![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Това може да изглежда изключително n00besque, носят с мен: P Аз питах преди дали 3GHz DC ще бъде по-добре, отколкото SC от един и същи часовник скорост, но един DC пускат в 2.5GHz бъдат бързо отколкото SC пускат в 3GHz? Дали един DC двойно 2.5GHz до 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Аха този прав. Нейната удвоява. Или учетворения ако получи четворни ядро. Много от основните 2 дуа в момента ще намерите оценени много по-ниски, отколкото някои от старите pentiums също. Това означава, че сте doesn't бавно. А 2.4Ghz Core 2 Duo и ще се извърши 3Ghz Pentium Dual Core. Неговата не само за честотата, но архитектурата на чипа. Този също защо Core 2 дуа собствени AMD x64s в момента, въпреки че те може би по-високо оценени GHz за Core 2 е по-effiecient и ще бягам по-бързо. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Можете са правилни за архитектура все пак. А C2D просто да работи по-добре от P4, това как то е проектирано и часовник скорост разлики няма да материя почти толкова много. Можете също така да overclock C2Ds да отвъд P4 скорости.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh ми лошо. Мисля, че това, което бях Първи в него е, че е подобен ефект да имаш двете преработватели, които работят в подобни часовник скорости. Въпреки че тези cannont винаги се поставя добра ефект. Didn't Наистина мисля, преди да отговори на този въпрос. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Вие сте половин право. Можете да използвате софтуера за сила монтиран други CPU-взискателните софтуер върху двете ядра; като има предвид, че Windows XP / Vista е настроен да се разделят на задачите между двете ядра. Значи твоята половина право, и така е Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| , Като се използват две ядра за отделни задачи! = Същия часовник скорост и за двете ядра. Общо MHz е продукт на FSB и това е независимо от колко ядра, което имаш. Наистина, часовника на скоростта трябва да бъдат игнорирани като цяло в този случай.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Съгласен съм. Моите глупости задник 4200 + няма да се взривят. (2.2GHz увеличена до 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Двойния ядрото ще бъде бързо, ако молбата поддържа двойна ядрото, така че почти всички от ново заявление, казвайки, че ти все още ще получат по-добри резултати от двойната сърцевина |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 28-ми септември 2009 година 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 29-ти август, 2009 09:31 |
| Коя PC Трябва ли строеж? Dual Core или единични Core ... | anthonyla65 | Общи Хардуер Чат | 4 | 18 май 2009 г. 14:12 |
| Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ... | ibex_57 | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 5-и парламентарен Oct 2008 04:34 |
| Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? | Anonimouse | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 Юни 2007 00:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |