![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Van egy Q6600 az én fúrótoronyhoz nem overclocked. Általában azt idles körülbelül 30 és 35 terhelés alatt. De abban a pillanatban, hogy a 43 és ez nem terhelés alatt egyáltalán! Lehetett az oka lehet hiánya, a kipufogógáz-hátul? A kötelező alatt asztalomra ami sajnos egy igen tömör fából készült hátsó szellőzés korlátozott, de még sehol máshol, hogy menj! Azt hiszem, ez nem segít az a tény, az én szobám van meleg. Ez okozza a számítógép, ami viszont melegíti fel a szoba több, ami a számítógépen fut forróbbak - Ez egy sűrű kört! Any ideas? Köszönöm Tom My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 rendben. Mi az, hogy terhelés alatt?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ha az, hogy aggódnak, csak néhány jobb légi forgalomban a segítségével néhány esetben rajongó vagy jobb cpu hűtőborda / ventilátor. |
|
| |||
| |||
| bányák mintegy 39 tétlen, tedd terhelés alatt, majd a jelentést is, hogy milyen hőmérsékleti pasztát használ? |
|
| |||
| |||
| Általában ez körülbelül 39 terhelés alatt! Csak miért ez hirtelen rocketed! Az egész készlet HSF be. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy növelje a háttérben futó folyamatokat? Szintén Megpróbálhatja tisztítása hűtőborda / ventilátor és talán ismét alkalmazzák a termikus Beillesztés sarkvidéki ezüst? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy Q6600 GO is. A jelenleg futó 3.00ghz, úgy ez elég gyorsan meg az idő nagy részében, és használja orthos körülbelül 12 óra, (a 4 maghoz részt) a ritkán haladja meg a 50c. Én tényleg akar aggódj, én jobbra gondoltam, hogy a Q6600 futtathatják módon melegebb? Igazam van abban, hogy állítsa le a küszöböt 100c? Ha push bánya mondani 3,5 tudja 75-80 felhasználásával orthos, de nem is fázis nekem. Azonban a kérdés az volt, hogy miért kell annyira más most. Check your thermal paste megállapodtak. Artic ezüst az 1. Are u állomány felhasználásával hűtés? Használhatom a Tuniq 120 tornyot, és azt, hogy a Q6600 cool elég semmire, legfeljebb mintegy 3,7. Olcsó a zseton is. |