по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Висше Единична Core, Долна Dual Core

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти февруари, 2008, 09:23
mykul
Гост

Default Висше Единична Core, Долна Dual Core

Това може да изглежда изключително n00besque, носят с мен: P Аз питах преди дали 3GHz DC ще бъде по-добре, отколкото SC от един и същи часовник скорост, но един DC пускат в 2.5GHz бъдат бързо отколкото SC пускат в 3GHz? Дали един DC двойно 2.5GHz до 5GHz?
Old 11-ти февруари, 2008, 11:17
Член Група

Аха този прав. Нейната удвоява. Или учетворения ако получи четворни ядро.

Много от основните 2 дуа в момента ще намерите оценени много по-ниски, отколкото някои от старите pentiums също. Това означава, че сте doesn't бавно. А 2.4Ghz Core 2 Duo и ще се извърши 3Ghz Pentium Dual Core. Неговата не само за честотата, но архитектурата на чипа.

Този също защо Core 2 дуа собствени AMD x64s в момента, въпреки че те може би по-високо оценени GHz за Core 2 е по-effiecient и ще бягам по-бързо.
Old 11-ти февруари, 2008, 21:42
Номер на групата

Цитат:
Аха този прав. Нейната удвоява. Или учетворения ако получи четворни ядро.
Грешиш, има, има. Dual ядрото не двойно скоростта на часовника, той дава само вие двамата ядра да работят с една и съща скорост часовник.

Можете са правилни за архитектура все пак. А C2D просто да работи по-добре от P4, това как то е проектирано и часовник скорост разлики няма да материя почти толкова много. Можете също така да overclock C2Ds да отвъд P4 скорости.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 12-ти февруари, 2008, 14:55
Член Група

Okk, yeahh ми лошо.

Мисля, че това, което бях Първи в него е, че е подобен ефект да имаш двете преработватели, които работят в подобни часовник скорости. Въпреки че тези cannont винаги се поставя добра ефект. Didn't Наистина мисля, преди да отговори на този въпрос.
Old 16-ти Февруари, 2008, 02:19
Член Група

@ Carbon
Вие сте половин право. Можете да използвате софтуера за сила монтиран други CPU-взискателните софтуер върху двете ядра; като има предвид, че Windows XP / Vista е настроен да се разделят на задачите между двете ядра.
Значи твоята половина право, и така е Macmac.
= P
Old 16-ти Февруари, 2008, 02:22
Номер на групата

, Като се използват две ядра за отделни задачи! = Същия часовник скорост и за двете ядра. Общо MHz е продукт на FSB и това е независимо от колко ядра, което имаш. Наистина, часовника на скоростта трябва да бъдат игнорирани като цяло в този случай.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 16-ти Февруари, 2008, 02:28
Член Група

Съгласен съм. Моите глупости задник 4200 + няма да се взривят. (2.2GHz увеличена до 3GHz) = D
Old 16-ти Февруари, 2008, 13:28
Новите държави Група

Двойния ядрото ще бъде бързо, ако молбата поддържа двойна ядрото, така че почти всички от ново заявление, казвайки, че ти все още ще получат по-добри резултати от двойната сърцевина
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Процесори, дънни платки & RAM 1 28-ми септември 2009 година 09:28
Quad Core Vs. Dual Core - Видео Оказване Час надпревара cheesepuff Процесори, дънни платки & RAM 11 29-ти август, 2009 09:31
Коя PC Трябва ли строеж? Dual Core или единични Core ... anthonyla65 Общи Хардуер Чат 4 18 май 2009 г. 14:12
Dual Core срещу Quad Core - и други въпроси ... ibex_57 Процесори, дънни платки & RAM 13 5-и парламентарен Oct 2008 04:34
Единична Quad Dual Core или Quad Core процесори? Anonimouse Процесори, дънни платки & RAM 2 29 Юни 2007 00:33
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc