![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci,
Q6600 dostal v mé amatérské ne přetaktována. Obvykle to idles kolem 30 a 35 v zátěži. Ale v současnosti je to na 43, a to není pod zatížením vůbec! By mohlo být důvodem nedostatek výfuku vzadu? Comp je podle mého stolu, který bohužel má pevné dřevěné zpět, takže větrání je omezená, ale není nikde jinde na to jít! Myslím, že to nepomáhá skutečnost, můj pokoj je horká. Je to způsobeno tím, počítač, což zase ohřeje místnost více, což je počítač spustit žhavější - to je viskózní kruh! Any ideas? Díky Tom Můj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 je v pořádku. Co je to při zatížení?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| V případě, že vaše obavy, jen trochu lepší cirkulaci vzduchu v případě, prostřednictvím nějaké další věci ventilátorů nebo získat lepší cpu chladič / větrák. |
|
| |||
| |||
| miny 39 jalový, podložili pod zatížením a pak o něm zprávu, i jaké tepelné pasty používáte? |
|
| |||
| |||
| Obvykle to je kolem 39 při zátěži! Jen se divil, proč se náhle prudce nahoru! Je to všechno akcií HSF a vložit. |
|
| |||
| |||
| Možná, že zvýšení procesy na pozadí běží? Také můžete zkusit vyčistit chladič / ventilátor a možná znovu-používat termální pasty s polární stříbro? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Mám Q6600 GO taky. V současné době běží na 3.00GHz, zjistil jsem, to je dostatečně rychlé pro mě většinu času a používání orthos asi 12 hodin (všechny 4 jádra zabývá) jen zřídka překročí 50c. Opravdu jsem nechtěl bych strach, že jsem si myslel, že právo Q6600 lze spustit tak teplejší? Mám pravdu, když řeknu, že vypnutí práh 100c? Mám-li tlačit dolu říct 3.5 je možné provést pomocí orthos 75-80 ale to není ani fáze mě. Nicméně, vaše otázka byla, proč by mělo být jinak. Zkontrolujte si termální pasty, souhlasil. Artic stříbro je 1. Jsou u vozidel s použitím chlazení? Používám Tuniq 120 věží a bude držet Q6600 dost v pohodě na cokoliv až kolem 3.7. Levné čipy jako příliš. |