по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Hot CPU

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти Юни 2008, 17:38
Номер на групата

Здравейте момчета,

Имаш ли Q6600 в моята платформа не овърклокната. Обикновено това idles около 30 и 35 по натоварвания. Но в момента тя е на 43 и не е под товар на всички!

Може ли да бъде причина липсата на изгорели в гърба? В Comp е под бюрото ми, което за съжаление е масивна дървена назад така, вентилация е ограничен, но няма къде другаде да отида!

Мисля, че това не помага на факта, стаята ми е горещо. Това е причинено от компютъра, който от своя страна нагрява до стаята повече, което прави горещ компютър тече - това е вискозна кръг!

Някакви идеи?

Благодарности

Том

Моята система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Дънната платка:
MSI P6N SLI V2
RAM памет:
2GB DDR2 PC6400 корсар
Графична карта (и):
XFX NVidia 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Интегрирана 8 Channel
Hard Drive (и):
320GB Samsung S-ATA 7200RPM
Оптично устройство (а):
LG Lightscribe
Дело / PSU:
Thermaltake сопран & Toughpower 750W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Безжичен
Монитор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операционна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 5-ти Юни 2008, 19:36
Номер на групата

43 е добре. Какво е под товар?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 5-ти Юни 2008, 22:02
Член Група

Ако ви, че притеснявате, просто се някои по-добро циркулация на въздуха в случая чрез някои по-фенове случай или получите по-добра радиатор CPU / вентилатор.
Old 6-ти юни 2008, 02:34
Номер на групата

мините около 39 бездейства, го слагат под товар и след това да докладва, Също какъв вид термична паста, който използвате?
Old 6-ти юни 2008, 03:28
Номер на групата

Обикновено това е около 39 под товар! Просто се чудеха защо изведнъж скочи!

Това е целия състав HSF и паста.
Old 6-ти юни 2008, 07:08
Номер на групата

Може би едно увеличение на фона процесите, протичащи? Също така можете да опитате почистване на радиатор / вентилатор и може би отново се прилага за термична паста с Arctic Silver?

http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC
Old 6-ти юни 2008, 07:32
Номер на групата

Имам Q6600 отивай. В момента работи на 3.00GHz, намирам това е достатъчно бърз за мен през повечето време и работа с Orthos за около 12 часа, (всички 4 ядра, ангажирани) тя рядко надвишава 50c. Аз наистина уж се притеснявай, аз съм право в мисленето, че Q6600 може да работи горещ начин? Am I правилно да се каже, че затвори праг е 100в? Ако натиснете мина да кажа 3,5 може да се използва 75-80 Orthos, но дори не ме фаза.
Въпреки това, Вашият въпрос е защо тя трябва да бъде толкова различно. Проверете вашите термична паста, договорени. Artic сребро е 1.
Are U използва склад за охлаждане? Ползвам Tuniq Tower 120 и ще запази Q6600 хладен достатъчен за всичко до около 3.7. Евтини като чипове също.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc