![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це може здатися надзвичайно n00besque, ведмідь зі мною: P Я питав чи до 3GHz DC буде краще, ніж SC тією ж частотою, але DC працює на 2.5GHz бути швидше, ніж ПК працює на 3GHz? Буде подвійна DC 2.5GHz на 5GHz? |
|
| |||
| |||
| Так Thats права. Його два рази. Або в чотири рази, якщо ви отримаєте Quad Core. Багато Core 2 Duo на даний момент ви знайдете оцінили набагато нижче, ніж деякі з старого Pentiums також. Doesn't Це означає, що вони повільніше. 2,4 ГГц Core 2 Duo буде добре, перевершуючи 3Ghz Pentium Dual Core. Її не тільки частоту, але архітектура чіпа. Thats також чому Core 2 Duo AMD власних x64s на даний момент, хоча вони, може бути вище в рейтингу ГГц Core 2 більш effiecient і буде працювати швидше. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Ви маєте рацію про архітектурі, хоча. C2D просто працює краще, ніж P4, ось як це вона була розроблена, і відмінності тактовою частотою не буде мати значення, майже стільки ж. Ви також можете розігнати C2Ds для P4 далеко за межі швидкості.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Okk, YEAHH моє погане. Я думаю, що я отримував у тому, що вона являє собою аналогічні дії з двома процесорами працюють на аналогічних тактових частотах. Хоча ці Cannont завжди ставиться на хороший ефект. Didn't думаю, перш ніж відповісти на це питання. |
|
| |||
| |||
| @ Carbon Ти половина правди. Ви можете використовувати програмне забезпечення, щоб змусити горе-другий процесор вимагає програмного забезпечення на обох ядер, тоді як Windows XP / Vista інстальовано розділити завдання між двома ядрами. Так що ваші правій половині, і тому Macmac. = P |
|
| |||
| |||
| Використання двох ядер для окремих завдань! = Той же тактовою частотою для обох ядер. Всього МГц є продуктом ФСБ, і це не залежить від кількості ядер у вас є. Дійсно, частота повинна бути правило, ігноруються в цьому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я згоден. Моє лайно-Ass 4200 + збирається вибухнути. (2.2GHz збільшилася до 3GHz) = D |
|
| |||
| |||
| Двоядерні тільки буде швидше, якщо додаток підтримує двоядерні, тому практично всі нові застосування, заявивши, що ви отримаєте ще кращий результат з двоядерних |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 64 X 2 Dual Core Processer? Quad Core | scooby180169 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 28 вересня 2009 09:28 |
| Quad Core vs. Dual Core - передачу відео, час гонки | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 29 серпня 2009 09:31 |
| Який комп'ютер Чи потрібно будувати? Dual Core або Core Single ... | anthonyla65 | Генеральний обладнання чат | 4 | 18 травня 2009 14:12 |
| VS Dual Core Quad Core - та інші питання ... | ibex_57 | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 5 жовтня 2008 04:34 |
| Один чотирьохядерний Core або двох четирех'ядерних процесорів Core? | Anonimouse | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 червня 2007 00:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |