![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez a látszólag igen n00besque tüntetni velem: P Én már kérte előtt, hogy egy 3GHz DC jobb lenne, mint egy SC az azonos órajel, de a DC futó 2.5GHz gyorsabban, mint egy SC futó 3GHz? Egy kettős DC 2.5GHz, hogy 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Ja thats right. A megduplázódott. Vagy megnégyszereződött, ha kap egy quad core. Sok a Core 2 kettő pillanatában talál értékelt sok kisebb, mint a régi pentiums is. Ez azt jelenti doesnt they're lassabb. A 2,4 GHz-es Core 2 Duo fog jól teljesíteni egy 3GHz Pentium Dual Core. Ennek nem csak a frekvenciát, de az építészet a chip. Amit még miért Core 2 Duos saját AMD x64s pillanatában, bár talán nagyobb névleges GHz a Core 2 nagyobb és effiecient fog gyorsabban. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Igaza van az építészet is. A C2D egyszerűen jobban működik, mint a P4, az az, hogy hogyan tervezték, és az órajel különbség nem számít majd, mint sok. Azt is overclock C2Ds jól túl P4 sebességgel.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| OKK, yeahh rossz. Azt hiszem, mi már-már az volt, hogy hasonló hatása két feldolgozók dolgozik hasonló óra sebességgel. Bár ezek cannont mindig be a jó hatást. Didnt hiszem, mielőtt válaszol a kérdésre. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Maga a fele igaz. Használhatja szoftver force-mount többi CPU-igényes szoftvert át mindkét mag, mivel a Windows XP / Vista van beállítva, hogy felosztják a feladatokat a két mag. Tehát a fele van, és így Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Két mag külön feladatokat! = Azonos órajel mindkét papírhüvelyek. Összesen mhz a terméket az FSB, és hogy független, hogy hány mag van. Tényleg, az óra sebességgel kell általában figyelmen kívül hagyta a jelen ügyben.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Egyetértek. Saját faszkalap 4200 + majd felrobban. (2.2GHz nőtt 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| A Dual Core csak akkor lesz gyorsabb, ha az alkalmazás támogatja a kétmagos, így szinte az összes új kérelmet, mondván, hogy még lesz jobb teljesítményt ki a kétmagos |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Szeptember 28, 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video Rendering Time Race | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | Augusztus 29, 2009 09:31 |
| Milyen PC kellene építeni? Dual Core Core vagy egy ... | anthonyla65 | Általános fémáru Chat | 4 | 18. május 2009 14:12 |
| Dual Core vs Quad Core - és más kérdés ... | ibex_57 | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 5. október 2008 04:34 |
| Single Quad Dual Core vagy Quad Core processzorok? | Anonimouse | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. június 2007 00:33 |
| Téma eszközök | |
| |