![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Acest lucru poate parea extrem de n00besque, să poarte cu mine: P l-am întrebat înainte de a determina dacă un 3GHz DC ar fi mai bine decât o SC de acelaşi ceas de viteză, dar ar fi un DC care rulează la 2.5GHz fi mai rapid decât un SC rulează la 3GHz? Vrei un dublu DC 2.5GHz la 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Da thats dreapta. Sa dublat. Sau Quadrupled dacă primesc un quad core. O mulţime de Core 2 duos în momentul de faţă, veţi găsi evaluat un lot mai mic decât unele dintre cele vechi pentiums asemenea. Doesnt Acest lucru înseamnă că sunt mai lent. Un 2.4Ghz Core 2 Duo va izvorî efectua o 3Ghz Dual Core Pentium. Sale, nu doar cu privire la frecvenţa, dar arhitectura a cipului. Thats de asemenea, de ce Core 2 Duos proprii AMD x64s în momentul de faţă, deşi poate au evaluat mai mare în a Core 2 GHz este mai effiecient şi va rula mai repede. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Aveţi sunt corecte cu privire la arhitectura totusi. Un C2D pur şi simplu de lucrări mai bun decât un P4, asta-i cum este conceput, ceasul şi diferenţele de viteză nu va contează aproape la fel de mult. Puteţi, de asemenea, overclock C2Ds la bine dincolo P4 viteze.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh mea de rau. Cred că ceea ce am fost la obtinerea a fost că este vorba de un efect asemănător cu având două procesoare de lucru similare, la viteze de ceas. Deşi aceste cannont întotdeauna fi puse la bun efect. Didnt i-adevăr că, înainte de a răspuns la această întrebare. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Esti jumătate dreapta. Puteţi utiliza software-ul pentru a-mount vigoare alte CPU-exigenţi software-ul pe ambele miezuri; întrucât Windows XP / Vista este setat să împartă sarcinile între cele două miezuri. Deci, dreptul dvs. de jumătate, şi aşa este Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Folosind două miezuri separate pentru sarcini! = Acelaşi ceas de viteză pentru ambele miezuri. Total MHz este un produs al FSB şi care este independent de cât de multe miezuri aveţi. Serios, ceas de viteză ar trebui să fie ignorate în general, în acest caz.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Sunt de acord. Fundul meu de rahat-4200 + este o să explodeze. (2.2GHz a crescut la 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Dubla de bază va fi mai rapid decât în cazul în care cererea acceptă dual core, deci aproape tot de la noi cereri, spunând că tu vei a lua încă o performanţă mai bună din cele dual core |