![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Вітаю ще раз, я цю проблему за допомогою цього комп'ютера, в якому завантаження процесора завжди близько 40-60% Whe простою, я знаходжу це дивним, тому що навряд чи будь-які програми на ПК. Справа, коли я до завантаження в безпечному режимі, все нормально і рівень завантаження процесора назад на 0% -10%. Характеристики: AMD Athlon XP 1800 + 480 МБ оперативної пам'яті (32 МБ спільно з графікою) Win XP Home 40GB HD S3 ProSavage інтегрованою графікою. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи могли б ви навести вашу Диспетчер завдань (Ctrl-Alt-Delete) і прийняти знімок екрану так, що ми можемо побачити, які програми використовують самі Like This
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
![]() Там я нахиляє переглядати відеозаписи, їдять живлення процесора. Її порівняно свіжих встановити, XP. тому я гавань отримала багато програм на ньому. Я переглянув Sytem на наявність шпигунських програм і т.д. Нічого пішла вгору. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, що це досить нормально для процесора працює, що високі
| |||
| |||
| Я так не думаю, моє працює тільки на 1-2% простою, з моєї ПІК вища за нього на 58%, тому що я BF2142 працює у фоновому режимі Як ви кажете, що немає нічого незвичайного там, тільки 29 процесів, що виконуються
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Так основного комп'ютера у мене в домі працює на 0-5% в режимі бездіяльності, і він майже такий же процесор. Я думаю, просто ходяче Whats підриває живлення процесора. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я хотів би запропонувати наступне:
1. запустити вірус / Spyware сканує якщо Вас немає вже 2. Увімкніть комп'ютер і закрити всі ваші основні програми (вкл. вірус шашки, і т.д.). При високих обертах холостого діяльність зупиняється ви будете знати, що він має відношення до однієї з цих програм. У цьому випадку перезавантаження кожного з них у послідовності, поки проблема починається знову. Якщо проблема виникає знову ви будете знати, які програми або комбінація може бути причиною її. Якщо це не закінчується проблему, то ви будете знати, пов'язані з нею що-небудь інше. У цьому випадку спробуйте завантажити щось на зразок 'Process Explorer (я не впевнений, якщо його на ділянці завантаження тут, якщо не буде на downloads.com). Вона скаже вам про все, Thats працює більш докладно і, сподіваюся, в поєднанні з деякими Googling може допомогти вам виявити проблему. 3. Запустіть HijackThis і перевірити журнал або опублікувати її тут (у відповідному розділі), а хтось інший подивитися. Повідомте нам, якщо будь-яка з цих робіт. Моя система: Слон
|
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я зробив програм-шпигунів і вірусів сканування, Nothings було підібрано, я також завантажили Process Explorer, який, дивлячись на графіки, багато завантаження процесора досягає розглянуті апаратні interupts, близько 40-60%, що є поганим чи хорошим ? Я розмістив угону, вибравши вірус частини, і т.д. |
|
| |||
| |||
| Якщо нічого цього не працював. Тоді спробуйте наступне: 1. переустановка драйверів обладнання Якщо це оленяча шкіра робота знову повертатися за допомогою диспетчера пристроїв і відключити, не основних предметів обладнання (просто відключити Dont видалити), такі як модем, і т.д. Якщо ваша проблема зупиняється тоді ви будете знати своє ставлення до одного з них. Потім просто знову включити, поки не знайдете винуватця. Дозвольте нам знати, як ви отримаєте на. |
|
| |||
| |||
| Річ хоча це Wasn't комп'ютер поставляється з дисками і т.д. Так їм досить buggered якщо мені доведеться перевстановити все. ![]() Я буду відключити деякі апаратні драйвери зараз, і я дам вам знати, як я сидів. EDIT: Чи можете Ви перерахувати деякі драйвери для відключення, як я вже не хочете відключити всі життєво важливі для системи. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Непослідовність операції, на холостому ходу 100% | flgmchbttrnw | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 26 серпня 2009 10:50 |
| Високі пам'яті з використанням Internet Explorer | shenfei | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 1 червня 2009 14:23 |
| Для гарної робочої ОС системи, повинні бути завантаження ЦП високою? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 4 | 24 травня 2009 10:27 |
| Svchost.exe працює дуже високим у використанні Mem | craiig | Операційні системи Windows | 3 | 28 квітня 2008 06:30 |
| 55C на холостому ходу | pete21 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 5 квітня 2008 14:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |