![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tai gali atrodyti nepaprastai n00besque, padengia su manimi: P Aš paklausė, ar iki 3GHz DC būtų geriau, negu tą patį taktinį dažnį, SC, tačiau DC važiuojant 2.5GHz greičiau nei SC važiuojant 3GHz? Ar DC dvigubai 2.5GHz iki 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Yep Thats right. Jos padvigubėjo. Arba keturis kartus, jei jums Quad Core. A Core 2 duos daug metu Jūs rasite įvertino daug mažiau, nei kai kuriose senosiose pentiums pat. Tai doesnt tai jie lėčiau. 2.4GHz Intel Core 2 Duo bus gerai atlikti atlikti 3GHz Pentium Dual Core. Jos ne tik dažnis bet lusto architektūrą. Thats pat kodėl Core 2 Duos pačių AMD x64s tuo momentu, nors jie gal vertinta didesnis GHz Core 2 daugiau effiecient ir veiks greičiau. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Jūs teisingai apie architektūros nors. C2D tiesiog veikia geriau nei P4, tai kaip ji sukurta, ir laikrodis greičio skirtumai neturi reikšmės, beveik tiek pat. Taip pat galite overclock C2Ds iki pat už P4 greičiu.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh mano blogas. Manau, kas man buvo vis ne buvo, kad panašų poveikį turintys du procesorius dirba panašų laikrodžio greitį. Nors šie cannont visada turi būti įdėti į gerą poveikį. Didnt really think before I atsakė į šį klausimą. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Jūs pusė tiesos. Galite naudoti programinę įrangą force mount kitų procesoriaus reikalauja programinę įrangą į abi šerdys, kadangi Windows XP / Vista yra nustatyta padalyti tarp dviejų ritinių užduotis. Taigi, jūsų pusėje teisė, ir todėl yra Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Naudojant dviejų branduolių už atskiras užduotis! = Patį taktinį dažnį abiejų branduolių. Viso MHz FSB ir produktas ir tai nepriklauso nuo kiek gyslų turite. Tikrai, laikrodis greitis turėtų būti apskritai ignoruojamas šiuo atveju.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Sutinku. Mano shit-ass 4200 + ketina sprogti. (2.2GHz padidėjo iki 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Dual core bus tik greičiau, jei prašymą palaiko dual core, kad beveik visos naujos paraiškos, sakydamas, kad jūs dar gausite geresnių rezultatų iš Dual Core |