![]() |
|
| |||
| |||
| דבר זה עלול ליצור רושם מאוד n00besque, לשאת איתי: P אני כבר שאל לפני 3GHz DC אם יהיה טוב יותר מאשר Sc של אותו מהירות השעון, אלא של הבירה לפעול בשעה 2.5GHz להיות מהירה יותר מאשר Sc לפעול בשעה 3GHz? האם הבירה כפול של 2.5GHz עד 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Yep thats ימין. שלה הוכפל. Quadrupled או אם אתה מקבל מרובע ליבות. הרבה הליבה 2 duos ברגע תמצאו מדורגות הרבה נמוך יותר של כ pentiums גם את הישן. זה אומר שהם doesn't איטית יותר. א 2.4Ghz Core 2 Duo יהיה גם לבצע את 3Ghz Dual Core פנטיום. זה לא רק על תדר אבל הארכיטקטורה של הצ 'יפ. Thats גם למה Core 2 Duos משלו x64s AMD נכון לעכשיו, אם כי אולי הם מדורגים גבוה יותר את GHz Core 2 יותר effiecient ו יפעל מהר יותר. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
אתה נכונים על ארכיטקטורת למרות. א C2D פשוט עובד טוב יותר מאשר P4, כך זה מתוכנן, ועל ההבדלים מהירות השעון לא משנה עד כמה קרוב. אתה יכול גם ל overclock C2Ds הרבה מעבר P4 במהירויות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh טעות שלי. אני חושב מה שאני מקבל בבית, כי הוא היה דומה בעל השפעה על מנת לעבוד בבית שני מעבדים במהירויות שעון דומות. למרות שאלה cannont תמיד טוב להיות להעמיד בתוקף. Didn't באמת חושב לפני עניתי על שאלה זו. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon אתה חצי צודק. אתה יכול להשתמש בתוכנה כדי לכפות הר אחר-CPU-בדרישה בשתי ליבות על גבי התוכנה, ואילו את Windows XP / Vista הוא בחר לחלק את משימות בין שתי ליבות. אז את חצי ימין, ולכן הוא Macmac. P = |
|
| |||
| |||
| באמצעות שתי ליבות נפרדות עבור משימות! = באותה מהירות השעון של שתי ליבות. סה"כ MHz הוא תוצר של fsb וזה עצמאית של כמה ליבות יש לך. באמת, יש את מהירות השעון, בדרך כלל התעלמו במקרה זה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני מסכים. התחת שלי חרא-4200 + עומד להתפוצץ. (2.2GHz עלה ל 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| ה DUAL CORE רק להיות מהיר יותר אם היישום תומך DUAL CORE, כמעט כל כך של יישומים חדשים, אומר כי אתה עדיין תקבל ביצועים טובים יותר של DUAL CORE |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 64 X 2 ליבה כפולה Processer? ליבות | scooby180169 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 28 ספטמבר 2009 09:28 |
| ליבות Vs. ליבה כפולה - Video Rendering שעה גזע | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 11 | 29 אוגוסט 2009 09:31 |
| איזה מחשב אני צריך לבנות? Dual Core או Core יחיד ... | anthonyla65 | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 18 מאי 2009 14:12 |
| Dual Core vs Quad Core - ועוד שאלות ... | ibex_57 | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | ה -5 בחודש אוקטובר 2008 04:34 |
| אחת Quad Dual Core או Quad Core מעבדים? | Anonimouse | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 יוני 2007 00:33 |
| שרשרת כלים | |
| |