![]() |
|
| |||
| |||
| Tas var likties ļoti n00besque, sedz ar mani: P Man jautāja, pirms vai 3GHz DC būtu labāk nekā no pašas clock speed SC, bet DC darbojas ar 2.5GHz ātrāk, nekā SC darbojas ar 3GHz? Vai DC dubultā 2.5GHz, lai 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Yep thats labi. Tā divas reizes. Vai četrkāršojies ja Jums quad kodols. No Core 2 Duos daudz brīdī jūs atradīsiet rated daudz zemāks nekā dažas vecās pentiums arī. Šajā doesn't nozīmē viņi lēnāk. 2.4Ghz Core 2 Duo būs arī veic veic 3Ghz Dual Core Pentium. Tās nav tikai par bieži, bet arhitektūra mikroshēmā. Tas ir arī iemesls, kāpēc Core 2 Duos savu AMD x64s ar brīdi, kaut arī tie varbūt novērtētie lielāks GHz Core 2 ir vairāk effiecient un darbosies ātrāk. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Jums ir pareizi par arhitektūru though. C2D vienkārši strādā labāk nekā P4, tas ir, kā tas ir paredzēts, un pulksteni ātruma atšķirības nav svarīgi gandrīz tikpat daudz. Jūs varat arī OVERCLOCK C2Ds labi aiz P4 ātrumu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh my bad. Es domāju, kas man bija panākt, ir tas, ka tā ir līdzīga ietekme, kam ir divi procesori strādājot pie līdzīgām pulksteni ātrumu. Lai gan šīs cannont vienmēr liek uz labiem rezultātiem. Didn't patiešām domāju, ka pirms es atbildēja uz šo jautājumu. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Jūs esat puse labi. Jūs varat izmantot programmatūru, lai force-mount citi CPU-prasīga programmatūra onto gan serdeņiem; tā Windows XP / Vista ir noteikts sadalīt starp diviem kodoliem uzdevumus. Tātad jūsu pusei tiesības, un tā ir Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Izmantojot divas serdes dažādus uzdevumus! = Pašā clock speed abiem kodoliem. Kopā MHz produkts FSB un tas ir neatkarīgi no tā, cik serdeņu esat. Tiešām, pulksteņu ātrums būtu vispār neņemt vērā šajā gadījumā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu. Mans shit-ass 4200 + gatavojas eksplodēt. (2.2GHz palielinājās līdz 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Dual core tikai tad būs ātrāk, ja pieteikums atbalsta Dual Core, tāpēc gandrīz visu jaunu pieteikumu, apgalvojot, ka jūs joprojām saņemsiet labāku sniegumu no Dual Core |
![]() |
|
| Bookmarks |