![]() |
|
| |||
| |||
| Bu son derece taşıyan bana n00besque görünebilir: P Daha önce Sorum Bir 3GHz DC bir SC aynı saat hızı daha, ama daha iyi olacak DC 2.5GHz olmak hızlı bir SC daha 3GHz çalışan çalışıyor ki? Bir DC çift 2.5GHz için 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Evet doğru that. Bu iki. Eğer bir dört çekirdekli almak dört katına. Şu anda core 2 duos size de bir sürü bazı eski pentiums daha düşüktür notlandırılan bulacağınız çok. Bu doesnt onlar yavaş olduğunuz anlamına gelir. Bir 2.4GHz Core 2 Duo iyi bir 3Ghz Dual Core Pentium yapılacaktır. Bu frekans değil ama hakkında fiş yapısı. Şu anda Bu da Core 2 Duos kendi AMD x64s, ancak belki de daha yüksek GHz Core 2 daha effiecient ve puan daha hızlı çalışır. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Bu mimari hakkında da doğru. Bir C2D sadece bir P4 daha, bu nasıl tasarlanmış en iyi ve saat hızı farklılıklar yaklaşık olarak çok önemli not çalışıyor. Ayrıca P4 hızı çok ötesinde C2Ds overclock edebilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, benim kötü yeahh. Ben ne elde o da benzer saat hızında çalışan iki işlemci sahip benzer bir etkisi olduğunu sanırım. Bu cannont her zaman iyi bir etki konabilir. Didnt gerçekten önce cevap söz düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| @ Karbon Yarı doğru demektir. Bunlar kuvvet için diğer CPU monte de çekirdek üzerine yazılım talep; ise Windows XP / Vista iki çekirdek arasındaki görevler bölmek için ayarlı yazılım kullanabilirsiniz. Sizin yarım sağa ve so Macmac Peki. = P |
|
| |||
| |||
| Ayrı görevleri iki çekirdek kullanma! = Her iki çekirdek için aynı saat hızı. Toplam MHz FSB olan bir ürün ve bir kaç çekirdek bağımsız's. Gerçekten, saat hızı genellikle bu durumda dikkate alınmalıdır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Katılıyorum. Benim bok-eşek 4200 + patlayabilir gidiyor. (2.2GHz 3GHz için) = D arttı |
|
| |||
| |||
| Bu Çift çekirdek sadece daha hızlı bir uygulama çift çekirdekli destekler, bu yüzden neredeyse tüm yeni uygulamanın, bu yine de çift çekirdek daha iyi performans elde söyleyerek |
![]() |
|
| Bookmarks |