||
|
Çünkü BF2142 arka planda çalışan vardı öyle, benim sadece% 1-2 boş at benim kendi at 58% yukarıdaki resim çalışması sanmıyorum
Gibi orada bir şey olmadığını söyleyin orada normal sadece 29 programlarını
|
|||
|
|||
|
Evet benim evde ana bilgisayar 0-5% zaman boş at çalışır ve yaklaşık aynı işlemci var. I just cant Whats CPU güç sapping düşünüyorum.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben aşağıdaki tavsiye ediyor:
1. çalıştırmak virüs / casus yazılım tarar halihazırda havent 2. Bilgisayarı başlatın ve aşağı tüm ana programlar (Inc virüs dama vb) çeneni. Eğer yüksek boş etkinliği, onun bu programlardan birine ilgili bilecek durur. Kadar sorun yeniden başlar Bu durumda sırası ile her birini yeniden başlatın. Ne zaman sorunu tekrar size program veya kombinasyon bu neden olabilir biliyor olacaksınız başlar. Bu doesnt sonra biliyorsun edeceğiz sorunu durdurmak ve başka bir şey ile ilgili. Bu durumda '(I'm not sure Process Explorer' gibi bir şey indirmeyi deneyin eğer onun için indirme bölümü burada, eğer downloads.com Mayıs) olacak değil. Bu her şey şu daha ayrıntılı olarak çalışıyor ve size umarım bazı Googling ile sorunu belirlemeye yardımcı olabilir kombine. 3. Çalıştır'ı Hijackthis ve günlük onay veya buraya sonrası (ilgili bölümde) ve başka birinin bir göz var. Bize bildirin varsa bu iş. Benim Sistemi: Fil
|
|
|
|||
|
|||
|
Merhaba,
Ben sözler aldım sonra, ben de süreci indirdiğiniz bu grafikleri at CPU kullanımı bir çok bakarak yaklaşık 40-60% kadar kötü veya iyi donanıma interupts, tarafından alınır explorer, casus yazılım ve virüs tarama yaptım ? Bir uçak kaçırma, virüs bölümünde bu günlük vb göndermiştiniz |
|
|
|||
|
|||
|
Bu hiçbiri çalıştı. Sonra, aşağıdakileri deneyin:
1. donanım sürücüleri yeniden yükleme Eğer o doesnt iş sonra cihaz yöneticisi ve devre dışı bırakmak olmayan temel donanım öğeleri sorununuzu sonra biliyor olacaksınız durur Eğer modemi gibi (sadece devre dışı bırakmak dont kaldırma) gibi girmek ve bunlarla ilgili. Sonra, yeniden etkinleştirmek siz suçlu bulmak. Bize nasıl başlamak bildirin. |
|
|
|||
|
|||
|
Ancak bu bilgisayarda herhangi bir wasnt diskler vb Eğer her şey yeniden yüklemek zorunda Çok tatlı buggered Sohbet birlikte şey.
![]() Şimdi bazı donanım sürücüleri devre dışı bırakmak, ve sana nasıl bindi bildiririz. I dont devre dışı bırakmak gibi bir şey sistem için hayati istiyorum EDIT: devre dışı bırakırsanız, bazı sürücüler listeleyebilirsiniz. |