![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys,
Got Q6600 savā stendā ne overclocked. Parasti tā idles ap 30 līdz 35 saskaņā ar kravas. Bet tajā brīdī tas ir 43 un tai nav pielikta slodze at all! Vai iemesls ir trūkums izplūdes pie atpakaļ? Comp ir zem mana rakstāmgalda, kas diemžēl ir cieta koka atpakaļ tā ventilācija ir ierobežota, bet nav nekur citur, lai to go! Es domāju, ka tas nepalīdz tas, manā istabā ir karsts. Tas ir radījis ar datoru, kas savukārt sasilst telpa vairāk, kas ļauj datoru palaist karstāka - tas ir viskozs loka! Any ideas? Pateicība Tom Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 43 naudas sodu. Kas ir ar slodzi?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ja Jums paziņot, ka uztrauc, tikai dabūt labāku gaisa cirkulāciju lietā ar vēl daži gadījumā ventilatorus vai iegūt labāku CPU HEATSINK / ventilators. |
|
| |||
| |||
| mīnas ap 39 idle, novietoja zem slodzes un tad ziņot, arī to, ko termiskā pastas veida jūs lietojat? |
|
| |||
| |||
| Parasti tas ir apmēram 39 slodzes! Vienkārši prātoju, kāpēc tas bija pēkšņi rocketed! Tas viss sastāvs HSF un ielīmēt. |
|
| |||
| |||
| Varbūt pieauguma fona procesi darbojas? Tāpat jūs varat mēģināt tīrīšana HEATSINK / ventilators un varbūt no jauna piemērot siltuma masa ir arktiski sudraba? http://www.overclockers.co.uk/showpr...odid=AC-000-AC |
|
| |||
| |||
| Man ir Q6600 GO too. Pašlaik darbojas pie 3.00ghz, es uzskatu, ka tas ir pietiekami strauja, lai es lielāko daļu laika un izmantojot orthos par aptuveni 12 stundām (visiem 4 kodoliem nodarbojas) tas reti pārsniedz 50.c. Es patiešām wouldnt worry, es tiesības domāt, ka Q6600 var darboties kā karstāks? Man ir taisnība, sakot, ka jāslēdz robeža ir 100.c? Ja es push raktuves teikt 3,5 tā var dot 75-80 izmantojot orthos bet tas nav pat posmā mani. Taču jūsu jautājums bija, kāpēc tā ir tik atšķirīga tagad. Pārbaudiet savu siltuma pastas, piekrita. Artic silver ir 1. Are u izmantojot krājumu dzesēšanu? I use Tuniq 120 torņa, un tas turpinās Q6600 cool pietiekami sasniegt līdz aptuveni 3,7. Lēti kā mikroshēmas too. |