mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Higher Single Core, Lower Dual Core

Reply

Thread Tools
Old Februāris 11, 2008, 09:23
mykul
Viesis

Default Higher Single Core, Lower Dual Core

Tas var likties ļoti n00besque, sedz ar mani: P Man jautāja, pirms vai 3GHz DC būtu labāk nekā no pašas clock speed SC, bet DC darbojas ar 2.5GHz ātrāk, nekā SC darbojas ar 3GHz? Vai DC dubultā 2.5GHz, lai 5GHz?
Old Februāris 11, 2008, 11:17
Loceklis

Yep thats labi. Tā divas reizes. Vai četrkāršojies ja Jums quad kodols.

No Core 2 Duos daudz brīdī jūs atradīsiet rated daudz zemāks nekā dažas vecās pentiums arī. Šajā doesn't nozīmē viņi lēnāk. 2.4Ghz Core 2 Duo būs arī veic veic 3Ghz Dual Core Pentium. Tās nav tikai par bieži, bet arhitektūra mikroshēmā.

Tas ir arī iemesls, kāpēc Core 2 Duos savu AMD x64s ar brīdi, kaut arī tie varbūt novērtētie lielāks GHz Core 2 ir vairāk effiecient un darbosies ātrāk.
Old Februāris 11, 2008, 21:42
Donors Group

Quote:
Yep thats labi. Tā divas reizes. Vai četrkāršojies ja Jums quad kodols.
Nepareizi, nepareizi, nepareizi. Dual core nav divreiz clock speed, tā tikai dod jums diviem kodoliem strādāt kopā ar pašu pulksteni ātrumu.

Jums ir pareizi par arhitektūru though. C2D vienkārši strādā labāk nekā P4, tas ir, kā tas ir paredzēts, un pulksteni ātruma atšķirības nav svarīgi gandrīz tikpat daudz. Jūs varat arī OVERCLOCK C2Ds labi aiz P4 ātrumu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Februāris 12, 2008, 14:55
Loceklis

Okk, yeahh my bad.

Es domāju, kas man bija panākt, ir tas, ka tā ir līdzīga ietekme, kam ir divi procesori strādājot pie līdzīgām pulksteni ātrumu. Lai gan šīs cannont vienmēr liek uz labiem rezultātiem. Didn't patiešām domāju, ka pirms es atbildēja uz šo jautājumu.
Old Februāris 16, 2008, 02:19
Loceklis

@ Carbon
Jūs esat puse labi. Jūs varat izmantot programmatūru, lai force-mount citi CPU-prasīga programmatūra onto gan serdeņiem; tā Windows XP / Vista ir noteikts sadalīt starp diviem kodoliem uzdevumus.
Tātad jūsu pusei tiesības, un tā ir Macmac.
= P
Old Februāris 16, 2008, 02:22
Donors Group

Izmantojot divas serdes dažādus uzdevumus! = Pašā clock speed abiem kodoliem. Kopā MHz produkts FSB un tas ir neatkarīgi no tā, cik serdeņu esat. Tiešām, pulksteņu ātrums būtu vispār neņemt vērā šajā gadījumā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Februāris 16, 2008, 02:28
Loceklis

Es piekrītu. Mans shit-ass 4200 + gatavojas eksplodēt. (2.2GHz palielinājās līdz 3GHz) = D
Old Februāris 16, 2008, 13:28
New Member Group

Dual core tikai tad būs ātrāk, ja pieteikums atbalsta Dual Core, tāpēc gandrīz visu jaunu pieteikumu, apgalvojot, ka jūs joprojām saņemsiet labāku sniegumu no Dual Core
Reply

Register

Bookmarks