менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Вища Одноядерний, Нижній Dual Core

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 лютого 2008, 09:23
mykul
Відгуки

Default Вища Одноядерний, Нижній Dual Core

Це може здатися надзвичайно n00besque, ведмідь зі мною: P Я питав чи до 3GHz DC буде краще, ніж SC тією ж частотою, але DC працює на 2.5GHz бути швидше, ніж ПК працює на 3GHz? Буде подвійна DC 2.5GHz на 5GHz?
Old 11 лютого 2008, 11:17
Член групи

Так Thats права. Його два рази. Або в чотири рази, якщо ви отримаєте Quad Core.

Багато Core 2 Duo на даний момент ви знайдете оцінили набагато нижче, ніж деякі з старого Pentiums також. Doesn't Це означає, що вони повільніше. 2,4 ГГц Core 2 Duo буде добре, перевершуючи 3Ghz Pentium Dual Core. Її не тільки частоту, але архітектура чіпа.

Thats також чому Core 2 Duo AMD власних x64s на даний момент, хоча вони, може бути вище в рейтингу ГГц Core 2 більш effiecient і буде працювати швидше.
Old 11 лютого 2008, 21:42
Донор групи

Цитата:
Так Thats права. Його два рази. Або в чотири рази, якщо ви отримаєте Quad Core.
Неправильно, не так, неправильно. Двоядерні не в два рази тактовою частотою, це дає вам тільки двох ядер, будуть працювати з тією ж тактовою частотою.

Ви маєте рацію про архітектурі, хоча. C2D просто працює краще, ніж P4, ось як це вона була розроблена, і відмінності тактовою частотою не буде мати значення, майже стільки ж. Ви також можете розігнати C2Ds для P4 далеко за межі швидкості.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 12 лютого 2008, 14:55
Член групи

Okk, YEAHH моє погане.

Я думаю, що я отримував у тому, що вона являє собою аналогічні дії з двома процесорами працюють на аналогічних тактових частотах. Хоча ці Cannont завжди ставиться на хороший ефект. Didn't думаю, перш ніж відповісти на це питання.
Old 16 лютого 2008, 02:19
Член групи

@ Carbon
Ти половина правди. Ви можете використовувати програмне забезпечення, щоб змусити горе-другий процесор вимагає програмного забезпечення на обох ядер, тоді як Windows XP / Vista інстальовано розділити завдання між двома ядрами.
Так що ваші правій половині, і тому Macmac.
= P
Old 16 лютого 2008, 02:22
Донор групи

Використання двох ядер для окремих завдань! = Той же тактовою частотою для обох ядер. Всього МГц є продуктом ФСБ, і це не залежить від кількості ядер у вас є. Дійсно, частота повинна бути правило, ігноруються в цьому випадку.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 16 лютого 2008, 02:28
Член групи

Я згоден. Моє лайно-Ass 4200 + збирається вибухнути. (2.2GHz збільшилася до 3GHz) = D
Old 16 лютого 2008, 13:28
Нові члени групи

Двоядерні тільки буде швидше, якщо додаток підтримує двоядерні, тому практично всі нові застосування, заявивши, що ви отримаєте ще кращий результат з двоядерних
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core scooby180169 Процесори, материнські плати RAM & 1 28 вересня 2009 09:28
Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки cheesepuff Процесори, материнські плати RAM & 11 29 серпня 2009 09:31
Який комп'ютер Чи потрібно будувати? Dual Core або Core Single ... anthonyla65 Генеральний обладнання чат 4 18 травня 2009 14:12
VS Dual Core Quad Core - та інші питання ... ibex_57 Процесори, материнські плати RAM & 13 5 жовтня 2008 04:34
Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? Anonimouse Процесори, материнські плати RAM & 2 29 червня 2007 00:33
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.