![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| To se může zdát velmi n00besque, nesou s sebou: P jsem otázku, zda je před 3GHz DC by bylo lepší než SC ze stejné hodiny rychlostí, ale DC běží na 2.5GHz být rychlejší než SC běží na 3GHz? By DC dvojí 2.5GHz na 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Jo to je správné. Jeho zdvojnásobil. Nebo čtyřikrát, pokud budete mít čtyř-jádrové procesory. A hodně z klíčových 2 duos v okamžiku, kdy zjistíte hodnocené mnohem nižší, než některé staré pentiums také. Tato doesnt znamenají, že jsou pomalejší. A 2.4GHz Core 2 Duo bude i v provedení 3Ghz Duální Core Pentium. Jeho nejen o frekvenci, ale architekturu čipu. To je také důvod, proč Core 2 duos vlastní AMD x64s ve chvíli, i když možná hodnocené vyšší GHz Core 2 je více effiecient a poběží rychleji. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Ty jsou správné o architektuře ačkoli. A c2d prostě funguje lépe než P4, že to, jak je to navrženo, a hodinami rychlostní rozdíly nejsou zdaleka tak velké věci. Můžete také na přetaktování C2Ds i mimo P4 rychlostech.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh moje špatná. Myslím, že to, co jsem se dostat na to, že se jedná o podobný efekt s dvěma procesory pracující na podobné hodiny rychlostí. Ačkoliv tyto cannont vždy kladen na dobrý účinek. Didnt opravdu myslíte, že předtím, než jsem odpověděl na tuto otázku. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Jste poloviny pravdu. Můžete použít software na force-připojit dalších CPU-náročné software na obou jader, že Windows XP / Vista je nastavena na rozdělení úkolů mezi dvěma jádry. Takže vaše pravé poloviny, a tak je Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Pomocí dvou jader pro samostatné úkoly! = Stejné hodiny rychlost pro obě jádra. Celkem MHz je součin FSB a to nezávisle na tom, kolik jader máte. Fakt, hodiny rychlost by měla být obecně ignorovány v tomto případě.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Souhlasím. Moje hovno prdel-4200 + se chystá explodovat. (2.2GHz zvýšila na 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Dual Jádro bude pouze rychlejší, pokud je žádost podporuje duální jádro, tak téměř všechny nové žádosti s tím, že se vám stále budou mít lepší výkon v duálním jádrem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 64 X 2 Dual Core zpracovatelem? Quad Core | scooby180169 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 28.září 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslení týmu Race | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Které PC Mám Kompiluje? Dvě jádra nebo jednorázového Core ... | anthonyla65 | Obecné Hardware Chat | 4 | 18. května 2009 14:12 |
| Duální Core vs Quad Core - a další otázky ... | ibex_57 | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 5. října 2008 04:34 |
| Jednotný Quad Core nebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29 června 2007 00:33 |
| Thread Nástroje | |
| |