![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| To sa môže zdať veľmi n00besque, nesú so sebou: P som otázku, či je pred 3GHz DC by bolo lepšie ako SC z rovnakej hodiny rýchlosťou, ale DC beží na 2.5GHz byť rýchlejší ako SC beží na 3GHz? By DC dvojaký 2.5GHz na 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Jo to je správne. Jeho zdvojnásobil. Alebo štyrikrát, ak budete mať štyroch-jádrové procesory. A veľa z kľúčových 2 duos v okamihu, keď zistíte hodnotené oveľa nižšia, ako niektoré staré pentiums tiež. Táto doesnt znamenajú, že sú pomalší. A 2.4GHz Core 2 Duo bude aj v prevedení 3Ghz Duální Core Pentium. Jeho nielen o frekvencii, ale architektúru čipu. To je tiež dôvod, prečo Core 2 duos vlastné AMD x64s vo chvíli, aj keď možno hodnotené vyššie GHz Core 2 je viac effiecient a pobeží rýchlejšie. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Tie sú správne o architektúre hoci. A c2d jednoducho funguje lepšie ako P4, že to, ako je to navrhnuté, a hodinami rýchlostné rozdiely nie sú zďaleka tak veľké veci. Môžete tiež na přetaktování C2Ds aj mimo P4 rýchlostiach.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, yeahh moje zlá. Myslím, že to, čo som sa dostať na to, že ide o podobný efekt s dvoma procesormi pracujúci na podobné hodiny rýchlosťou. Hoci tieto cannont vždy klásť na dobrý účinok. Didnt naozaj myslíte, že predtým, ako som odpovedal na túto otázku. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Ste polovice pravdu. Môžete použiť softvér na force-pripojiť ďalších CPU-náročné softvér na oboch jadier, že Windows XP / Vista je nastavená na rozdelenie úloh medzi dvoma jadrami. Takže vaše pravej polovice, a tak je Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Pomocou dvoch jadier pre samostatné úlohy! = Rovnaké hodiny rýchlosť pre obe jadrá. Celkom MHz je súčin FSB a to nezávisle na tom, koľko jadier máte. Fakt, hodiny rýchlosť by mala byť všeobecne ignorované v tomto prípade.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Súhlasím. Moje hovno prdel-4200 + sa chystá explodovať. (2.2GHz zvýšila na 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Dual Jadro bude len rýchlejšie, ak je žiadosť podporuje duální jadro, tak takmer všetky nové žiadosti s tým, že sa vám stále budú mať lepší výkon v duálnym jadrom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 64 X 2 Dual Core spracovateľom? Quad Core | scooby180169 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 28.září 2009 09:28 |
| Quad Core Vs. Dual Core - Video vykreslenie tímu Race | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 11 | 29.srpna 2009 09:31 |
| Ktoré PC Mám Kompiluje? Dve jadrá alebo jednorazového Core ... | anthonyla65 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 18. mája 2009 14:12 |
| Duálny Core vs Quad Core - a ďalšie otázky ... | ibex_57 | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 5. októbra 2008 04:34 |
| Jednotný Quad Core alebo Duální Quad Core procesory? | Anonimouse | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29 júna 2007 00:33 |
| Thread Tools | |
| |