![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי חבר 'ה,
יש Q6600 במתקן שלי לא overclocked. בדרך כלל זה idles סביב 30 ו -35 תחת עומסים. אבל ברגע זה ב 43 וזה לא תחת עומס בכלל! הסיבה יכולה להיות חוסר המפלט מאחור? חינמון הוא מתחת לשולחן שלמרבה הצער יש גב מוצק כל כך עץ אוורור מוגבל אך אין מקום אחר ללכת על זה שלי! אני חושב שזה לא עוזר העובדה החדר שלי הוא חם. מצב זה נגרם על ידי המחשב, אשר בתורו מחמם את החדר יותר, שהופך את המחשב להפעיל חם - זה מעגל צמיג! יש לך רעיונות? תודה טום המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 זה בסדר. מה זה תחת עומס?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אם כי שלך מודאג, רק קצת זרימת אוויר טובה יותר במקרה דרך כמה אוהדים במקרה יותר או לקבל קירור טוב יותר CPU / אוהד. |
|
| |||
| |||
| מוקשים סביב 39 בטלה, לשים אותו תחת עומס ולאחר מכן לדווח בחזרה, כמו כן איזה סוג של הדבק תרמי אתה משתמש? |
|
| |||
| |||
| בדרך כלל זה סביב 39 תחת עומס! רק תהיתי למה זה פתאום שחקים! זה כל HSF מניות והדבק. |
|
| |||
| |||
| אולי גידול ברקע תהליכים רצים? גם אתה יכול לנסות לנקות את קירור / מאוורר ואולי להירשם מחדש את המשחה התרמית עם כסף ארקטי? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| יש לי גם Q6600 GO. מפעיל כעת ב 3.00ghz, אני מוצא את זה מהר מספיק לי רוב הזמן ושימוש orthos עבור סביב 12 שעות, (כל 4 ליבות מאורסים) רק לעתים רחוקות חורג 50c. אני דואגת באמת wouldnt, אני צודק במחשבה כי Q6600 יכול להריץ חם בדרך? האם אני צודק באומרו כי כיבוי היא סף 100c? אם אני דוחף שלי להגיד 3.5 זה יכול לעשות 75-80 orthos משתמש אבל אין לי אפילו שלב. עם זאת, השאלה שלך היתה למה זה צריך להיות כל כך שונה עכשיו. בדוק את הדבק תרמי שלך, הסכים. ארטיק כסף היא 1. האם U באמצעות קירור המניות? אני משתמש Tuniq 120 מגדל והיא תמשיך לשמור על Q6600 מגניב מספיק בשביל שום דבר עד סביב 3.7. זול כמו צ 'יפס מדי. |