![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ovaj svibanj činiti izuzetno n00besque, nose sa mnom: P Ja sam pitao da li je prije 3GHz DC bi bilo bolje nego u istom SC clock speed, ali bi jedan DC prikazuju na 2.5GHz biti brži od SC prikazuju na 3GHz? Da li bi jedna dvokrevetna 2.5GHz DC na 5GHz?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yep taj desno. Njegova udvostručen. Quadrupled ili ako ste dobili quad core.
Puno jezgru 2 duos trenutno ocijenjeno ćete naći puno niže nego u nekim starim pentiums također. To znači da si se sporije. A 2.4Ghz Core 2 Duo dobro će se izvršiti 3Ghz Pentium Dual Core. Njegova ne samo o frekvenciji, ali arhitektura je čip. Taj je zašto Core 2 Duos vlastite x64s AMD u ovom trenutku, iako možda više u ocijenjeno je GHz Core 2 je više effiecient te će se izvoditi brže. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
Ti su toni o arhitekturi ipak. A C2D jednostavno radi bolje nego P4, onda je to kako je konstruiran, i clock speed razlike gotovo neće obzira koliko. Možete i da dobro overclock C2Ds izvan P4 brzinama.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Okk, yeahh moje loše.
Mislim da je ono što sam bio uzimajući u je da je sličan efekt za imate dva procesora koji rade na sličnim sat brzinama. Iako su ti cannont uvijek staviti na dobar učinak. Nije stvarno mislim prije nego sam odgovorio na to pitanje. |
|
|
|||
|
|||
|
@ Carbon
You're polovine desno. Možete koristiti softver na snagu montirati druge CPU-zahtjevan softver na obje jezgre, dok je Windows XP / Vista je postavljen na podjelu zadataka između dvije jezgre. Tako da polovina desno, i tako je Macmac. = P |
|
|
|||
|
|||
|
Koristeći dvije jezgre za zasebne zadatke! = Iste brzine takta za obje jezgre. Ukupno MHz je proizvod od FSB-a i da je neovisan o tome koliko imate jezgre. Zaista, clock speed općenito bi trebala biti zanemarena u ovom slučaju.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Slažem se. Moja guzica ass-4200 + će eksplodirati. (2.2GHz povećao na 3GHz) = D
|
|
|
|||
|
|||
|
The Dual Core će samo biti brži ako je aplikacija podržava dual core, pa skoro sve nove aplikacije, rekavši da će ipak biti bolje performanse od dual core
|