manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Hot CPU

Reply

Thread Tools
Old 5. lipnja 2008, 17:38
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

Hi momački,

Imaš u mom Q6600 rig ne overclockane. Obično idles oko 30 i 35 pod opterećenja. No, u trenutku je na 43 i nije pod opterećenjem na sve!

Mogao biti razlog nedostatak ispušnih na leđa? Comp je pod mojim stolom koja na žalost ima čvrstih drvenih leđa tako ventilacija je ograničena, ali postoji nigdje drugdje za to ići!

Mislim da to ne pomaže činjenica moja soba je vruće. To je uzrokovano računalo, što zauzvrat zagrijava sobu više, što čini topliji računalo radi - to je viskozan krug!

Bilo koji ideja?

Hvala

Tom

My System: #

Procesor (i):
Intel Q6600
Matične ploče:
MSI P6N SLI V2
RAM memorija:
2GB DDR2 PC6400 gusar
Grafička kartica (e):
XFX Nvidia 8600GTS 512MB
Sound Card:
Integrirani 8 kanala
Tvrdi disk (i):
Samsung 320GB S-ATA 7200rpm
Optički pogon (e):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Thermaltake sopran & Toughpower 750W
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Wireless
Monitor (e):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Operacijski sustav (e):
Windows XP Professional SP3
Old 5. lipnja 2008, 19:36
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

43 je u redu. Što je pod opterećenjem?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 5. lipnja 2008, 22:02
Member Group

Default Hot CPU

Ako je to tvoj zabrinut, samo dobiti neke bolje cirkulacije zraka u slučaju kroz neke više navijača ili slučaj dobiti bolji CPU hladnjak / ventilator.
Old 6. lipnja 2008, 02:34
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

mina, oko 39 idle, da se stavi pod opterećenjem i nakon toga jave, I kakav termalne paste koristite?
Old 6. lipnja 2008, 03:28
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

Obično je to oko 39 pod opterećenjem! Samo pitali zašto ga je iznenada raketirali!

To je sve stock HSF i zalijepiti.
Old 6. lipnja 2008, 07:08
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

Možda povećanje u pozadini procesa trčanje? Također možete pokušati čišćenje hladnjaka / ventilatora i možda se ponovno prijaviti termalna pasta sa arktičkom srebro?

http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC
Old 6. lipnja 2008, 07:32
Donatorska Grupa

Default Hot CPU

Imam Q6600 GO previše. Trenutno radi na 3.00GHz, mislim da je to dovoljno brzo za mene većinu vremena i korištenje orthos za oko 12 sati, (sve 4 jezgre koje se bave) rijetko prelazi 50c. Ja stvarno wouldnt brinuti, ja sam u pravu misleći da je Q6600 može pokrenuti put topliji? Jesam li u pravu kada kaže da zatvoriti prag 100C? Ako sam gurati mina 3,5 reći da se može napraviti 75-80 koristeći orthos, ali to nije ni meni faza.
Međutim, pitanje je zašto to treba biti tako sada drugačije. Provjerite svoje termalne paste, dogovoreno. Artic srebro je 1.
Jesu li u korištenje stock hlađenje? Koristim Tuniq 120 kule i to će zadržati Q6600 kul dovoljno za sve do oko 3.7. Jeftini kao čips previše.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.