![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Got Q6600 mano įlaidai nėra Overclocked. Paprastai idles maždaug 30 ir 35 pagal apkrovas. Tačiau šiuo metu jis yra bent 43 ir tai ne pagal apkrova ne visi! Gal priežastis yra nepakankamai išmetamųjų gale? Comp pagal mano stalas, kurios, deja, yra tvirtas medinis Back to vėdinimas yra ribotas, tačiau niekur kitur, kad galėtų eiti! Manau, kad tai nepadeda tai mano kambaryje yra karšta. Tai sukelia kompiuteryje, kuri savo ruožtu įkaitina kambarių daugiau, kuris leidžia paleisti kompiuterį kepsnys - tai klampus ratu! Any ideas? Ačiū Tomas Mano sistema: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 yra gerai. Kas tai pagal apkrova?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jei jūsų, kad neramu, tik kažkiek geresnės oro cirkuliacijos tuo atveju, kai per daugiau, ventiliatorius arba geriau CPU HEATSINK / gerbėjas. |
|
| |||
| |||
| min apie 39 idle, padėkite jį po apkrova ir po to atsiskaityti, taip pat kokios šiluminės pasta Jūs naudojate? |
|
| |||
| |||
| Paprastai tai yra maždaug 39 esant apkrovai! Pakanka sužinoti, kodėl jis staiga šovė! It's all akcijų HSF ir įklijuoti. |
|
| |||
| |||
| Gal padidinti fone procesai veikia? Taip pat galite pabandyti išvalyti HEATSINK / ventiliatoriaus ir galbūt vėl taikyti šilumos pasta su Arctic silver? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Turiu Q6600 go too. Šiuo metu veikia ne 3.00GHz, manau tai pakankamai greitas man dauguma laiko ir naudojant orthos maždaug 12 valandų (visi 4 branduolių užsiima) tai retai viršija 50c. Aš tikrai wouldnt worry, turiu teisę galvoti, kad Q6600 galima skaičiuoti taip karštai? Ar aš teisingai pasakė, kad uždaryta riba 100c? Jei aš stumti mano ty 3,5 tai gali padaryti 75-80 naudodami orthos, bet nėra net etapas man. Tačiau jūsų klausimas buvo, kodėl ji turėtų būti kitokia. Patikrinkite savo šilumos pasta, sutiko. Arctic silver yra 1. Are U naudojant rankų aušinimo? Aš naudoju Tuniq 120 bokštą ir ji bus nuolat Q6600 atvėsti pakankamai nieko iki maždaug 3.7. Pigūs kaip traškučiai per. |