![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте момчета,
Имаш ли Q6600 в моята платформа не овърклокната. Обикновено това idles около 30 и 35 по натоварвания. Но в момента тя е на 43 и не е под товар на всички! Може ли да бъде причина липсата на изгорели в гърба? В Comp е под бюрото ми, което за съжаление е масивна дървена назад така, вентилация е ограничен, но няма къде другаде да отида! Мисля, че това не помага на факта, стаята ми е горещо. Това е причинено от компютъра, който от своя страна нагрява до стаята повече, което прави горещ компютър тече - това е вискозна кръг! Някакви идеи? Благодарности Том Моята система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 е добре. Какво е под товар?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ако ви, че притеснявате, просто се някои по-добро циркулация на въздуха в случая чрез някои по-фенове случай или получите по-добра радиатор CPU / вентилатор. |
|
| |||
| |||
| мините около 39 бездейства, го слагат под товар и след това да докладва, Също какъв вид термична паста, който използвате? |
|
| |||
| |||
| Обикновено това е около 39 под товар! Просто се чудеха защо изведнъж скочи! Това е целия състав HSF и паста. |
|
| |||
| |||
| Може би едно увеличение на фона процесите, протичащи? Също така можете да опитате почистване на радиатор / вентилатор и може би отново се прилага за термична паста с Arctic Silver? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Имам Q6600 отивай. В момента работи на 3.00GHz, намирам това е достатъчно бърз за мен през повечето време и работа с Orthos за около 12 часа, (всички 4 ядра, ангажирани) тя рядко надвишава 50c. Аз наистина уж се притеснявай, аз съм право в мисленето, че Q6600 може да работи горещ начин? Am I правилно да се каже, че затвори праг е 100в? Ако натиснете мина да кажа 3,5 може да се използва 75-80 Orthos, но дори не ме фаза. Въпреки това, Вашият въпрос е защо тя трябва да бъде толкова различно. Проверете вашите термична паста, договорени. Artic сребро е 1. Are U използва склад за охлаждане? Ползвам Tuniq Tower 120 и ще запази Q6600 хладен достатъчен за всичко до около 3.7. Евтини като чипове също. |