manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Najbolji Single Core, Donja Dual Core

Reply

Thread Tools
Old 11 veljača 2008, 09:23
mykul
Gost

Default Najbolji Single Core, Donja Dual Core

Ovaj svibanj činiti izuzetno n00besque, nose sa mnom: P Ja sam pitao da li je prije 3GHz DC bi bilo bolje nego u istom SC clock speed, ali bi jedan DC prikazuju na 2.5GHz biti brži od SC prikazuju na 3GHz? Da li bi jedna dvokrevetna 2.5GHz DC na 5GHz?
Old 11 veljača 2008, 11:17
Member Group

Yep taj desno. Njegova udvostručen. Quadrupled ili ako ste dobili quad core.

Puno jezgru 2 duos trenutno ocijenjeno ćete naći puno niže nego u nekim starim pentiums također. To znači da si se sporije. A 2.4Ghz Core 2 Duo dobro će se izvršiti 3Ghz Pentium Dual Core. Njegova ne samo o frekvenciji, ali arhitektura je čip.

Taj je zašto Core 2 Duos vlastite x64s AMD u ovom trenutku, iako možda više u ocijenjeno je GHz Core 2 je više effiecient te će se izvoditi brže.
Old 11 veljača 2008, 21:42
Donatorska Grupa

Quote:
Yep taj desno. Njegova udvostručen. Quadrupled ili ako ste dobili quad core.
Wrong, wrong, wrong. Dual Core ne dvokrevetna sata na brzinu, samo vam daje dvije jezgre za rad sa satom na istoj brzini.

Ti su toni o arhitekturi ipak. A C2D jednostavno radi bolje nego P4, onda je to kako je konstruiran, i clock speed razlike gotovo neće obzira koliko. Možete i da dobro overclock C2Ds izvan P4 brzinama.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 12 veljača 2008, 14:55
Member Group

Okk, yeahh moje loše.

Mislim da je ono što sam bio uzimajući u je da je sličan efekt za imate dva procesora koji rade na sličnim sat brzinama. Iako su ti cannont uvijek staviti na dobar učinak. Nije stvarno mislim prije nego sam odgovorio na to pitanje.
Old 16 veljača 2008, 02:19
Member Group

@ Carbon
You're polovine desno. Možete koristiti softver na snagu montirati druge CPU-zahtjevan softver na obje jezgre, dok je Windows XP / Vista je postavljen na podjelu zadataka između dvije jezgre.
Tako da polovina desno, i tako je Macmac.
= P
Old 16 veljača 2008, 02:22
Donatorska Grupa

Koristeći dvije jezgre za zasebne zadatke! = Iste brzine takta za obje jezgre. Ukupno MHz je proizvod od FSB-a i da je neovisan o tome koliko imate jezgre. Zaista, clock speed općenito bi trebala biti zanemarena u ovom slučaju.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
Old 16 veljača 2008, 02:28
Member Group

Slažem se. Moja guzica ass-4200 + će eksplodirati. (2.2GHz povećao na 3GHz) = D
Old 16 veljača 2008, 13:28
Novi član grupe

The Dual Core će samo biti brži ako je aplikacija podržava dual core, pa skoro sve nove aplikacije, rekavši da će ipak biti bolje performanse od dual core
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.